35+4 te sağ bebeğim 2900 küsürdü,sol bebeğim 2400 küsürdü,şimdi 36+2 oldum ne kadarlıklar bilemiyorum..aradaki fark yarım kilo olmuştu..benim bebeklerim tek eşten beslendiği için olur böyle vakalar dedi doktor :) hazırlıklıydık zaten bu duruma..
inşallah küçük bebişim biraz daha büyür haftaya kadar..
bugün bizim de kontrolümüz vardı herşey normal çok şükür.27+6 da bebeklerden biri 1550 diğeri 1535 çıktı.karnımın bu son haftada pek büyümediğini hissetmiştim.doktora söyledim daha ne olsun şimdi doğuma gidecek gibisin dedi.bana öyle geldi heralde.
bugün bizim de kontrolümüz vardı herşey normal çok şükür.27+6 da bebeklerden biri 1550 diğeri 1535 çıktı.karnımın bu son haftada pek büyümediğini hissetmiştim.doktora söyledim daha ne olsun şimdi doğuma gidecek gibisin dedi.bana öyle geldi heralde.
maşallah canım ya ne yiyip içiyorsun böyle anlamadım. ben 29+4 te gittim 1370 ve 1390 çıktı kiloları. senin 28. haftada çok çok iyiymiş kiloları. 4 er kilo doğacak galiba tosuncuklar :)
Maşaallah Zeynepcim ,
Neler yiyip içiyosun bir anlatsana:)
inşallah nurtenciğim ,biraz daha büyürler,bu kadar sıkıntı çektik,bari o sıkıntılar bebeklerimize kilo olarak dönsün inş..dediğin gibi çok küçük değil ama ,aradaki farkın açık olması doktoru endişelendirdi..o yüzden biraz daha beklemek istedi..bakalım haftaya kadar ne kadar olacaklar..
mervemcu maşallah bebeklerine,seninkilerde gayet iyi...Allah daha çok versin :) yer değiştirme olayını inan bilmiyorum,bilen arkadaşlar yardımcı olur eminim...benimki tek yumurta..
selam arkadaşlar;
bugün kontrolümüz vardı. 34+4 deyiz,bir sıkıntı yok çok şükür. oğlum 2463 kızım 2750 gr. sanırım 23 ocakta bebeklerime kavuşuyorum:)
merhaba arkadaşlar. dün kontrole gittim. 33+2. haftamızda biri 2203, diğeri 1956 gram geldi. 250 gram fark var arada. çift yumurta ikizleri, sizce çok mu aradaki kilo farkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?