İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Dün çekmiştim bilgisayarın kamerası ile..Yakın olunca göbekteki bir iki sivilce de çıkmış..:kedi:

ya bircenin göbeği küçük mü diyosunuz daha 16. haftada bu kadar yaaaaaaakannehir

öfffffffff benimki daha göbüşte saklıfisfisfis

nerocum maasallah ya neguzel hıc kılo almamıssın bı tek gobegın var.ben 23 teyım benımkı senınkınden buyuk.aysecım sanada maasallah hıc catlagın patlagın yok senın kacıncı haftadakı gobusun

maşallah ayşe göbüşe....

nerocum maasallah ya neguzel hıc kılo almamıssın bı tek gobegın var.ben 23 teyım benımkı senınkınden buyuk.aysecım sanada maasallah hıc catlagın patlagın yok senın kacıncı haftadakı gobusun

evet cnm ben 11 kilo aldım şimdilik herhalde 14-15 tamamlarım galiba

Fotoğrafların sağ altında tarih yazıyor canım :) Dün çekmiştim.. Yarın 26 yı doldurup 27 ye giriyorum..

Nerocummm, birce, ayşe hepinize maşallaaahhh.

Nerocumm seninki çok abartı değil ya haftana göre sanki, tek hamilelerin de o haftalarda aşağı yukarı bukkadar oluyor sanki. sen istikrarlı gitmişsin sanki.

ayşecimm senin çekim çok yakın olduğu için sanırım olduğundan biras daha büyük görünüyor göbüşş, maşallahh gayet okkalı duruyor.

bircecimm senden 2 hafta geri olmama rağmen benimki bayağı büyük yaaa, sanırım ben abarttım seninki gayet kararında duruyor.

kızlar sanırım ben rekora imza atacağım bu göbek konusunda.

Kollar bacaklar zayıf ama basket topu yutmuş gibi bir karnım var ..Öne doğru ve sivri..

Az evvel çektim şu an böyleyiz yandan çekimde :kedi:

Göbeğimde cildim çok ince olduğu için damarlar baya belirginleşti..

bırcecım masallah ben sneın haftandayken 2 katıydı valla sanırım sneın bırden 20 ıncı haftalardna ıtıbaren fırtlayanlardan olcak hepımızı sold sıfır bırakacakk

nero_ka cım tukururum ben ole kocaman gobuse nazar degmesın dıe bak gene tukurdum tütüüttüütüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :)))bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…