oluurrmu oluuur wavymmm canın ne çekiyo söyle bakıyım :)
ya bende işimi şansa bıraktım ilkel yöntemler ne kadar işe yarıyo test ediyom :) her an tepik yiyebilirim bende hem çok heyecanlı hemde ürkütücü dimi :) az daha büyüsün kuzular yazık yaaa kıyamam onlaraaa..
ama sen doğur hemen wavym annecin yardım eder nası olsa :) şşştt dediğini duyuyom sanki :)
amanda aman yeni göbüşler geliyor maşallah windycğm
teşekkür ederim nerocum, büyüyoz bakalım yavaş yavaş
windycimmm maşallah göbek bayaa okkalı. ya kızlar bi anda mı böyle şişiveriyo. ben de senden yaklaşık 10 hafta geriyim ama yarısı kadar bile değil. bundan sonra hız kazanacak sanırsam. bu arada bu tişörtten bende de var.çok şekeeer.
Teşekkür ederim yavrukirpicimm hıphızlı büyüyo biranda.. Hala herakşam hayretle bakıyorum göbüşüme kaydirigubbakcemile3 Kendi kendime nazar degcem diyede korkuyorum maşallah diyorumBide erkek olunca öne dogru sivriliverdi benim minnoşlar, şimdide yanlara dogru kocaman oluyoruz sanki Tişörtte çok sevimli gerçekten dimi bende begenerek aldım. Ama üstündeki resimde ikiside erkek ama kız zannediyorlar.. Alternatifleri cinsiyetleri belli olacak şekilde arttırıp birazda fiyatları düşürseler nekadannn güzel olacakk :roflol:
windy çok şeker göbüşün maşallah canım.
hiç endişelenmeyin bi anda öyle çabuk büyüyorki siz bile şaşacaksınız kızlar 18 li haftalardan sonra hoop şişiveriyor kaydirigubbakcemile3. sonra bidahada küçülmüyor ona göre sositososito tek farkı bebekler içerdeyken semsert taşş gibi doğduktan sonrada yumyum yumuşacııık :
Çok sagol pamukşekerimmerakla bekliyoruz.. Bazen karnım sertleşiveriyor korkuyorum, ama uzanınca yumuşuyor hareketlerini daha çok hissedebiliyorum.
Komşu yeni dogum yaptı onun bebişi sevmeye gittim, minicik dedigin gibi yumuşacık çok güzeldi bayıldımm, heyecanla bekliyoruz bakalım bizde Allahım hepimizinki vakti saatini doldururda öyle gelir inşallah kucaklarımıza kaydirigubbakcemile5
windycimmm maşallah göbek bayaa okkalı. ya kızlar bi anda mı böyle şişiveriyo. ben de senden yaklaşık 10 hafta geriyim ama yarısı kadar bile değil. bundan sonra hız kazanacak sanırsam. bu arada bu tişörtten bende de var.çok şekeeer.
Teşekkür ederim yavrukirpicimm hıphızlı büyüyo biranda.. Hala herakşam hayretle bakıyorum göbüşüme kaydirigubbakcemile3 Kendi kendime nazar degcem diyede korkuyorum maşallah diyorumBide erkek olunca öne dogru sivriliverdi benim minnoşlar, şimdide yanlara dogru kocaman oluyoruz sanki Tişörtte çok sevimli gerçekten dimi bende begenerek aldım. Ama üstündeki resimde ikiside erkek ama kız zannediyorlar.. Alternatifleri cinsiyetleri belli olacak şekilde arttırıp birazda fiyatları düşürseler nekadannn güzel olacakk :roflol:
Çok sagol pamukşekerimmerakla bekliyoruz.. Bazen karnım sertleşiveriyor korkuyorum, ama uzanınca yumuşuyor hareketlerini daha çok hissedebiliyorum.
Komşu yeni dogum yaptı onun bebişi sevmeye gittim, minicik dedigin gibi yumuşacık çok güzeldi bayıldımm, heyecanla bekliyoruz bakalım bizde Allahım hepimizinki vakti saatini doldururda öyle gelir inşallah kucaklarımıza kaydirigubbakcemile5
kaçıncı haftadan itibaren coşuyo göbek böyle. bana sanki 1-2 aydır aynı gibi görünüyo kendiminki.
nerocumm göbüşü hala göremedik amaaa :umursamaz:
buda benm 33+0 göbüş......bayanssulusmilebayanssulusmile
sağol cnmMaşallah:asigim:
aslında benimki erkek karnına benziyormuş sadece göbek var popoda genişleme olmadı bnmsüper canım demkki kız karnı böle oluyomuş bende benim göbüş az çıkıo die üzlüodumkaydirigubbakcemile3 allah nazarlardan saklasın...
amin cnm inşallhmaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağl cnm yok cnm çatlamadm ben dr artık çatlamzsın bu haftadan sonra dedi ama bilmem zaten benm göbek çok geç çıktı içim geniş galiba ondanmı çatlamadım ne...nerocum harika görünüyorsun.maşaallah subhanallah.senin çatlakların varmı?ben 22+4 oldum Allahın izniyle ve daha çatlak yok.ama olacak gibi kaşınıyorum.hayırlısı artık.
bu arada herkese hayırlı cumalar...
allhın delüsü ne tükürüyon göbüşüme...naniknanikhay masallah nerocumm tütütütüütü tukureyımde nazar degmesın
Eki Görüntüle 41758 buda benim 16+3 göbeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?