İkizlerim öldü...

ilovecats

eylül..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
9
0
86
Diğer

Henüz 6 aylık hamileydim, 9 aralık gecesi sancılarla uyandım. Eşim iş seyahetindeydi evde yalnızdım. Ambulansın numarasını bile unutmuştum. Sürünerek kapıya çıkıp bağırmaya başladım, komşum koştu yardımıma ve hastaneye gittik. Yolda suyum gelmeye başlamıştı, henüz erkendi, henüz altı aylıklardı. Hastaneye vardığımızda bilincimi kaybetmek üzereydim, beni uyanık tutmaya çalışıyorlardı. Sedyeden yatağa kaldırırlerken bacaklarımdan aşağı süzülen kanları görünce göz yaşlarına boğuldum. Sonrasında her şey çok çabuk ve benim isteğim dışında gelişti. İkizlerin doğmak üzere olduğunu söyledi doktorum. Sadece tek bir kalp atışı duyuluyordu. Yaşadığına inanıyordum, beni bırakmış olamazdı. Henüz çok küçüktü kızlarım ama başaracaklardı. Doğurmak istemiyorum diyordum, henüz çok küçükler, henüz çok küçükler, henüz çok...

Sancılarla doğurdum kızımı, dünyaya geldiğinde, kucağıma aldığımda nefes alıyor olacağına inanarak. Bir yanlışlık var sanıyordum, ölmemiş sanıyordum, her şey yolunda gidiyordu. Babalarının yanımda olmamasına kızmıyordum bile, arayıp müjdeyi ben verecektim. Ağlamasını dinletecektim ona kızlarımızın. Kucağına verecektim, senin bunlar, bizim diyecektim.
Ama kızım ölü doğmuştu. Hemşire bir örtüye sarıp getirdi yanıma. Küçücüktü, minnacık, avuçlarını sıkmıştı, çok mu acı çekmişti? Ama sanki uyuyor gibiydi. Kucağıma alıp bağrıma basmak istedim onu, kızım diye haykırmak istedim. Sesim çıkmıyordu. Sancılarım artıyordu, ikinci kızım yoldaydı. Bir umuttu o benim için. Kardeşinin acısını unuttaracaktı belki bana.

Bayılmak üzereydim, kendimi kaybetmek üzereydim, kaburgamın altına sığmıyordu kalbim, bir acı vardı ta içimde, sancılarım, gözyaşlarım, nefes alamıyordum. Yarım saat sürdü doğum, gözlerimi açtığımda doktorum hemşirenin ellerine veriyordu kızımı. Hiçbir şey söylemiyorlardı bana. Böyle bir şey nasıl söylenirdi?

İkisini de alıp uzaklaştırdılar benden. Yatağımda öylece kaldım, ter içinde, gözyaşı içinde, acı içinde. Geçmeyecekti bu acı, hiç geçmez, nasıl geçsin ki.
Eşime sarıldım. Artık sadece ona değil, bebeklerime de sarılıyordum aynı zamanda. Günlerce ona her dokunuşumda bebeklerimi nazladığımı sandım.

Delirmek üzereyim.
Kızlarım, Selin ve Sera... Anneniz sizi çok seviyor...

Bugün 21 gün oldu. Bir daha çocuk sahibi olmak ister miyim bilmiyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

Ölümlerine sebebiyet veren şeyin ikizden ikize transfüzyon sendromu olduğunu söylediler. Neden daha önce anlamadıkları konusunda açıklama yapamadılar.

canım yazdıklarını ağlayarak okudum.çok üzüldüm.umarım Allah sana onların acısını unuttursun inşallah.en kısa zamanda yeniden bebeğin olsun...

rabbim sana sabırlar versin... acılarını hafifletsin... başın saolsun ='''(

offf böylesi bir acı çok ama çokk acı canım benim çok üzüldümm yaaaa Rabbim bol en bol sabırlar versin başınız sağolsunnn uff kalakaldımm ben

canım allah yardımcın olsun şu an göz yaşlarıma engel olamıyorum bende yaklaşık 5 ay önce ikiz oğullarımı kaybettim seni çok iyi anlıyorum yapacak birşey yok onlar bizim meleklerimiz

Canım benim başın sağ olsun çok büyük bir acı. Teselisi yok. Sadece kuzenimden bahsedeyim, aynı acıyı çekti seninle. İkizlerini 5.5 aylık evinin banyosunda bacaklarının arasından düşürdü, hastaneye koştular kan revan içinde ve kaybetti. Çok acı çekti, çok üzüldü. Ama sonra terar ikiz hamileliği oldu, şimdi 2.5 yaşındalar. Vefat eden ikizlerini unuttumu hayır, ateş düştüğü yeri yakar biliyorujm ama lütfen güçlü ol ve tanrıya sığın.

çok üzüldüm. boğazım düğümlendi. Allah sabrını da verir inş size.

bende bu ay düşük yaşadım tabi hamileliğimi öğrendiğim ilk haftada oldu...benimde kolumdan kan verdiğimde kalan iğne izleri ve morluklarla kalakaldım öylecee.....
seninle kıyaslanamaz senin acının tarifi yok senin bebeklerin büyükmüş..ağlayarak okudum Allah sabır versin canım ve Allah bundan sonraki olacak olan yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip..bebek yapmaktan vazgeçmee acılarını bi nebze hafifletir yeni bi bebek

Allah sabır versin sana güzelim. inşallah zamanla acın azalır. Allaha sığın, seni demekki bu sınavdan geçirecekmiş. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Çok üzüldüm

canım başın sağolsun acın şu an o kadar tazeki seni çok iyi anlıyorum bende 4 sene önce 27 haftalık bebeğimi kaybettiğimde delirmek üzereydim.ama aklımda tek bişey vardı tekrar hamile kalmak sanki başaramadığım zaferi tekrar kazanmak istercesine dahaölü bebeğim karnımda ben suni sancı çekerken dilimden dökülen benim tekrar hamile kalmam lazım sözleriyle bunu dile getirmişim. seninde ilacın yeni umutlar yani yeni bir bebek.öncelikle kendini buna hazırlamalısın.ama tabiki sana tavsiyem perinatoloji doktoruna görünmen.onun doğrultusunda hareket et.eğer istanbuldaysan kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana.bu arada ben zaferi kazandım inşallah sen ve diğer melek anneleride mutlu olsunlar.

çok uzuldum ba$in saolsun
pes etme , bu acinin tek ilaci tekrar denemek dir buyuk ihtimalle..

allah sabır versin meleklerin seni cennette bekliyordur..rabbim sabrının karşılığı olarak cennetle mükafatlandırsın seni..bunun allahın imtihanı olduğunu bil sabret inşallah..

Allah sabırlar versin size ve eşinize. inşallah bi an önce atlatırsınız ve yeniden güzel bebekleriniz olur. umudunuzu kaybetmeyin...

başın sağolsun allah sabrını bol versin.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
güzel kızların cenneti kapısında seni bekliyecek ve sana rablerinden şefaat isteyecekler.
işallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşursun..
çok üzüldüm(
sözün bittiği yer diye buna denir:

başınız sağolsun

sanki ben kaybetmişim gibi nasıl ağlıyorum bebekler benim en hassas noktamdır

Rabbim acınızı hafifletip siz istediğiniz zaman da sağlıklı bebekler nasip etsin inşAllah size

bu melekleriniz de size şefaatçi olacak inşAllah

Başınız sağolsun......

Hiç bir kelime teselli etmez biliyorum....

Ben de ikizlerimi kaybetmiştim..Kızımı ve oğlumu....

Tam 1 sene sonra yeniden ikizlere hamile kaldım..Yine kız ve erkek....

Allahım Selin ve Serra nın kardeşleirini göndersin inşallah........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…