- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Merhaba kızlar nerden başlıcasını bilemiyorum ama bu hadiseyi bu sabah öğrendim ve çok kötüyüm kimseye anlatamıyorum konu erkek kardeşiyle ilgili şimdiden teşekkür ediyorum. Dün x Mağazası'ndan alışveriş yaparken kredi kartımın limitinin dolduğunu gördüm ki bu ay kredi kartımı ilk kullanışımdı herhalde post cihazı hatalı diye üstlenmedik neyse salı günüde annem x abiyealdıngetirde bir bakim dedi ben şok oldum öyle bir yerden alışveriş yapmadım sonra anneme öyle bir yere gitmediğimi söyledim annemde misafirler var diye cevap veremedi erkek kardeşim eve geldiğinde ona böyle böyle oldu dedim( biz herşeyimizi paylaşırızda) oda bak peri sana bişey söylicem ama kızma lütfen dedi bende tabii dedim ve şok olmam bir oldu erkek kardeşimin kendinden 24 yaş büyük bir bayanla 2 aydır konuşuyomuş!! Kendi kredi kartının limiti bittiği için benimkinden kadına elbise almış bağırdım çağırdım nolar sus falan dedi 44 yaşındaki evli kadınla neler yapıyorsun dedim evli değilmiş yok aşık olmuş çok iyi biriymiş birsürü şey sıraladı kadının fotoğrafını bile gösterdi annem gibi kadın resmenerkek kardeşim uyuyunca telini karıştırdım kadının nerde oturduğunu öğrendim sizce Pazartesi evine gidip kadınla konuşmalımıyım yoksa aileme söylemem mi lazım kadın resmen kardeşimin sevgisini kullanıyor lütfen yardım edin elim ayağım titriyor
Aileme bildirip olayı büyütmek istemiyorum çünkü erkek kardeşim annem babamla küçüklükten beri anlaşamaz hala ergenliği atamadı üstünden evi falan terkederse ben naparımkredi kartları yetmemeye başladıysa durum vahim..
erkek kardeşin başkasına aşık olmadan da pek bırakmaz o kadını.
bence ailenle paylaş bu durumu. başka çare yok gibi.
Merhaba kızlar nerden başlıcasını bilemiyorum ama bu hadiseyi bu sabah öğrendim ve çok kötüyüm kimseye anlatamıyorum konu erkek kardeşiyle ilgili şimdiden teşekkür ediyorum. Dün x Mağazası'ndan alışveriş yaparken kredi kartımın limitinin dolduğunu gördüm ki bu ay kredi kartımı ilk kullanışımdı herhalde post cihazı hatalı diye üstlenmedik neyse salı günüde annem x abiyealdıngetirde bir bakim dedi ben şok oldum öyle bir yerden alışveriş yapmadım sonra anneme öyle bir yere gitmediğimi söyledim annemde misafirler var diye cevap veremedi erkek kardeşim eve geldiğinde ona böyle böyle oldu dedim( biz herşeyimizi paylaşırızda) oda bak peri sana bişey söylicem ama kızma lütfen dedi bende tabii dedim ve şok olmam bir oldu erkek kardeşimin kendinden 24 yaş büyük bir bayanla 2 aydır konuşuyomuş!! Kendi kredi kartının limiti bittiği için benimkinden kadına elbise almış bağırdım çağırdım nolar sus falan dedi 44 yaşındaki evli kadınla neler yapıyorsun dedim evli değilmiş yok aşık olmuş çok iyi biriymiş birsürü şey sıraladı kadının fotoğrafını bile gösterdi annem gibi kadın resmenerkek kardeşim uyuyunca telini karıştırdım kadının nerde oturduğunu öğrendim sizce Pazartesi evine gidip kadınla konuşmalımıyım yoksa aileme söylemem mi lazım kadın resmen kardeşimin sevgisini kullanıyor lütfen yardım edin elim ayağım titriyor
Aileme bildirip olayı büyütmek istemiyorum çünkü erkek kardeşim annem babamla küçüklükten beri anlaşamaz hala ergenliği atamadı üstünden evi falan terkederse ben naparım
Aileme bildirmem canım erkek kardeşim hala ergenlikte gibi evi terkederAilene bildir ve ailecek cozun evinj de biliyorsun artik.kardesin ucurumun kenarinda belli
İkiziz biz 20 yaşındayız üniversite okuyoruzBu arada yaşı kaç
Erkek kardeşimin hiç kızarkadaşı olmadı iyi bir hayatımız olmasına rağmen sorunları vardı ergenlikte çok pskytrde gitti ama olmadı44 yaşındaki kadın için bir de harcama mı yapıyor normalde tam tersi olur böyle durumlarda
Ailen sertmi yani arkadas gibi yaklasamazmi?eger boyleyse sen yardimci olacaksin guvenini kazanip senle paylashmasini saglayacaksin.fevri hareketlerde bulunma aksine daha sabirli ve yavas haraket et.sen kardesini daha iyi taniyorsun nasil vazgecireceyini de bilirsin.mesela ben kardesimin bakisindan anlarim o kadar iyi taniyorumAileme bildirmem canım erkek kardeşim hala ergenlikte gibi evi terkeder
İnşallah kadında Allah affetsin ama hoş değil ayıptır söylemesi başka açıdan erkek kardeşimi mutlu ettiğinden şüpheleniyorumVayy arkadaş ne kadınlar var diyorum böyle konularda ben valla.
Ve kadınlığımı sorguluyorum
Bu arada çok zor bir durum ben olsam kendi yaşlarında hoş kızlarla arkadaş olmasını sağlarım önce.
Belki yanlıştan döner. Allah yardım etsin size.
Erkek kardeşimin hiç kızarkadaşı olmadı iyi bir hayatımız olmasına rağmen sorunları vardı ergenlikte çok pskytrde gitti ama olmadı
O yaştaki bir kadına aşık olduğunu sanıp bir de para harcamak akıl işi değil zaten ailenizle konuşup tekrar psikolojik destek aldırın o kadınla da anneniz babanız konuşsun resmen faydalanıyor kardeşinizden edepsizErkek kardeşimin hiç kızarkadaşı olmadı iyi bir hayatımız olmasına rağmen sorunları vardı ergenlikte çok pskytrde gitti ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?