çok güzel büyümüşler maşallahsağlıkla doğsunlarda önemli olan o
madecasol merhem kullanırsan kaşınmalar acımalar geçer hücre yenileyici
ayşecim hayırdır neden hastanedesin ?bi sorun yokdur inşallahh......
bu arada maşallah çatlamadan bitircek gibisin bende öle umut ediodum ama olmadı çatlamaya patlamaya başladım bile......
Tskr ederım canalr dr a soluorum yapacak bsıey yok bepantene devam dıor cıldırtıor benı haftalar gectıkce daha beter oluor 22 haftalık halımle karsılastırdım daha 2 hafta once bun yarısı kadarmıs catlakalr 2 hafta sonrası nolur bılemem cok canım yanıyor cokk((
evet canım hastanede kalıyorum şu an.O ölçüler rahim ağzı uzunluğumuzun ölçüleri..Erenzeynocum maşallahhh göbüşünee  Allahım saglıkla sıhhatle almayı nasip etsin.. Benimde son üç haftadır yırtılmaya başladı.. Yanık gibi acıyo demeni çok daha iyi anlıyorum şimdi.. Dr da lierac diye bi krem verdi sabah akşam sürmeye çalışıyorum, ayrıca badem yagı dalanın el kremi var dolive diye 6 tl zeytinyaglı onu bide bazen arkonun nemlendirici losyonu vardı evde onu sürüyorum. Hep ara ara aklıma hangisi eserse sürmeye çalışıyorum canım, minoşllarımızın hatırası olacak onlarda bize.. hayırlısıyla atlatalımda şu süreci..
Ayşe canım sen hastanedemi kalıyorsun, okuduklarımdan öyle bişey çıkardım sanki anlamadım ? bide şu şukadar cm filan diyorsunuz ya aranızda drlarınız alttan mı muayene ediyor nasıl biliyorsunuz ? Cahilligime verip bi açıklarmısınız kızlar ?
Sanırım bana sordun canım. 12 kilo aldım şimdiye dek..Amin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..saglıkla dogurmanı ve beıslerını kucagın almanı dılerım.ama super catlamamıssın.bu haftaya kadar kac kılo aldın
Ayşecim gözetim altında olmak içiinmi hastanedesin ? Geçmiş olsun.. Rahim agzı uzunlugumuzu söylemedi hiç doktorum benim.. bide şimdiye kadar 18 kg aldım bende, doktorum frene bas dedi. Süt ayran soda iç şişir karnını diyor. Tatlıya çok düşmüştüm son zamanlar direk kalori diyor. Siz napıyorsunuz arkadaşlar.. Bu ciger geliştirici igneler iştahımı acayip açtı. içinde kortizon varmış ondan olurmuş.. Habire yiyorum napcam bilmiyorum..
bepanten kullandım bol su ıctım catlamasın dıye yagalr surdum ama fayda etmedı etmıoda yanıor sızlıo kanıor acıor ama bı tekmelerıyle unutuorum napım degecek bunlara dunyanın en gzuel 2 yawrusu bnm olacak daha ne ıstıyımkı rabbım olmayanada nasıp etsınıns
halıme uzulen azda olsa ıcı sızlayan herkese cok tsk edıorum ıyıkı vasınız sızde olmasanız kımınle dertlesıcez bılmıorum sanırım dunyada nadır ınsnaalrdan bırıyım bu haftada bu catlakalra sahıpp ve bunun 30 lu haftaları vardaha ozaman ııce acılcıak ıcınden bebekelrım el sallıcak bana heralde :))))))
canım günaydın.. senin yazdıklarını okuyunca hep tebessüm oluyor yüzümde.. en zor anında bile şakacısın pozitifsin.. doğrusunu yapan sensin... benim annemin karnı da aynı sen.. diyorum bu işte kalıtım rol oynuyor yani çatlayacağım ben de o haftaları bi görürsem.. ben de önemsemiyorum.. o dünya tatlılarına sağlıkla kavuşalım da ne önemi var... tamam kadınız bi yandan da diyor herkes... amaannnnnn sallıyorum bu lafları... sanki her zaman göbeğim ortada dolaşıyordum da doğurduktan sonra dolaşamıycam öyle mi pöhhhhh sempatiksalakcinni
bepanten kullandım bol su ıctım catlamasın dıye yagalr surdum ama fayda etmedı etmıoda yanıor sızlıo kanıor acıor ama bı tekmelerıyle unutuorum napım degecek bunlara dunyanın en gzuel 2 yawrusu bnm olacak daha ne ıstıyımkı rabbım olmayanada nasıp etsınıns
halıme uzulen azda olsa ıcı sızlayan herkese cok tsk edıorum ıyıkı vasınız sızde olmasanız kımınle dertlesıcez bılmıorum sanırım dunyada nadır ınsnaalrdan bırıyım bu haftada bu catlakalra sahıpp ve bunun 30 lu haftaları vardaha ozaman ııce acılcıak ıcınden bebekelrım el sallıcak bana heralde :))))))
canım benim tek gebeliğim var.32 haftalığım.fakat bebek yağı vs. kullanmama rağmen çatlaklarım oluşmaya başladı.ufak pembe çizgiler.seninki kadar değil ama benimki tek gebelik sonuçta.buna rağmen belirginleşiyor yavaş yavaş.yani demek istediğim sen 2 bebek taşımana rağmen bende bile başladı bu çatlaklar.annemde de olmuş.genetik herhalde.o yüzden ilk önce bebişlerini düşün.allah onlara uzun ömür versin
maşallah göbeğe aşiyancıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?