sanırım içinizde bir ben şişko patates oldum hep derdim ki bu insanlar bukadar kıloları nasıl alıyor topu topu 3 kılocuk cocuk cıkıyor dıye ama ben daha sımdıdennn taaam 20 kılo aldım :) 56 ile hamıle kaldım sımdı 75 kıloyum 27 haftalık gozukuyor bebeklerım ve bırı 1050 dıgerı 950 cıktı kalan kıloları ben ne halt yemeye aldım acaba ben cok merak edıyorumm :44:
Merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı. 29+1 haftalık olduk.
Tombik kızım 1530gr, narin oğlum 1298gr. :)
Dr kiloları hakkında bi yorum yapmadı sanırım normal gidiyo. Ancak oğlumun boynunda kordon dolanıkmış, hiç sorun olmaz dedi Dr. Yine de endişeliyim. Kilo olarak da geriden geliyo zaten yavrucuk..
kiloları güzel canım hele kızın tosuncuk maşallah.doktor bişey olmaz diyosa olmaz o zaman.benimde sürekli aklıma gelen bişey bu.inşallah oğlun kurtulur kordondan seninde için rahat eder.yarın da benim kontrolüm var.bakalım bizimkiler nasıl.sanki karnım pek büyümedi gibi bu aralar bakalım kiloları nasıl.
Merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı. 29+1 haftalık olduk.
Tombik kızım 1530gr, narin oğlum 1298gr. :)
Dr kiloları hakkında bi yorum yapmadı sanırım normal gidiyo. Ancak oğlumun boynunda kordon dolanıkmış, hiç sorun olmaz dedi Dr. Yine de endişeliyim. Kilo olarak da geriden geliyo zaten yavrucuk..
biz de 33+4 deyiz arkadaşlar. kızım 2430 gr, oğlum 2180 gr. geçen hafta çok atak yapmıştık,bu hafta ben 2 kilo vermişim,bebeklerde çok almamış. doğuma kadar 3 kiloya yaklaşırlar inşallah.
bu tekmeler canımı çok acıtıyor artık, siz de durumlar nasıl?
maşallah kiloları ne kadar güzelmiş. inşallah benimkiler de o kadar olmuşlardır. benim bebekler kasıklarıma doğru vuruyo ve bazen zıplatıyolar beni. iyice kuvvetlendi tekmeleri :)
Merhaba arkadaşlar. En son 30+3 de bakıldı biri 1630 diğeri 1600g çıktı Kilolarının normal olduğunu söyledi.İnşallah zamanlarında doğarlar da kiloları da normal olur hepsinin
kiloları güzelmiş,bu haftadan sonra hızlanıyor.inşallah vakitlice doğarlar,üzmezler annelerini:)
sorma o tekmeleri,kız alta oğlan üste çalışıyor. sabah resmen aerobik yapıyolar,ne uyumak var bunlarda ne yorulmak çok hareketliler çok şükür
seninkilerde kuvetliymiş maşallah,kiloları nasıl,kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?