İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeğimi kaç kaç :)

Kizlar ben ikizler burcuyum cok zor bir karekterim var cok kararsizim okadar cok sey varki anlacak bu burcla ilgili

bende ikizler burcu insanindan nefret ediyorum yada bana oyle biri denk geldigi icin
pisligin,adi yalancinin iki yuzlunun tekiydi
o yuzden bu burcu duyunca bile gicik alir oldum

Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
hayatımı sekiz yıldır insan dışı bir burç diye nitelendirdiğiniz bir ikizler erkeğiyle paylaşıyorum... O benim başıma gelen en güzel şey.... Tek kelimeyle mucizem....

Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah

Benim baba kp kv kızım eltim ikizler
Borsa gibiler inişli cıkıslılar
Hiç unutmazlar laf sokarlar
Yalan abartma vardir
Çok ve gereksiz konusurlarr

Abim ikizlerdir bu yaşa kadar anlaşamadım . Zannetmiyorum bu yaştan sonra anlaşalım .

kaç yaşında peki sevgilin :)

benim eski sevgilimin hangi tarihte doğdugu belli değil ama bütün burçları okumuş koç burcunun özelliklerini taşıyomuş halbuki ikizler gibi davranıyodu

Benimde eşim yay ben ikizler gayet iyi anlaşıyoruzDemek yaylar ve ikizler iyi anlaşıyor

Hahahahah kesinlikle yayda ikizlerde ayni b...k cunku civi civiyi soker hesabi onlari anca biz paklariz

aynen yay burcuyum esim ikizler ve masaallah bize

Bu kadari da tesaduf olamaz yani. Gerci yay burcunun onunde hic bir burc duramazdi da neyse. Cok iyi anlastigim 3 arkadasim da ikizler. Hayirlisiyla oglum dogdugunda da ikizler olacak. Bunu duyanlar eyvah yandin tarzi seyler soyluyor. Ben de yeterince idmanli oldugumu soyluyorum.

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşaallah
İkizler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…