- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
benim göğüsler evrim değiştirdi resmen uçları büyüdü karardı....damarlarım şiştii... kıpkırmızı çatlaklarım oldu... ama benim önceden çok küçükolduğu için normal yani bu durum bence...
memelerinizin de mi resmini koysanız kızlarrrr hahhahaahhh sempatiksalakcinni
memelerinizin de mi resmini koysanız kızlarrrr hahhahaahhh sempatiksalakcinni
bunlarda benim 18+3 deki göbeklerim zemuszemus
Önce emziren anneler koysun,görelim geleceğimizi..:roflol: :roflol: sempatiksalakcinni
dalincim yavrukirpi ayşecim maşallah göbişlere yaaaw,
dalin senin daha bu haftada bahsettiğin derecede çatladığına inanmak istemiyorum çünkü ilerde türkiye coğrafi haritaya dönebilirsin canım benimm:jeyyar:
valla benim göğüslerim küçüktü şimdi silikonlu gibiler öhöm öhmmbayanssulusmile
ama sonrası hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlarohaoldumsmile
kkızlar benim biras kıyafetten dolayı büyük görünüyor, bir de benim 1 aylıkken bile vardı biras ilaçlardan sanırım. bir anda çıkmadı yani. ama iç haacmim de darmış demek.
nerocuumm asıl senden şöyle okkalı bir göbek bekliyoruzz :)
bunlarda benim 18+3 deki göbeklerim zemuszemus
oooouuuyy wavvyyymm seviyorum seni kuşuuummm,
dedim ya sonrası için söönmüş balona döncek diyorlar yaaw,düşünsenee :kedi:sempatiksalakcinni
delüüüüü:roflol:maşallah göbüşlerinize kızlar çok şekerrr oyyy doya doya çekin resmini dokunun ellleyinn.. sırf tekrar o duyguları yaşamak için bi daha doğurasım var ama yine iki tane olsun mümkünse bilmiyorumkismile
Hymarrym sus göğüs kısmını açma hiççç artık ben omuzlarıma atıp dolaşmaya başlıycam lülülülülülü my name is aysüt delikafadulden
delüüüüü:roflol:
ay valla pamuğum şu an ben teki bile düşünemiyom hayranım kı sana.. ay bu arada bugünlerde içimde büyük şüpheler var. ay kocayı ayda yılda bir gördüm yoksa onda da:kedi::kedi:
kilo alımı sadece karından olabilir mi yaww. valla evd3en bile çıkamıyom eczaneye gideyim. yakında karnımda tekmik hissedince görürüm günümüakannehir
Buda bizim bugünkü göbüşümüz kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?