İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

az evvel çektim,hastanedeyim..30 + 3 günlüğüz tatlı sıpalarımla :asigim: :asigim:

ayşe maşallah harika görünüyorsun.. sen zayıf görünüyorsun ama göbek maşallah yani :))) demek ki yediğin bıcırlara gidiyor :))) Allah tamamına erdirsin hepimizinkini :CüvCüv:

maşallah ayşecim...ya benim göbüş bugünlerd daha küçük gözüküyo gözüme sinir oldum demek biraz şişkinlik varmış jeli bırakınca değişti...tam olarak karnınız hangi hafta göbekten yukarı çıktı kızlar...

benim 5 aydan sonra belliolmaya başladı... şuanda öle kocaman değil kişiye göre değişiyo sanırım. beni görenler hep içkarnın geniş heralde diolar... tek bebek varmış gibi duruyo....

anladım dorukcum sağolsın...benim ikinci hamileliğim olduğu için daha büyük olmasını beklemiştim ama...gerçi diğeri 6 ay sürmüştü..(((neyse beklicez artık sağlıklı olsunlar da....

kuzualrımla ben 24+2 gunluguz teyzelerıopuyorumnanaktan

maşallah canım ama nasıl içim gitti çatlaklarını görünce... sen doğuranaca nolcan acaba allah yardımcın olsun... bendede başlası çatlaklar ama bu çok fena olmuş canım ya bol bol yağla kendini .......allah kuzularımıza sağlık versin yeter....

dalincimm göbüşüne maşallah ama bu çatlakları enazından durdurmanın bir yolu yok mu yauww, ilerleyen haftalarda daha da açılmasın. dr bişey tavsiye etmiyor mu?

saolun canlarım bnm ...
bırde onalr nasıl kasınıor nasıl sızlıor anlatmaya kelımeler yetmez dr bepanten verdı kullandım ama hıc bır faydasını goremedım catlıorlar kanıorlar dogumakadra ııce acılıcak bebekelr gorulek ıcerde :)))
ama geelerı ve sabahalrı cok cektırıolar (
yawrularım sgalıklı olsunda herseye razıyım napım

canım yaaaaaaa nolmuşsun sen öyle ay içim parçalandı valla....analık bu işte...allah yavrularımıza ve bize sağlık versin..

yavrukirpi 19 oluyosunuz maşallah senin göbüş nekadar oldu acaba?of darısı bana o haftayı görmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…