İkizlerden Sonra Üç Numara Yolda

açeyla

Açelya
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
1.338
13
158
İstanbul
selam kızlar;
beni bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Microenjeksiyonla hamile kaldım.18 ayını bitiren iki cadım var. Sat 27 Aralık 2010 du bekleneen adetin gelmemesi üzerine dalgasına gidip eczaneden test aldım ve yaptım. Anında kopkoyu çiftçizgi.. Çok şaşırdım,inanamadım o heyecanla eşimi nöbetçi eczaneye yolladım birkaç tane test aldırdım onlarıda yaptım hepsi pozitif. oda yetmedi ertesi gün gittim kan verdim beta hcg 1832 çıktı. evet hamileyim. Süpriz oldu. Üçüncü çocuk fikri vardı açıkçası tabi kendiliğinden olursa diyorduk hep. şöyle kızlar 6-7 yaşına gelince falan. Fakat hayat süprizlerle dolu.. Önce napıcaz dedik fakat sonra bunda bir hayır vardır diyerek doğurma kararı aldık. İşede yeni girmiştim . gayet memnundum maaşımda oldukça iyiiydi. şimdilik işyerine 5 aylık olana kadar bu durumdan bahsetmeme kararı aldık. sonrası onlara kalmış. isterlerse tamam deyip kabul ederler ki sanmıyorum. yada beni atarlar.. Ama herşeyde bir hayır var ben buna inanıyorum..

Son düzenleme:
canım tebrik ederim. inşallah bulantısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin. ayrıca cesaretin için seni kutlarım :)

tebrikler
Allah tamamına erdirsin, sürpriz bebiş sağlıcakla doğsun inşallah.. umarım kolay bir hamileleik geçirirsin

canım hayırlısı olsun inşallah böyle sevinçle karşılamadan beni daha da sevindirdi

şaşırdım şokk oldum ama bundada vardır bi hayır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrik ederim..

çok sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ve kolaylıklar diliyorum:)..

HAYIRLI OLSUN CANIM.BENİMDE 6 YAŞINDA İKİZ KIZLARIM VAR.VEDE2010 DOĞUMLU[5.5 AYLIK]BİR OĞLUM VAR.SENİNKİLER BİRAZ KÜÇÜKMÜŞ AMA ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN.UMARIM SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN.İKİZ HAMİLELİKTEN SONRA EĞER BEBEĞİN TEKSE HAMİLELİK KOLAY GELİYOR.İKİZ GEBELİK NEDE OLSA BİRAZ ZOR OLUYOR.İNŞAALLAH BİRDE OĞLUŞUN OLUR.

cnm tebrik ederim ...sağlıcakla taşı hayırlı ve sağlıklı evlat olsun

açelya tebrik ederim canım bebekler kısmetiyle gelir herşey daha iyi olsun ailn için inşallah

hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin.benimde 11 aylik ikiz kizlarim var 3 aylikta hamileyim hersey sorunsuz olur insallah...

sağolun kızlar.. korkmuyor değilim aslında. üç çocuk annesi olucam inşallah. hiç kolay değil. hele ikizlerden sonra baya zorlanacağım.Ama veren Allah sabrını ve gücünüde verir diye düşünüyorum. bir ay önce rüyamda kendimi hamile görmüştüm. anlatınca gülüp geçmiştik. olsa neler olur acaba diye aklımdan geçirdim .. Derken hamile olduğumu öğrendim.. beta hcg gebelik günüme göre baya yüksek çıktı. acaba budamı ikiz demeden edemedik. ama tek kese görüldü.

hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin.benimde 11 aylik ikiz kizlarim var 3 aylikta hamileyim hersey sorunsuz olur insallah...

canım tebrk ederim. Allah tamamına erdirsin. sağlıkla gelsin yavrularımız. ikizler tedaviylemi olmuştu seninde..tek gebelik ikize göre farkedilir derecede rahat geçiyormuş .inşallah öyle olur.

ayyy serpilcim çok şaşkınım vallaha yaaaaçok süpriz oldukendim hamile olsmabu kadar şaşırırdım sanırım
baştan kararlı olman konusundada ayrıca tebrik ediyorum seni ikileme düşmek çok zor çünkü
yenide işe başlamıştın yaaa işallah çıkarmazlar seniii
tekrar tebrik ediyorum sağlıklı güzel bi hamilelik olsun snein içinn iki kızın üstüne birde erkek olur işallahhh

canım tebrk ederim. Allah tamamına erdirsin. sağlıkla gelsin yavrularımız. ikizler tedaviylemi olmuştu seninde..tek gebelik ikize göre farkedilir derecede rahat geçiyormuş .inşallah öyle olur.

tesekkur ederim canim insallah saglikla gelsinler.tedaviyle degildi dogal yoldan oldu hatta budami oyle olucak diye dusunmustum.agiz aliskanligi hep onlar diyordum karnimdaki bebisime.ama digeri buyuk sansti sanirim.bu gebelik tek ve gercekten kolay hamilemiyim degilmiyim farkinda degilim hic bakalim gelecek aylar nasil olacak...

canm tbrk ederim ya güzel haber ikisini doğurdun sen birini havada karada doğurursun hadi kolay gelsin :) hayırlısı olsun

AAAAA şok oldum sanki beni anlatmışsın acaba benmi yazdım diye düşünmedim değil hehe, hikayemiz aynı bende mikroenjeksyon yöntemiyle hamile kaldım 19 aylık ikiz kızlarım var ve şuan hiç ummadığım bi şekilde hamileyim hehe 10 haftalık olduk benim sat 19 kasımdı ama geç yumurtlamışım.iki hafta geriden gidiyoruz o yüzden, hep korunduk eşimle ne olur ne olmaz diye amaaan dedik olmuyor zaten ve şookkkkk büyük süpriz.bizde düşünüyorduk 3, bebek ama kızlar biraz byüsün gideriz yine bi tüp bebek merkezine diye düşünüyorduk.kısmet işte. hehe çok şaşırdım benim gibi biri varmış sanırım bundada doğumumuz yakın olur kızlarının adı ne benimkiler pelin ve selin :)

sizinde hayırlı olsun :)) Allah tamamına erdirsin, pelin, selin ve karnınızdaki mucizenizi size bağışlasın..
kolay bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle :103:

inan bende şimdi senin hikayeni heyecanla okudum. tebrik ederim. Allah bize kolaylık versin :18:ben şuanda 7 haftalık hamileyim. yakınmışız nerdeyse aynı zamanda olucak doğumumuz. benim üçüncü çocuk düşüncesi aklımdaydı hep. ama bu kadar çabuk olabileceği aklımın ucuna gelmezdi. belki diyordum seneler sonra tesadüfen oluverir diyordum. Ama kısmet . neyin ne zaman olucağı hiç belli olmuyor. işe yeni girdim ve tamamen işime adapte olmaya çalışırken hamile olduğumu öğrendim. sende çalışıyormusun.
benim kızlarımın adı ipek ve selen.
aynı şeyleri yaşayan birini bulmak gerçekten güzel. destek oluruz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…