- 5 Ocak 2009
- 380
- 5
- 116
merhaba, ikiz veya daha fazla bebeğe hamile kalmış arkadaşlar sizin bilgi ve deneyiminize ihtiyacım var. ben tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. tedavi oldugum merkez de 6 hafta 4 günlükken vajinal ultrason ile bebeklerimi gördüm, ikisinin de kalp atışlarını dinledim. ama bugün ilaç yazdırmak için bir devlet hastanesine gittiğim de illa ki ultrasona gir diye tutturdular. ben de iyi dedim, bebeklerimi ne kadar cok görsem o kadar iyi nasıl olsa ama keske girmeseydim. 1 litre su içirip karından (pelvik ultrason) ultason yaptılar. bugün 8 hafta 2 günlük hamileyim. doktor karından bakınca iki keseyi de gördü. birinde bebeğimi de gördük. 2cm olmuş, cok şükür kalbi falan atıyor. ama ikinci kesenin içinde embriyo görülmüyor dedi. kese var ama. şimdi bu nedemek sizce? cok moralim bozuk mümkün mü böyle bişey yaşamak? 9 gün sonra kendi dr.umdan randevum var. ikili test detaylı ultrason yapılacak. o zamana kadar ne düşüneceğim bilmiyorum. bunca zaman sonra bebeklerime kavuştum ama böyle olaylar olunca korkudan ölüyorum. lütfen yardımcı olun.