İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

topiğimiz pek sessiz kalmış
arkadaşlar benim ikizlerim erkek düzeltilmiş 7,5 aylıklar
3-6 ay kıyafetlerimiz var isteyen olursa gönderebilirim yeni doğan oğlan bebekleriniz varsa sonbahara olabilecek giysilerde var paylaşmaya hazırım

6-12 ay kışlık astronot tulum isteyen arkadaşlar varsa kargo alıcıdan olmak kaydıyla gönderebilirim..kız-erkek farketmez...

3-6 ay için 2 küçük güzel kırmızı yağmurluklarımız var ayrıca :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim ikizlerim şuan 3 aylık oldular ihtiyacım var gönderirseniz memnun olurum ikiside erkek...

özelden adresini yollarsan kargosu senden olmak şartı ile yollarım canım...2 kışlık astronot tulum ..yağmurluklar işine yarar mı bilmem..yaz mevsimine giriyoruz ya..3-6 ay için çünkü yağmurluklar..Ama asronot tulumlar 6-12 ay için...

Son düzenleme:
Gülnur un adresini bilsem yollayacağım da özel mesaj yazamıyormuş......

karanarsal teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var almina çınar sağolfacxebook adresimi yazayım oradan yazabilirim sema kayakahyaroğlu
şimdiden teşekkürler...

nicimi değiştirdiğim için özel mesaj yetkim yok faceden adresini yolla ben kaybetmişim geçenki gibi kargo hazırladım hemen yollayayım oğluşlarına biriktirir yollarım yine

bende de birikmiş kıyafetler var.aslında Burcu'ya yolluyordum ama onun paşalara küçük gelir sanırım,Maaşallah bizimkilere yaklaştılar:)..montlar falan var.birde ihtiyacı olan varsa bir tanede yürütecimiz var.

merhaba arkadaşlar
hamilelik dönemimde çok yardımcı oldunuz bana..2 kız 1 erkek bebeklerim oldu çok şükür..
sizlerin gönderdikleriyle bugüne kadar geldik ama bundan sonra da ihtiyacımız var size..gerçekten tek maaşla 3 bebeğe yetmek çok zorluyor bizi..anne sütü yok,mama yiyorlar sadece..
yardımcı olabilcek olursa çok sevinirim..

ben gülnura kargo yolladım iki oğlu var benimkilerin küçülenlerinden
güle güle giydirsin
kızlar sizede mutlaka yardım gelecektir bebeklerimizin ayrı ayrı kısmetleri var

teşekkür ederim...gerçekten çok iyi oldu.. mamaydı bezdi bir maaşla yetişilmiyo en azından kıyafet sorunumuz böylelikle pek olmuyor...

yürüteçle gezdirecek yerim yok ama kıyafete gerçekten ihtiyacım var...eğer başkasına vermediysen, bana gönderebilirmisin?

Topuklu Ayakkabı canım bugün kıyafetleri ayırdım,çoğu kışlık ve sonbaharlık.eğer işine yararsa göndereyim.adresini özelden yazarsan sevinrim.üçüz annesi olmaya doktorlar sayesinde diğer ikisinide kaybederim korkusuyla cesaret edemeyip de birini maalesef feda eden benim için bir üçüz annesine yardımcı olmak çok güzel bir şey olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…