İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

Arkadaşlar çok güzel bir düşünce ellerinize sağlık.Benimde ikiz kızlarım var bebeklerime 6 yıllık tedavi süreci sonunda kavuştum..Baya bi masraflı oldu benim içinde ..Bebeklerime bakailmek için iştende çıkınca asgari ücrete talim etmek çok zor ikizlerle ...Allah herkese kolaylık versin bakma gücü versin...

Benide eklermisiniz 7 aylık ikiz kızları var...

ömür boyu kullanmayacağımız şeyi almak mı akıllıca yoksa sadece 1 kaç ay için kullanacağımızdan 1 kaç ay için kiralamak mı daha akıllıca ?? aklinialirimsmile

1 aylık 30 tl kirası..

Son düzenleme:
dırımmmmm canım benide yaz .
5 aylık iki erkek .
ben ilk kıyafetlerimizi hep verdim ufak tefek şeyler kaldı ama bundan sonrakileri isteyen arkadaşlara gönderirim canımmm

1-2 hafta içinde ben de birşeyler ayarlamaya çalışıcam..Küçülmeye başladı giydikleri...Yıkayıp paketlerim..Ütü yapmıyorum,ütüyü teslim alınca yapar alan arkadaş..

1-2 hafta içinde ben de birşeyler ayarlamaya çalışıcam..Küçülmeye başladı giydikleri...Yıkayıp paketlerim..Ütü yapmıyorum,ütüyü teslim alınca yapar alan arkadaş..

fark etmez cnm ne olacak sizde 0-6 ay bebeklere hitap ediyorsunuz
bakalım kimle eşleşeceksin

Dırımcım yavaş yavaş bizimde küçülmeye başlayan kıyafetlerimiz var,biriksin yollayacağım tabi bakıcımız damlayı kıyafetlere damlatıp mahvetmezse!sinir oluyoum ya!bende birceye yollamayı düşünüyordum..

AYYYY Birice ne şanslı yawwwww iki kısmet cnm bir paket artvinliden gidecek ona

sende yolla nede olsa siz abisiniz....artı onun kuzuları ufak olduğunda baya giydirir...

birice kuzumm meleklerinin nasiibi çokmuş bakk

İyi akşamlar arkadaşlar benim bebeklerim şu an 7 aylık ilk kıyfetlerini yeni doğum yapmış tanımadığm birine vermiştim.şu an bir poşet kıyafet var elimde bebeklerime gelmeyen ama kargo yapmaya değmez biriktiriyorum kargo olacak kadar biriksin bende bi arkadaşa göndereceğim..

dirimkızı maşallah sana cnm hem bebişlere yetişip hemde güsel paylaşımlar için fikir üretmen süper, tekrar maşallah :)

gelgörkü benim kızların pek küçüklükleri yok şuan yazlıklar bir işe yaramaz zaten prematüre kıyafetlerinide yattığım hastanenin yoğun bakımına bağışlamıştım çok güsel düşünmüşler kimsenin bebişi çıplak yatmıyor küvezde, herkes getirip bağışlamış..

ama bundan sonrakilerden temiz kalanlardan biriktirmeye başlayım bende..

artvinli firdos çok sağolun kızlar iki oğlana çok makbule geçecek enazından giysi masrafımız olmayacak
3,5aydır hastane,yol,ilaç masrafları baya zora zoktu bizi

cnm benim çok güzel yapmışsın bağışlamakla
bu fikiri daha önce başka arkadaşlarımızla düşündük ama yanlış anlaşılır vs.dedik
ama geçen topikte masrfalardan bahsederken herkes aynı durumda gördüm açtım tek kıyafet değill..yeni doğmuş arkadaşlar oto koltuğu,ana kucağı,biberon herşey olur bence

dırımcımmm ben ayırdım bişiler ama şöle söyliyim işine yarayan alır.. seçdiklerim benimkiler yaz bebeği olduğu için 0-3 ay kısa kol badiler ince zıbın takımları ağırlıklı ayaklı pijama ile dolu yani şuan doğuran kimse yok bence benimkiler yeni gelen ikizlere uygun elimde tutuyorum işine yarayacak varsa haber versin hemen yollim...

Bende ayırdım dırımcım.

Birceye söylediğim gibi.Ayırdığım kıyafetlerin içinde eldiven,şapka ve hani şu ipli iç atletleri varya onlardanda var.Acaba birce kullanırmı çıkarayımmı onları?

cnm yeni doğum yapan yada yapacak bir arkadaş gelirse hemen yollarz ne bilem üçüzannelerinden kimse gelmedi topiğime muallim apladamı görmedi...

bir arkadaş vardı hamiş onla iletişime geçeyim ben doğum yapınca ulaşsın bize ona yollarız olmazsa

yolla canım kullanırrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…