ikiz ve üçüz anneleri kaçıncı haftadasınız bebişleriniz kaç kilo ?

bugün bizim de kontrolümüz vardı herşey normal çok şükür.27+6 da bebeklerden biri 1550 diğeri 1535 çıktı.karnımın bu son haftada pek büyümediğini hissetmiştim.doktora söyledim daha ne olsun şimdi doğuma gidecek gibisin dedi. bana öyle geldi heralde.

30+3 te gittik.oğlum 1650, kızım 1550 falan.doktor ii dedi.ikinci ciğer geliştirici iğnemide bu hafta oldum.hayırlısı bakalım.

35+4 te sağ bebeğim 2900 küsürdü,sol bebeğim 2400 küsürdü,şimdi 36+2 oldum ne kadarlıklar bilemiyorum..aradaki fark yarım kilo olmuştu..benim bebeklerim tek eşten beslendiği için olur böyle vakalar dedi doktor :) hazırlıklıydık zaten bu duruma..
inşallah küçük bebişim biraz daha büyür haftaya kadar..

daha ne olsun canım ya kiloları gayet iyi. ben ikisi de 2500 olsun yeter diyorum. tabi gönül 3er kilo olsunlar ister ama biz ikiz annesiyiz. bunu da unutmamak lazım.. hem 10 günde biraz daha kilo alırlar zaten

Son düzenleme:

maşallah canım ya ne yiyip içiyorsun böyle anlamadım. ben 29+4 te gittim 1370 ve 1390 çıktı kiloları. senin 28. haftada çok çok iyiymiş kiloları. 4 er kilo doğacak galiba tosuncuklar :)

Maşaallah Zeynepcim ,
Neler yiyip içiyosun bir anlatsana:)

maşallah canım ya ne yiyip içiyorsun böyle anlamadım. ben 29+4 te gittim 1370 ve 1390 çıktı kiloları. senin 28. haftada çok çok iyiymiş kiloları. 4 er kilo doğacak galiba tosuncuklar :)

yok canım o kadar da değil 4 kilo olurmu hiç ankarada gittiğim bir hoca ikizlerin normal hamilelerle kilo farkı 28 ile 32 inci haftalarda açıldığını söylemişti .şimdiye kadar tek hamilelik gibi gitti ama bundan sonra yavaşlayacaklarını düşünüyorum yani doktorun söylediğine göre böyle..ama inşallah yavaşlamazlar.

Maşaallah Zeynepcim ,
Neler yiyip içiyosun bir anlatsana:)

belki hepinizin yediği şeylerdir canım.doktor iki hafta önden gidiyorlar dedi.bu yüzden bende inanılmaz bir nefes sorunu var.büyük oldukları için dedi doktor ama ben aşırı zorlanıyorum nefes konusunda ileride ne olacak bilmiyorum.biraz düzenli besleniyorum.hergün yediğim şeyler yumurta, peynir zeytin,yeşillik,yarım litre ballı süt,2 büyük kase yoğurt,muz, elma,portakal,,hurma,havuç,sebze yemekleri,yanında mutlaka salata,baklagiller haftada bir,balık haftada bir somon balığı yada hamsi,4 tane ceviz,6 7 tane badem,keçi boynu pekmezi 3 kaşık,bir tane maden suyu.bunlar bir günde mutlaka yediklerim.hepsinin bir saati var.hiç hayatımda yapmadığım bir düzende gidiyor yediklerim.herkesin yediği şeyler aslında bünyeylede alakalı olabilir.bilmiyorum açıkcası bende doktor söyleyince şaşırıyorum baya.doktor kendide şaşırıyor.bende geçen sordum yanlışmı hesaplıyor yoksa ultrason aleti yok öyle bişey dedi.böyle devam ederler inşallah doğuma kadar ben nefes alamamaya razıyım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende ikiz annesi olacağım 34+2 deyiz kontrolüm vardı erkek 2700 kız 2500 dediler başka bir doktorlada randevum vardı oda erkek 2800 kız 2300 dedi kafam karıştı bide ben çift yumurta ikizi yer değiştirebilirlermi yani doktor çapraz dedi

inşallah nurtenciğim ,biraz daha büyürler,bu kadar sıkıntı çektik,bari o sıkıntılar bebeklerimize kilo olarak dönsün inş..dediğin gibi çok küçük değil ama ,aradaki farkın açık olması doktoru endişelendirdi..o yüzden biraz daha beklemek istedi..bakalım haftaya kadar ne kadar olacaklar..

mervemcu maşallah bebeklerine,seninkilerde gayet iyi...Allah daha çok versin :) yer değiştirme olayını inan bilmiyorum,bilen arkadaşlar yardımcı olur eminim...benimki tek yumurta..

Son düzenleme:

sağoll canım sanada hayırlı doğumlar

merhaba arkadaşlar. dün kontrole gittim. 33+2. haftamızda biri 2203, diğeri 1956 gram geldi. 250 gram fark var arada. çift yumurta ikizleri, sizce çok mu aradaki kilo farkı?

selam arkadaşlar;

bugün kontrolümüz vardı. 34+4 deyiz,bir sıkıntı yok çok şükür. oğlum 2463 kızım 2750 gr. sanırım 23 ocakta bebeklerime kavuşuyorum:)

bugün kontrolümüz vardı. 20.haftamızı doldurduk ve bir kızım 340 bir kızımda 330 gr. olmuşlar.

kontrolmüz vardı 35+1 deyiz doktor bekleyelim diyor 38 kadar erken aldırmak sıkıntımı

Son düzenleme:
oncelıklle hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum sorunsuz ıns.bende ıkız anneısyım bır kız bır oglan 18 aylıklar suan ve 30.haftada doguk 1300 er gram suan gayet ıyıler.valla bu hamılelık gunlerının kıymetını bılın cunku dogumdan sonra cok ozlenıor mınık mınık tekmeler o heyecan bambaska oluyor.ıns sorunsuz bır dogum ve bebeklık surecınız olsun.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

32+3 oğlum 2100,kızım 1900 falan.doktor ikizlere göre iyi dedi.2hafta sonra gidince gün veririz dedi.çok heyecanlandım :)

Merhabalar,

18+4 haftalık ikiz bebek bekliyorum, 1 hafta önce kontrole gittiğim de 225 gr biri 211gr biriydi...65 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum, aldığım kiloya göre ve haftama göre bebeklerimin ağırlıkları biraz düşük gibi geldi,gerçi dr. normal diyor ama sizleri okuyunca biraz endişelendim açıkçası...

merhabalar benimkiler 30+2 de 1800 grdılar.Kiloları çok yakın dedi doktor.Şimdi 34. haftamdayım ve çarşamba günü doktora gidicem .Bakalım ne dicek benimkilerin kilosuna...
Ama benim doktorum 35 i dolduralım yeter gibilerinden dedi.Umarım biraz daha dururlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…