ikiz ve üçüz anneleri kaçıncı haftadasınız bebişleriniz kaç kilo ?

benim 33 . haftamda her biri yaklaşık 2 şer kilo civarındaydı..şimdi kaç oldular bilemem..haftaya tekrar gidecez..inşallah biraz daha almışlardır..

ben 29+6da doktora gittim en son. bebeklerden biri 1400 gr diğeri 1380 gr olmuş. biraz küçük kalmışlar dedi doktor. canım sıkıldı ama ikiz bebeğe göre normal değil mi? :44:

29+0 da gittiiğimde biri 1150 diğeri de 1050 gr dı...sizinkilere göre kg ları çok düşük gibi geldi..:18:

kızlar ben de en son 26+1 de gittim. biri 946 diğeri 997 gramdı. haftaya cumartesi gideceğim bakalım kaç kilo olmuşlar.
bel çevremi de ölçtüm 102 çıktı. şu ana kadar da yani 29 haftam biitti 12-13 kilo aldım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

sanırım içinizde bir ben şişko patates oldum hep derdim ki bu insanlar bukadar kıloları nasıl alıyor topu topu 3 kılocuk cocuk cıkıyor dıye ama ben daha sımdıdennn taaam 20 kılo aldım :) 56 ile hamıle kaldım sımdı 75 kıloyum 27 haftalık gozukuyor bebeklerım ve bırı 1050 dıgerı 950 cıktı kalan kıloları ben ne halt yemeye aldım acaba ben cok merak edıyorumm :44:

doğumdan sonra verirsin canım merak etme,madem 27. haftadasın tüm hazırlıklarını bitirmeni tavsiye ederim,çünkü 30. haftadan sonra kıpırdamak çok çok zor. ben sürekli yatıyorum

kızlar bugün kontrole gittim. 29+4 biri 1370 diğeri 1390 gram. doktor ikizlere göre gayet iyi dedi...

Merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı. 29+1 haftalık olduk.
Tombik kızım 1530gr, narin oğlum 1298gr. :)

Dr kiloları hakkında bi yorum yapmadı sanırım normal gidiyo. Ancak oğlumun boynunda kordon dolanıkmış, hiç sorun olmaz dedi Dr. Yine de endişeliyim. Kilo olarak da geriden geliyo zaten yavrucuk..

kiloları güzel canım hele kızın tosuncuk maşallah.doktor bişey olmaz diyosa olmaz o zaman.benimde sürekli aklıma gelen bişey bu.inşallah oğlun kurtulur kordondan seninde için rahat eder.yarın da benim kontrolüm var.bakalım bizimkiler nasıl.sanki karnım pek büyümedi gibi bu aralar bakalım kiloları nasıl.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. 2 hafta sonra tekrar kontrol var, ciğer geliştirici iğne olucam bir de.İnşallah oğlum da kendini kurtarır o zamana kadar :)

benim oğlum için de doktor biraz daha küçük kıza göre demişti. ben teyzeme söylediğimde; zaten kızlar oğlanlara göre daha büyük doğar demişti teyzem. aslında şaşırdım biraz çünkü cinsiyetleri öğrendiğimizde kayınvalidem kız daha büyük doğar demişti. ne biliyosa büyükler biliyo walla :) sizin bebekler de o hesaptandır yani bence. kordona bağlı olsa doktor söylerdi. hem bu haftalarda amnion sıvısı fazla olduğu için boyuna dolanan kordon bebeğe zarar vermez diye biliyorum. boyundaki kan dolaşımı bozulmuyo çünkü

biz de 33+4 deyiz arkadaşlar. kızım 2430 gr, oğlum 2180 gr. geçen hafta çok atak yapmıştık,bu hafta ben 2 kilo vermişim,bebeklerde çok almamış. doğuma kadar 3 kiloya yaklaşırlar inşallah.

bu tekmeler canımı çok acıtıyor artık, siz de durumlar nasıl?

maşallah kiloları ne kadar güzelmiş. inşallah benimkiler de o kadar olmuşlardır. benim bebekler kasıklarıma doğru vuruyo ve bazen zıplatıyolar beni. iyice kuvvetlendi tekmeleri :)

Merhaba arkadaşlar. En son 30+3 de bakıldı biri 1630 diğeri 1600g çıktı Kilolarının normal olduğunu söyledi.İnşallah zamanlarında doğarlar da kiloları da normal olur hepsinin

Son düzenleme:
maşallah kiloları ne kadar güzelmiş. inşallah benimkiler de o kadar olmuşlardır. benim bebekler kasıklarıma doğru vuruyo ve bazen zıplatıyolar beni. iyice kuvvetlendi tekmeleri :)

sorma o tekmeleri,kız alta oğlan üste çalışıyor. sabah resmen aerobik yapıyolar,ne uyumak var bunlarda ne yorulmak çok hareketliler çok şükür

seninkilerde kuvetliymiş maşallah,kiloları nasıl,kaçıncı haftadasın?

Merhaba arkadaşlar. En son 30+3 de bakıldı biri 1630 diğeri 1600g çıktı Kilolarının normal olduğunu söyledi.İnşallah zamanlarında doğarlar da kiloları da normal olur hepsinin

kiloları güzelmiş,bu haftadan sonra hızlanıyor.inşallah vakitlice doğarlar,üzmezler annelerini:)

29+6'da gitmiştim en son kontrole. o zaman 1400gr civarında demişti doktor bebekler için ama oğlan biraz daha küçük demişti. senin bebeklerin kiloları iyiymiş maşallah
darısı benimkilerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…