İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Göbişleriniz çok güzel kızlar maşallah hepinize ama moralinizi bozmak gibi olmasında doğumdan sonra bu göbüşler sönmüş bir balona dönüyor aynada bakmaya korkuyosunuz vallahi....

ayşeçınarlı bişey sorcam canım senin erken doğum riskin sadece diğer gebeliğinden dolayı mı...yoksa bu gebeliğinde rahimde açılma ya da kısalma oldu mu...benim 14+4 de rahim boyu 3cm çıktı dikiş attı doktorum...çok korkuyorum...bol istirahat dedi...yıkıldım desem yeridri dah önce ben de 3 bebeğiimi kaybettim çünkü..(((((((((nolur rahatlayacağım bişi söle...29 a kadar en azından nasıl tutarım ben yavrularımı....((((((((

kızlar bende üçüzlere 18 haftalık hamileyim benide aranıza alırsanız sinirim benimde rahim bayum 41 mm dedi doktor şimdilik gerek yok dedi .. 2 kız 1 oglum olacakmış...bende çok korkuyorum 18 haftadayım ama öyle bartalı bir göbegim yok ama çatlakrım başladı .. sabahları sanki hiç hamile degilim gibi.... bana bu cetvel nasıl yapııyor gösterriimisiniz.....:içelim:

maşallah çıtır göbişeee
ama henüz pek bişey yok dilemmacım,
20.haftdan sonra gün begün değşiyor..

maşallah çıtır göbişeee
ama henüz pek bişey yok dilemmacım,
20.haftdan sonra gün begün değşiyor..
Sabah böyle gün içinde ve akşam haliyle daha fazla büyüyor
Zaten kızlar haftadan haftaya öyle değişiyor,büyüyor ki ...........
Çok güzel bir duygu ama.Allah ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ,inşallah:Saruboceq:

maşallah canım birden büyüyor anlamıyorsun bile
Allah kucağına almayı nasip etsin

Sana da maşalah canımGöbek çizgin de oluşmuş,belli ki çatlağın yok ne güzel.Senin yavruların da sağlıkla doğsun inşallah:Saruboceq:

hepinizin göbüşlerinede bebişlerinede maşallah kızlar... allahım kucağınızdaki resimleri eklemeyide nasip etsin inşallah....

maşallah göbeklerinize..

yavrukirpi çok hoş görünüyorsun.. haftana göre normal bence göbeğin.. ben 17+2 günlük iki erkek bebek bekliyorum Allahın izniyle.. senin göbek kadar var :))) üstelik şimdiye kadar 3,5-4 kilo falan aldım, o da göbeğe gitmiş sanırım :))

Allah o göbüşlerden sağ salim çıkmalarını nasip etsin yavrularımızın :Saruboceq:

yavrukirpi maşallah kuşum.....tüttütütü...kocaman olmuşsunuzzzzz........öffff benimki hala küçük...

15+5...ama tok halim((((
klava:

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $Resim 002.webp
    4 KB · Görüntüleme: 66
gerçi biliyo musunuz şu an tek derdim onları tutmak...karnım elbet büyüyecek allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza..bu arada benimki de biri kesin kız...diğeri de kıza benziyo dedi...ama kesin değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…