- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
İnşallah kadında Allah affetsin ama hoş değil ayıptır söylemesi başka açıdan erkek kardeşimi mutlu ettiğinden şüpheleniyorum
İnşallah kadında Allah affetsin ama hoş değil ayıptır söylemesi başka açıdan erkek kardeşimi mutlu ettiğinden şüpheleniyorum
Aileme bildirmem canım erkek kardeşim hala ergenlikte gibi evi terkeder
Hayır tam tersi sert değillerdir erkek kardeşimin bir dediğini iki etmezler ama erkek kardeşim biraz agresif benimle herşeyini paylaşır ilk defa böyle bişey oldu çok üzgünümAilen sertmi yani arkadas gibi yaklasamazmi?eger boyleyse sen yardimci olacaksin guvenini kazanip senle paylashmasini saglayacaksin.fevri hareketlerde bulunma aksine daha sabirli ve yavas haraket et.sen kardesini daha iyi taniyorsun nasil vazgecireceyini de bilirsin.mesela ben kardesimin bakisindan anlarim o kadar iyi taniyorum
Kredi kartları yetmiyor artık iyiki limiti fazla değildi ay sonu babama ne dicem bilemiyorumEvi terketsin daha iyi olur,
evi olmayan, kredi kartı olmayan, elbise alamayan bir duruma düşünce, kadın başıma kalır korkusuyla kendi bırakır.
Önce kardeşinizi ikna edip , ailenize öyle söyleyin gerekiyorsa.
Yoksa aranıza giren uçurum bir daha asla kapanmaz.
Kaldı ki belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız ikiniz aranızda halletmeye çalışın.
edit: Yaşınızı 24 zannettim de 20 yaş için ne denir bilemiyorum. Kardeşinizi ikna edin öyle paylaşın ailenizle.
Kredi kartları yetmiyor artık iyiki limiti fazla değildi ay sonu babama ne dicem bilemiyorum
Öyle yapmayı düşünüyorum bugün bana kadının fotolarını göstermeye başladı Altan alıyorum ama midem kaldırmıyorErkek kardeşinle konuş, kadınla tanışmak istediğini söyle.
Kadının derdini anla. Evladı yaşında ki çocukla ne işi varmış onu sorgula. Alttan alttan çöz bence. Yoksa ters teper. Kardeşin düşman olmasın sana.
Kadın evlenmemiş hiç annesine yaşıyomuş vefat etmiş annesi kadınla kahvecide tanışmışlar artık ne dediyse kanına girmişilk önce kadının evli olup olmadığını öğrenin evli ise işiniz daha kolay olur
kardeşinizi sosyal ortamlara sokun kız arkadaş edinmesini sağlayın çıtırları görünce aklı başına gelecektir
Zaten kredi kartımı bana sormada almış ki hayatta böyle şeyler yapmaz agresiftir ama iyi huyludur boldu anlamadım böyleCanım hatasını saklaman, kardeşini daha fazla hata yapmaya teşvik eder.
Sakın yalan söyleme, bugun kredi kartı limiti bitti, yarın evden aşırmaya başlar.
Ailecek destek olursaniz ozellikle baban konusursa bagirmadan cagirmadan bence cozersiniz.erkekler daha iyi anlar bu konuda bir birini kadinlar daha emosianal hemen paniye kapilip bazen her seyi berbat ede biliyoruzHayır tam tersi sert değillerdir erkek kardeşimin bir dediğini iki etmezler ama erkek kardeşim biraz agresif benimle herşeyini paylaşır ilk defa böyle bişey oldu çok üzgünüm
Öğlen benden para istedi yüzsüz yüzsüz arabaya benİn alcam diye kafasını duvarlara vuracaktımAilenize söylemeyin. Kardeşiniz sizinle bir daha birşey paylaşmaz.
Oyle birşey yapın ki aileniz bunu kendi öğrensin.. Yol açın.
Kadınla konuşmaya gitmeniz hiçbir işe yaramaz.
Kardeşime söyledim kadının amacını ama aşık lafını tuturmuş kadının telefon numarasını aldım kendimi toparlayınca arızam olmadı Pazartesi evine gitcemKadının asıl niyetini anlamasını sağlayın kadınla konuşmaya gidip onunla konustuklarınızı ses kaydı yapıp kardeşinize dinletin
Kendi kendine inanması kadının niyetini öğrenmesi lazım
Ailenize de söyleseniz siz de karşı çıksanız daha çok ters tepebilir
Kadın resmen para yiyorailene kesin söyle.erkek kardeşim var benimde böyle bir şey olsa aileme söylerim vallahi hemen.tabi bizimki söyleyemezde böyle.ama kardeşiniz olgun kadınlardan hoşlanıyorsa belki bu olmasa başkasına yine para yedirir.
Zaten kredi kartımı bana sormada almış ki hayatta böyle şeyler yapmaz agresiftir ama iyi huyludur boldu anlamadım böyle
Of of kredi kartı limiti geldiğinde bende yalan söylemek zorunda kalıcam ama okulu bırakır evi terkeder diye veriyorum para zaten babamdan para almaz babam bana onun parasında verir ben ona veririm bu ay dılarda yemek yiyecek kadar param bile kalmadı annemdende alamıyorum bu kadar parayla ne aldın diye sorcakkadın bunu mutlu ediyor, kardesin de karşılıgını ödüyor. 20 yaşında, para yok pul yok. napcak, 3 senden 5 annen den aşırıp yaratmaya çalışacak.
sonu iyi degil,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?