arkadaşlar benim ikizlerim şuan 3 aylık oldular ihtiyacım var gönderirseniz memnun olurum ikiside erkek...
karanarsal teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var almina çınar sağolfacxebook adresimi yazayım oradan yazabilirim sema kayakahyaroğlu
şimdiden teşekkürler...
canım ben sana özelden msj atarım msn mi veririm[/QUOTEbenim özel mesaj hakkım yok daha öncede dediğim gibi benimkiler 8 aylık ama 1 yaş giydiriyorum sizinkiler bize olursa gönderebilirseniz seviniriz
bende de birikmiş kıyafetler var.aslında Burcu'ya yolluyordum ama onun paşalara küçük gelir sanırım,Maaşallah bizimkilere yaklaştılar:)..montlar falan var.birde ihtiyacı olan varsa bir tanede yürütecimiz var.
canım ben sana özelden msj atarım msn mi veririm[/QUOTEbenim özel mesaj hakkım yok daha öncede dediğim gibi benimkiler 8 aylık ama 1 yaş giydiriyorum sizinkiler bize olursa gönderebilirseniz seviniriz
canım iki kere msj attım sana özelden cvp vermedin...bana ulaşacağın adreside yazdım..lütfen dön !!!! ses gelmezse başka arkadaşlara yollayabilirim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?