Canım bende baktım 9 kiloya kadar diyor.Senin aldığında öylemi.
Canan bende istiyorum o salıncaklardan.Eşimle baktık ama bizimki farklı hani şu mama sandalyesi olandan.ama çok pahalı yav 400 istiyorlar.
Bende baktım o siteye dikkat ettim 9 kiloya kadar diyor.Eşime dedim kiralanıyormuş.
Aman ona o kadar para vereceğime satın alırmış.Anlıyacağın tek değilsin canım.
Bütün herifler aynı düşüncede.
eeee kızlar yokmu ilk posta kıyafet....sanırım herkes vermiş şimdilikk
Dırımcım ben varım.
Ben toparladım sayılır,birceye yollamak istiyorum canım.
1-2 hafta içinde ben de birşeyler ayarlamaya çalışıcam..Küçülmeye başladı giydikleri...Yıkayıp paketlerim..Ütü yapmıyorum,ütüyü teslim alınca yapar alan arkadaş..
Dırımcım yavaş yavaş bizimde küçülmeye başlayan kıyafetlerimiz var,biriksin yollayacağım tabi bakıcımız damlayı kıyafetlere damlatıp mahvetmezse!sinir oluyoum ya!bende birceye yollamayı düşünüyordum..
dirimkızı maşallah sana cnm hem bebişlere yetişip hemde güsel paylaşımlar için fikir üretmen süper, tekrar maşallah :)
gelgörkü benim kızların pek küçüklükleri yok şuan yazlıklar bir işe yaramaz zatenprematüre kıyafetlerinide yattığım hastanenin yoğun bakımına bağışlamıştım çok güsel düşünmüşler kimsenin bebişi çıplak yatmıyor küvezde, herkes getirip bağışlamış..
ama bundan sonrakilerden temiz kalanlardan biriktirmeye başlayım bende..
Bende ayırdım dırımcım.
Birceye söylediğim gibi.Ayırdığım kıyafetlerin içinde eldiven,şapka ve hani şu ipli iç atletleri varya onlardanda var.Acaba birce kullanırmı çıkarayımmı onları?
kullanırım canım sağol
dırımcımmm ben ayırdım bişiler ama şöle söyliyim işine yarayan alır.. seçdiklerim benimkiler yaz bebeği olduğu için 0-3 ay kısa kol badiler ince zıbın takımları ağırlıklı ayaklı pijama ile dolu yani şuan doğuran kimse yok bence benimkiler yeni gelen ikizlere uygun elimde tutuyorum işine yarayacak varsa haber versin hemen yollim...
Bende ayırdım dırımcım.
Birceye söylediğim gibi.Ayırdığım kıyafetlerin içinde eldiven,şapka ve hani şu ipli iç atletleri varya onlardanda var.Acaba birce kullanırmı çıkarayımmı onları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?