kızlar belinizle beraber göbek çevrenizi ölçüp yazarmısınız...
Merhabalar ,
Az önce kontrolden geldim. 24+6 haftalığız.
Kızım arayı biraz fazla açmış 801gr.
Oğlum da 724gr :44:
Muz, patates vs . taktiklerinizi uygulamaya başlıyorum yarından itibaren:) Çok şükür şeker problemi de çıkmadı:))
Tabi bu arada ben de 64.8 kg olmuşum
merhabalar ben 25+3 gittiğimde kız 750lerde, erkek 850lerde idi.ben 59.5'la hamile kaldım,şimdi 64.5 kilo falanım.boyum 170. fiziğim değişmedi.ama karnımda çatlaklar başladı,badem yağı sürüyorum gece yatmadan,karnım kocaman.beslenme konusunda,kahvaltıda yumurta peynir az reçel.öğle yemeği yemiyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum.öğlen bol bol meyve yiyorum 1 portakal,1elma,2mandaiılna.. sonra akşama kadar götürüyor beni ama son zamanlarda 4 gibi acıkıyorum erken yiyorum.akşam yemeğindede ne varsa işte.birde çok önemli ekmeğin içini yemiyorum kilo yapıyormuş (diyetisyen demişti) günde 2 lt su içmeye çalışıyorum.gece yatmadan başıma su koyuyorum gece susayınca içiyorum.kötü alışkanlığım yok şükür
Burayı hep takip edelim arkadaşlar,kilo alışveriş kontoller sağlıkları biribirimizin tecrübelerinden faydalanalım
günaydın güzel anne adayları
şimdi yemek yemeden ölçtüm mezroyla 102 çıktı benimki seninki kaç?
bu arada benim göbeğim inanılmaz derecede çatladı.hiç bir krem sürmemiştim ondanmı oldu acaba offffff.
MELİTTA canım saol kötü alışkanlığım yok beslenmeye gelince özel bişey yemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum meyvamı yiyorum bukadar takma kafana seninkilerde atağa geçiçek bak görürsün sen bile şaşırıcaksın göbek çevrenide ölç bakalım kaç benimki 122 cm ....
Melittacım haftaya Çarşamba ya da Perşembe gibi Ispartada olucam hayırlısıyla.
Benim belim de 99cm çıktı:) Yanlış verden ölçmediysem tabi..
Diyetisyen bir akrabamız gece sütünün çok önemli olduğunu söylemiş anneme. Dün gece itibariyle de geceleri koca 1 bardak süt içip yatmaya başladım.Havucu ben hamileyken çok sevdim zaten , baya yiyorum.Patates ve muzu burada duydum onlara da devam :)
Bazı sabahlar içim alırsa, yarım çay bardağı pekmez içiyorum.
Suyla sorunum var ciddi anlamda.Hiç sevmiyorum. Hatta midemi bulandırıyo desem yeridir:26:
günaydın nasılsın serap memlekette hava nasıl?kıbrısta hava yağmurluydu şimdi güneş açıp kapıyor :)
melittaaa merhaba canımmm ben 25. haftamda gitmiştim en son kız 700 oğlanda 750 civarında falandı dr. gelişimleri iyi demişti ben çalıştığım için çok iyi beslendiğimide söyleyemem inanki akşam meyvemi bol yiyorum günlük yarım kilo süt içiyorum, yumurtamı sabah kahvaltımda mutlaka yiyorum haftada 1 kere balık yemeye çalışıyorum yaptıklarım bunlar kuruyemişten tiksindim hiç ağzıma almıyorum bunlar haricinde suyu çok içiyorum gece gündüz 3 litreyi geçiyo zaten.. ilaç olarakta demir ilacı vermişti dr. onu kullanıyorum ,vitamin ilacım var bu ay kullanmaya başladım bunlar haricinde calsiyum ve magnezyum var, benim tüp bebek oldugu için hamileleiğimin ilk başından beridir kan sulandırıcı iğnem var onu kullanıyorum başkada birşey yok kullandığım....
kötü alışkanlık demişsin tedaviye başlamadan önce sigara içiyodum tedaviyle birlikte bıraktım içmiyorum şimdi başkada yok yanii
canım biraz geç yazıyorum ama iş biraz yoğun hava da kapalı uykum geliyo sürekli yemek yedim geldim şimdide pırasa vardı pek sevmem ama yine yemeye çalıştım sen de geliyormuşsun şimdiden hayırlı yolculuklar
Melittacım sana bir mesaj yolladım , geldi mi ?
Ben emin olamadım , sanki gitmedi gibi oldu..
slm arkadaşlar..rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...bende ikiz gebeyim şu an 27 haftalık...doktora geçen hafta gitmiştim çok şükür gayet iii demişti...arkadaşlar bebeklerin hareketleri konusunda bazen kıpır kıpır oluyorlar bazende gün içerisinde az oluyor bazen korkuyorum panik oluyorum sizlerin nasıl...
kızlar ben yapmadım ama sizinle paylaşmak istedim...arkadaşım her kontrolden sonra dr.un verdiği ultrason kağıdının boş olan yerine bebeğinin kilo ve boyunu yazmış...daha sonra takip etmek için faydalı olabilir...mesela ben unutuyorum...arkadaşım tüm hamileliği boyunca yazmış...özendim ona...faydalı olabilir..
slm arkadaşlar..rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...bende ikiz gebeyim şu an 27 haftalık...doktora geçen hafta gitmiştim çok şükür gayet iii demişti...arkadaşlar bebeklerin hareketleri konusunda bazen kıpır kıpır oluyorlar bazende gün içerisinde az oluyor bazen korkuyorum panik oluyorum sizlerin nasıl...
canım o ultrasyon kağıtlarında zaten kiloları yazıyor bebişlerin boylarınıda benim her gittiğimde dr. söylemedi zaten ama ben günlük tutuyorum her gittiğimde dr. dönüşünde mutlaka yazıyorum ilerde bebişlerime bırakırım yazdıklarımı
doğuma az kalmış...ve kiloları da gayet iyi... dr.un doğumla ilgili bi şeyler söyledi mi?kaçıncı haftada alırız falan diye...merhaba kızlar, bizde bugün gittik doktorumuza 31+3 teyiz. ben 17 kg aldım ve kızlarım 1800 gr olmuşlar.
arkadaslar dün doktorda üçüz hamile oldugumu ögrendim ve doktor bizi çok korkuttu riskler mi dersin birini almak mı dersin aklımız allak bullak oldu ve suan inanılmaz derece gerginim.bu ara 6 haftalıgım ve üçününde kalp atısını aldım arkadaslar üçüz annesi varsa lütfen bana akıl versin nolur tesekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?