İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

hahayy annemde öyle diyordu. bak bugün noldu. annem bana dediki kızım göbeğin aynı hamile olduğun gibi oldu. ama sorarken acaba der gibi soruyor bende dedimki ik denede erkek geliyor kıslarıma arkadaş dedim annemin suratını görecektin. diyorki valla cereni alır memlekete kaaçarım sen napıyorsan yap benden bu kadarguclubacismilesempatiksalakcinni kadıncağız pes etmiş anlayacağınmafoldumben
yarın kadın doğuma gideceğim hem kontrol hemde şu içimdeki şüpheyi atayım. ve diyemki tut kıs boğazını:kedi:

teşekkür ederim nerocum, büyüyoz bakalım yavaş yavaş

windycimmm maşallah göbek bayaa okkalı. ya kızlar bi anda mı böyle şişiveriyo. ben de senden yaklaşık 10 hafta geriyim ama yarısı kadar bile değil. bundan sonra hız kazanacak sanırsam. bu arada bu tişörtten bende de var.çok şekeeer.

nerocumm göbüşü hala göremedik amaaa :umursamaz:

yavrukirpi 20. haftadan itibaren müthiş hızla büyüyo canım:)

windy çok şeker göbüşün maşallah canım.

hiç endişelenmeyin bi anda öyle çabuk büyüyorki siz bile şaşacaksınız kızlar 18 li haftalardan sonra hoop şişiveriyor kaydirigubbakcemile3. sonra bidahada küçülmüyor ona göre sositososito tek farkı bebekler içerdeyken semsert taşş gibi doğduktan sonrada yumyum yumuşacııık :)

wavymm şekerim hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh tatlımcım

yaklaşık 16. haftadan itibaren büyümeye başlıyo yavrukirpicim.. ama herşey biranda gelişiyo haberin ola kaydirigubbakcemile3

ay şekerim valla bugn hiç halim yoktu uğraşamadım yarın kısmet olursa göbüşümle burdayım kuzumdelikafaduldendelikafadulden

buda benm 33+0 göbüş......bayanssulusmilebayanssulusmile

Eklentiler

• $DSCN0648.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSCN0649.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 47
nerocum harika görünüyorsun.maşaallah subhanallah.senin çatlakların varmı?ben 22+4 oldum Allahın izniyle ve daha çatlak yok.ama olacak gibi kaşınıyorum.hayırlısı artık.
bu arada herkese hayırlı cumalar...

Maşallah :asigim:
sağol cnm

süper canım demkki kız karnı böle oluyomuş bende benim göbüş az çıkıo die üzlüodumkaydirigubbakcemile3 allah nazarlardan saklasın...
aslında benimki erkek karnına benziyormuş sadece göbek var popoda genişleme olmadı bnm

maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin cnm inşallh

sağl cnm yok cnm çatlamadm ben dr artık çatlamzsın bu haftadan sonra dedi ama bilmem zaten benm göbek çok geç çıktı içim geniş galiba ondanmı çatlamadım ne...

hay masallah nerocumm tütütütüütü tukureyımde nazar degmesın
allhın delüsü ne tükürüyon göbüşüme...naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…