İkizim :(

aklı başında 44 yaşında ki bir kadının 20 yaşında çocukla başka ne işi olur ki Aşkmış mış

Kardeşin ne şanslı ki senin gibi bir ikizi var,
Senin bu yazdıklarını görünce kendimin iyi bir kardeş olmadıgını farkettim
Hem sırrını saklicam, hemde o annem yaşında kadınla aşk yasasın diye bütün ay aç kalıcam, yok yaaaa...
çakardım alnına bi tane, babama da hemen yumurtlardım

Ay ben neler okuyorum ay ben nerdeyim ay nereye gidiyoruz böyle vallahi gözlerim kocaman oldu okurken hey Allah'ım ne günlere kaldık

Senin gibisi daha iyi bence
Ufak şeyler saklanır da
44 yaşındaki kadın ne demek

Senin gibisi daha iyi bence
Ufak şeyler saklanır da
44 yaşındaki kadın ne demek

Yani saklanacak şey var, bide böylesi var..
bu saklanacak bişey degil bana göre. sonu uçurum çünkü.
Aklı başında bir çocuk olmadıgı da ortada.
Gizli gizli kredi kartı aşırmalar zaten durumun vehametini ortaya koyuyor..

Evladı yaşındaki çocukla ne işi varmış o kadının.
Bunu erkek yapsaydı sübyancı derdik. Farkı ne Allah aşkına

Yalnız gitmeyin derim.
Kimseye utançtan bahsedemiyorumki tekte gidemem kadınbişeysöyler falan kötü olurum mecbur erkek kardeşime kadını tanımak istiyorum dedim şimdilik ses vermedi ama akşam kadını arayıp yumuşak yumuşak mesajı vercem pazarteside tanışcam

Saçmalama anlatacaksın tabii ki. Biraz aklını başına alsın, saçma sapan işler yapmasın. Ergenlik ayağına delirme hakkı bitmiş artık onun.
Kredi kartı limitini bitirmiş bir elbiseyle anlatamam ne demek?

Kardeşinizle konuşun ve ayrılmasi gerektiğini söyleyin aksi halde ailenizle paylaşacağınızı hatta kadına ulaşıp onada söyleyeceğinizi belirtin. Devam ederse ailenizle ve kadınla konuşun

Kesinlikle aileni uyar o kadınla beraber olmasından daha iyidir evi terk etmesi...
Sonra ah vah demektense çünkü konuyu biliyorsun bir şekilde şuça ortak oldun senin kredi kartından kıyafet alındı.durum ortaya çıktığında ailen seninde onay verdiğini düşünür...

Annesi yaşında kadın tövbe tövbe.
Ailenizle paylaşın bence durumu.
Kendi başınıza hareket etmeyin.

telefonu karıştırarak nasıl öğrendin kadının nerde oturduğunu?
Bunlar bi Kahveci'de tanışmış birbirlerine telefon numarasını vermişler birsüre telden iletişmdelermiş benim aptal kardeşimde buluşalım yazmış benim evimin orda şu alışveriş merkezi şu kafe fln var yazmış hangi apartmnda oturduğunu bende bilmiyorum

Evıne gıtmenız hıc dogru olmaz. Hıcbır acıdan kabul edılebılır degıl. Ailenızle konusun cokta savas acmayın kardesınıze ınatlasabılur. Dilerım hepbırlıkte cozebılırsınız.

Yani kardeşin sanki cigololuk yapıp üstüne para veriyor gibi olmuş. Ben olsam hemen anneme söylerdim.

anladım.
bu durumda apartmanı bilmeden evine gidemezsin zaten kardeşine de soramazsın kadına hiç sorulmaz olay başka yerlere kayar.
ailenle konuşmak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…