- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Kadının maddi durumu pek iyi değil galiba 5 6 tane elbiseye kaldıysa yada 20 yaşındaki bir adamın kendisiyle ilgilenmesi hoşuna gidiyoraklı başında 44 yaşında ki bir kadının 20 yaşında çocukla başka ne işi olur kiAşkmış mış
Of of kredi kartı limiti geldiğinde bende yalan söylemek zorunda kalıcam ama okulu bırakır evi terkeder diye veriyorum para zaten babamdan para almaz babam bana onun parasında verir ben ona veririm bu ay dılarda yemek yiyecek kadar param bile kalmadı annemdende alamıyorum bu kadar parayla ne aldın diye sorcak
Senin gibisi daha iyi benceKardeşin ne şanslı ki senin gibi bir ikizi var,
Senin bu yazdıklarını görünce kendimin iyi bir kardeş olmadıgını farkettim
Hem sırrını saklicam, hemde o annem yaşında kadınla aşk yasasın diye bütün ay aç kalıcam, yok yaaaa...
çakardım alnına bi tane, babama da hemen yumurtlardım
Senin gibisi daha iyi bence
Ufak şeyler saklanır da
44 yaşındaki kadın ne demek
Kardeşime söyledim kadının amacını ama aşık lafını tuturmuş kadının telefon numarasını aldım kendimi toparlayınca arızam olmadı Pazartesi evine gitcem
Kimseye utançtan bahsedemiyorumki tekte gidemem kadınbişeysöyler falan kötü olurum mecbur erkek kardeşime kadını tanımak istiyorum dedim şimdilik ses vermedi ama akşam kadını arayıp yumuşak yumuşak mesajı vercem pazarteside tanışcamYalnız gitmeyin derim.
Valla söyleyemem bacım o çok kıymetli benim için o ağlarsa bende ağlamaya başlıyorum şimdilik yumuşak davranıcam iş ilerlerse gidip aileme ötücemAilene söyle
Kardeşin aptallığın alasını ediyor
Bunlar bi Kahveci'de tanışmış birbirlerine telefon numarasını vermişler birsüre telden iletişmdelermiş benim aptal kardeşimde buluşalım yazmış benim evimin orda şu alışveriş merkezi şu kafe fln var yazmış hangi apartmnda oturduğunu bende bilmiyorumtelefonu karıştırarak nasıl öğrendin kadının nerde oturduğunu?
Evıne gıtmenız hıc dogru olmaz. Hıcbır acıdan kabul edılebılır degıl. Ailenızle konusun cokta savas acmayın kardesınıze ınatlasabılur. Dilerım hepbırlıkte cozebılırsınız.Merhaba kızlar nerden başlıcasını bilemiyorum ama bu hadiseyi bu sabah öğrendim ve çok kötüyüm kimseye anlatamıyorum konu erkek kardeşiyle ilgili şimdiden teşekkür ediyorum. Dün x Mağazası'ndan alışveriş yaparken kredi kartımın limitinin dolduğunu gördüm ki bu ay kredi kartımı ilk kullanışımdı herhalde post cihazı hatalı diye üstlenmedik neyse salı günüde annem x abiyealdıngetirde bir bakim dedi ben şok oldum öyle bir yerden alışveriş yapmadım sonra anneme öyle bir yere gitmediğimi söyledim annemde misafirler var diye cevap veremedi erkek kardeşim eve geldiğinde ona böyle böyle oldu dedim( biz herşeyimizi paylaşırızda) oda bak peri sana bişey söylicem ama kızma lütfen dedi bende tabii dedim ve şok olmam bir oldu erkek kardeşimin kendinden 24 yaş büyük bir bayanla 2 aydır konuşuyomuş!! Kendi kredi kartının limiti bittiği için benimkinden kadına elbise almış bağırdım çağırdım nolar sus falan dedi 44 yaşındaki evli kadınla neler yapıyorsun dedim evli değilmiş yok aşık olmuş çok iyi biriymiş birsürü şey sıraladı kadının fotoğrafını bile gösterdi annem gibi kadın resmenerkek kardeşim uyuyunca telini karıştırdım kadının nerde oturduğunu öğrendim sizce Pazartesi evine gidip kadınla konuşmalımıyım yoksa aileme söylemem mi lazım kadın resmen kardeşimin sevgisini kullanıyor lütfen yardım edin elim ayağım titriyor
anladım.Bunlar bi Kahveci'de tanışmış birbirlerine telefon numarasını vermişler birsüre telden iletişmdelermiş benim aptal kardeşimde buluşalım yazmış benim evimin orda şu alışveriş merkezi şu kafe fln var yazmış hangi apartmnda oturduğunu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?