İkizlerden Sonra Üç Numara Yolda

hayirli olsun arkadasim benimde var ikizlerim 2 yasindalar ama ben cok korkuyorum tekrar hamile kalmaya ya yine ikiz olursa diye normal yolla hamile kalmistim aileden geliyo benimki baya sorunluydu erken dogdular bakimlari zor ikizlerin emin olabilsem bende cok isterim senin ikizlerin normalmi dogdular

mrb açelya hanım izne çıkmışsınızdır artık. bebeşinizin ciinsiyetini merak ettik iki kızdan sonra 3numarannın cinsyeti nedir_?

mrb açelya hanım izne çıkmışsınızdır artık. bebeşinizin ciinsiyetini merak ettik iki kızdan sonra 3numarannın cinsyeti nedir_?

selam. bebeğimin cinsiyeti kız..
bu hafta sonu izine çıkıyorum. bu hafta bayram dolayısı ile sadece cuma gideceğim ve sonra doğum izinim başlayacak..

selam Allah Bağışlasın.
Benim ikizler tedavi ile oldu. Üçüncüsü kendiliğinden oldu. Üçüncü çocuk fikrine pozitif bakıyordum ama
bu kadar erken değil.. kızlarım 6-7 yaşına gelince falan olsun diyordum. tabi bide normal olursa olsun diyordum hep. üçüncü için tedavi olmak gibi bir düşünce kesinlikle yoktu. kader kısmet işleri bunlar. Allah Herkesin gönlüne göre versin..

maşallah 4 numarayı düşünebilmek büyük cesaret. ama şu bir gerçek isteyerek yaparsan hiç zor gelmiyor
ikizleri çok isteyerek yaptığım için çok zorlanmadım. ama açıkçası üçüncü beklemediğim bir zamanda geldiği için hamileliğim sanki çok yorucu geçiyor. geçen haftaya kadar işe gidiyordum yorgun gelip iki çocukla karnı burnunda bir halde uğraşmak beni zorladı.

ben doğum yaptım bi kızım daha oldu şuan 35 günlük ikizlerden biri çok kıskanç biri hiç umrsamıyor acaba hangiis tehlikeli bilemiyorum. seninde hayırlı olsun açelya 3 kız annesi olduk sanada aynı espiriyi yapıyorlarmı cenneti garantilediniz diye

açelya arkadaşımız doğum yaptı.. iki güzel kızına bi güzel kız daha eklendi.. haber vermek istedim..

merhaba arkadaşlar.
ben 20 eylül 38+ 1 de doğum yaptım. inci kızım 3850 kg 50 cm olarak dünyaya geldi.
planlanan doğum 26 eylüldü ama 20 eylül sabahı ikizlerime kahvaltılarını yedirirken suyum birden gelmeye başladı.
aslında gece bir kaç kez sancımda oldu ama ben o sancıların doğum sancısı olduğunu anlayamadım.
hastaneye gittiğimde 6cm açıklık vardı.
dr um bekletmeden sezeryana aldı. çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi .
ikizler acayip kıskanmaya başladılar. çok huysuzlar. birde iki yaş sendromları var .. halimi düşünün :))

Son düzenleme:

Hayırlı olsun . Kocaman upuuzun sağlıklı güzel bir ömrü olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah

canım faceden yazmıştım.. tekrardan tebrik ederim gözün aydın....

maşallah çok güzel kilosuda boyuda.. rabbim korusun...

demek kıskandılar..... valla zor ne diyim kolay gelsin sana :)

Maşallah
evlatlarınızla çok güzel günler göresiniz. Mevla işlerinizi kolaylaştırsın...
bizede dua edermisiniz lütfen
kızıma kardeş istiyoruz hayırlısıyla acilen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…