İkizlerden Sonra Üç Numara Yolda

aaaaaaaaaaaa şoklardayımm ne güzel bi haberr Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırsın bebişi kucağına..aaayy ben de çok özeniyom ama hiç cesaretim yoksenin adına çook sevindim canım...

maşallahh,

Allah tamamına erdirsin, ne güzel bir sürpriz, ben de 3 çocuğum olsun ister,im ama teker teker zor 2+1 daha pratik

ya sorma yaa çoluk çocuğa karışma mevzusunu kapatım tam iş hayatına adapte olmaya çalışırken ....
şimdi benim bu göbüş ne zaman belli olur onun derdindeyim. ikizlerde 5 aylıkken biz burdayız diyordu.
tek bebekte 6. aya kadar belli olmaz sanırım. niye böyle gizleme derdinde olduğumu biliyorsun .. ne kadar çalışırsam o kadar kardır.

canım tebrik ederim. inşallah bulantısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin. ayrıca cesaretin için seni kutlarım :)

tebrikler
Allah tamamına erdirsin, sürpriz bebiş sağlıcakla doğsun inşallah.. umarım kolay bir hamileleik geçirirsin

canım hayırlısı olsun inşallah böyle sevinçle karşılamadan beni daha da sevindirdi

şaşırdım şokk oldum ama bundada vardır bi hayır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrik ederim..

açelya tebrik ederim canım bebekler kısmetiyle gelir herşey daha iyi olsun ailn için inşallah

cnm tebrik ederim ...sağlıcakla taşı hayırlı ve sağlıklı evlat olsun

çok sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ve kolaylıklar diliyorum:)..

teşekkür ederim kızlar. ay tuhaf oldum .. ilk gebelikte daha bi heyecanlıydı ne yalan söyleyim. şimdi tecrubeliyim ..hamilelik nasıl birşeydir nelerle karşılaşıcam tahmin edebiliyorum.

evet ya bende seni görünce çok sevindim benim gibi bir varmış diye, bende çalışıyorum ama devlet memuruyum o yüzden izin sıkıntım yok. biz tayinciyiz hep gurbetteyiz ikizlerimi kendim büyüttüm buda öyle olacak Allahtan çok iyi bi bakıcım var buda doğunca ücretsiz izne ayrılcam bakıcı yine gelecek bana yardıma sonra kızlar kreşe diğeri bakıcıya diye düşünüyoruz. Allah kısmet ederse.
ben ilk test yaptığımda kızlarım uyuyordu çok sevindik eşimle sonra kızlar anne anne diyerek uyandı , ayyy bi kötü oldum daha dedim çok küçükler zaten ikiz oldukları için yarım sevgi ve ilgiyle büyüdüler şimdi de kardeşleri olacak, sonra alıştım ne güzel kocaman bi aile olacağız, yalnız eşime diyorum ki artık kimse bizi yemeğe davetlere falan çağırmaz üç çocuğu var bunların diye:), arabayada sığmayız ticari araçmı alsak diye espiri yapıyoruz,bu arada etraftan tepkilerde ilginç kızların tüp bebek olduğnuu bilenler çok seviniyor bilmeyenler üzülüyor :) bari doğurduğuna değsede erkek olsa diyenler de var, herkese dert oldu mücize bebeğimin cinsiyeti ne olursa olsun o bütün engelleri aşmış bence çok sevilmeyi hak ediyor. tabiki bizimde gönlümüzden geçen erkek olması kızlarımız oluğu için ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması için dua ediyorum. kayınvalidemin yüreğine inecek içime kız doğuyor benim deyiveriyorum miğreni kalkıyor :)bi daha doğrursun diyor sonrada :) işte buda benim hikayem seninkisini andırıyor demi :) bu arada ipek de selende bizim listemizde de vardı ne zor oldu isim bulmak ama ismini koyunca insan çok yakıştırıyor çocuklarına

sizinde hayırlı olsun :)) Allah tamamına erdirsin, pelin, selin ve karnınızdaki mucizenizi size bağışlasın..
kolay bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle :103:

sağol canım yeniden hamile olmak çok güzelmiş Allah isteyen herkese versin

çok sevindim canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Açelya canım çok şaşırdım ve heyecanlandım...En güzelide normal yolla elde edilmiş bir gebelik olması..İçimde hep bir 3.çocuğun isteği ve gerekliliği var ama henüz hazır değilim yine de sürpriz bir gebelik olsaydı ailecek çok mutlu olurduk :) evlat eşsiz, tadı anlatılamaz, lezzetli bir nimet..inş.hayırlı evlatlar olurlar ileride..aranıza katılacak bir can daha...çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Rabbim her isteyene versin inş.Sağlıklı bir gebelik ve güç diliyorum sana..

ne guzel ya hayırlı ols ınş kaswa nasılsın bu arada ya bulamıyorum senı....
Ay canım Muallimim benimmm..O kadar duygulandım ki avatarını görünce..Maşallah Maşallah Maşallah..nasıl büyümüşler,nasıl tatlılar..kocaman genç kızların olmuş.Rabbim sana güç ve sabır versin.Bi zamanlar hamilelik günlerimizi sayardık,zaman geçiyor işte..Bizde büyümenin getirdiklerini yaşıyoruz şükür yaramaz bir şey yok..Bi devir muhteşemdik burada muallim,sohbet bal olur akardı..giremiyorum artık..çok öpüyorum seni ve tripletslerini..Allah'a emanet olun canım..

doğrı bir karar vermişsiniz çünkü kızlarınız 6-7 yaşına geldiğinde yeni bir bebeğin eve gelmesi çocuklar açısından olumsuz olurdu okula yeni başlayan çocukların ilgiye ve tabiiki yeni doğan bebeğin de ilgiye ihtiyacı olacak. gelişim açısından yaş ayarlaması çok öenmli. bu yüzden yaş aralığı en fazla 4 olmalı arkadaşlar lütfen bunu dikkate alın.
Hayırlısı olsun. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

ay inanamıyorum canım ya .. o kadar uzun süredir girmiyrdum ki siteye ve girer girmez senin mesajınla şoke oldum. ay hep içimde olan korkuyla yüzleştim sanki.. canım hayırlı olsun allahım o kadar büyük ki sen hiç üzülme işten çıkartılsan bile onun rızkını bi yerden verecektir. alalhım hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin. ayy hala inanamıyorum ya..

canım cok sukur ıyıyız.....cook sagol ...gercekten öyle zaman cabuk gecıyo.....rabbım saglık versın yeterkı....ama sohbetler ozlenıyoo ........senınkıler nasıl.....cok opt senı

Allah yardımcınız olsun ikizlerim var 3.yü bende düşünüyorum ama çok zorrrr

ayy canan sende mı....ınanmıyoom yaaaaa.....yenıden yıne yenıden demekk hadı hayırlısı....saglıkla gelsınler .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…