maşallahh,
Allah tamamına erdirsin, ne güzel bir sürpriz, ben de 3 çocuğum olsun ister,im ama teker teker zor 2+1 daha pratik
ayyy serpilcim çok şaşkınım vallaha yaaaaçok süpriz oldukendim hamile olsmabu kadar şaşırırdım sanırım
baştan kararlı olman konusundada ayrıca tebrik ediyorum seni ikileme düşmek çok zor çünkü
yenide işe başlamıştın yaaa işallah çıkarmazlar seniii
tekrar tebrik ediyorum sağlıklı güzel bi hamilelik olsun snein içinn iki kızın üstüne birde erkek olur işallahhh
Hayırlısı olsun inşallah tebrik ederim :)
canım tebrik ederim. inşallah bulantısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin. ayrıca cesaretin için seni kutlarım :)
tebrikler
Allah tamamına erdirsin, sürpriz bebiş sağlıcakla doğsun inşallah.. umarım kolay bir hamileleik geçirirsin
canım hayırlısı olsun inşallah böyle sevinçle karşılamadan beni daha da sevindirdi
şaşırdım şokk oldum ama bundada vardır bi hayır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrik ederim..
açelya tebrik ederim canım bebekler kısmetiyle gelir herşey daha iyi olsun ailn için inşallah
cnm tebrik ederim ...sağlıcakla taşı hayırlı ve sağlıklı evlat olsun
HAYIRLI OLSUN CANIM.BENİMDE 6 YAŞINDA İKİZ KIZLARIM VAR.VEDE2010 DOĞUMLU[5.5 AYLIK]BİR OĞLUM VAR.SENİNKİLER BİRAZ KÜÇÜKMÜŞ AMA ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN.UMARIM SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN.İKİZ HAMİLELİKTEN SONRA EĞER BEBEĞİN TEKSE HAMİLELİK KOLAY GELİYOR.İKİZ GEBELİK NEDE OLSA BİRAZ ZOR OLUYOR.İNŞAALLAH BİRDE OĞLUŞUN OLUR.
çok sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ve kolaylıklar diliyorum:)..
inan bende şimdi senin hikayeni heyecanla okudum. tebrik ederim. Allah bize kolaylık versin :18:ben şuanda 7 haftalık hamileyim. yakınmışız nerdeyse aynı zamanda olucak doğumumuz. benim üçüncü çocuk düşüncesi aklımdaydı hep. ama bu kadar çabuk olabileceği aklımın ucuna gelmezdi. belki diyordum seneler sonra tesadüfen oluverir diyordum. Ama kısmet . neyin ne zaman olucağı hiç belli olmuyor. işe yeni girdim ve tamamen işime adapte olmaya çalışırken hamile olduğumu öğrendim. sende çalışıyormusun.
benim kızlarımın adı ipek ve selen.
aynı şeyleri yaşayan birini bulmak gerçekten güzel. destek oluruz birbirimize.
sizinde hayırlı olsun :)) Allah tamamına erdirsin, pelin, selin ve karnınızdaki mucizenizi size bağışlasın..
kolay bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle :103:
Ay canım Muallimim benimmm..ne guzel ya hayırlı ols ınş kaswa nasılsın bu arada ya bulamıyorum senı....
Ay canım Muallimim benimmm..O kadar duygulandım ki avatarını görünce..Maşallah Maşallah Maşallah..nasıl büyümüşler,nasıl tatlılar..kocaman genç kızların olmuş. Rabbim sana güç ve sabır versin.Bi zamanlar hamilelik günlerimizi sayardık,zaman geçiyor işte..Bizde büyümenin getirdiklerini yaşıyoruz şükür yaramaz bir şey yok..Bi devir muhteşemdik burada muallim,sohbet bal olur akardı..giremiyorum artık..çok öpüyorum seni ve tripletslerini..Allah'a emanet olun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?