- 12 Nisan 2015
- 591
- 545
- 103
- 38
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Benim kocam ikizler bende yay burcu uyumumuz cok iyi oldugundan benim icin ikizler mukemmel bi koca kurban olurum ona yaaaaaKızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
hayatımı sekiz yıldır insan dışı bir burç diye nitelendirdiğiniz bir ikizler erkeğiyle paylaşıyorum... O benim başıma gelen en güzel şey.... Tek kelimeyle mucizem....Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
ne gibi kusurlarını gördün bu burcun :)Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah
Benim kocam ikizler bende yay burcu uyumumuz cok iyi oldugundan benim icin ikizler mukemmel bi koca kurban olurum ona yaaaaa
Benimde eşim yay ben ikizler gayet iyi anlaşıyoruzBen de yayim ve esim de ikizler. Gercekten cok guzel bir evliligim var. Demek ki yaylar bu ikizler heriflerini yola getiriyor
kaç yaşında peki sevgilin :)Ya bak dün gece kavga ettik kıskançlık yüzünden akşam bana demediği kalmadı senle hayatta işim olmaz git istediğinle konuş dedi şimdi sabah olmuş beni arayıp diyor ki beni istemiyor musun benimle devam etcekmisin
benim eski sevgilimin hangi tarihte doğdugu belli değil ama bütün burçları okumuş koç burcunun özelliklerini taşıyomuş halbuki ikizler gibi davranıyoduha ha aklıma bir kadını getirdin, youtube da hayat hikayesini paylaşmış.
kadın doğum gününü yanlış biliyor ve kendini akrep sanıyor. o zamana kadar hep akrep burç yorumlarını okuyor, ve aynı ben deyip inanıyor.
sonradan öğrendiğine göre burcu teraziymiş aslında, sonra o burcun yorumlarını okuyor ve bakıyor, aynı ben diyor.
ha ha, bu örneği din değiştirme sebebini anlatırken vermişti gerçi ama o konu dışı...
Hahahahah kesinlikle yayda ikizlerde ayni b...k cunkuBen de yayim ve esim de ikizler. Gercekten cok guzel bir evliligim var. Demek ki yaylar bu ikizler heriflerini yola getiriyor
aynen yay burcuyum esim ikizler ve masaallah bizeBen de yayim ve esim de ikizler. Gercekten cok guzel bir evliligim var. Demek ki yaylar bu ikizler heriflerini yola getiriyor
Benimde eşim yay ben ikizler gayet iyi anlaşıyoruzDemek yaylar ve ikizler iyi anlaşıyor
Hahahahah kesinlikle yayda ikizlerde ayni b...k cunkucivi civiyi soker hesabi onlari anca biz paklariz
aynen yay burcuyum esim ikizler ve masaallah bize
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşaallahBu kadari da tesaduf olamaz yani. Gerci yay burcunun onunde hic bir burc duramazdi da neyse. Cok iyi anlastigim 3 arkadasim da ikizler. Hayirlisiyla oglum dogdugunda da ikizler olacak. Bunu duyanlar eyvah yandin tarzi seyler soyluyor. Ben de yeterince idmanli oldugumu soyluyorum.
yanlış anlasılmasın fakat 10 tane ikizler erkeği tanıyorsam tembel ve para yiyicidir. net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?