İkizlerim öldü...

"var olsa da içinde kederler
geçsede bu çetin kış,
korkma çünkü;
baharı vadeden bir tek RABBİN var"
senin de baharın en yakın zamanda gelir inşaallah kardeşim allah sabır versin...

basin saolsun canim benimsu an canim öyle yandiki bende 5 gün önce 5.bebegimi kaybettimseni cok iyi anliyorum..rabbim inslalah bi gün bizlerede o güzel günleri yasatir

Canım başın sağolsun, Allah ım gani gani sabırlar versin inşallah... Umarım en kısa sürede yeni evlatların kollarını doldurur...

basin saolsun canim benimsu an canim öyle yandiki bende 5 gün önce 5.bebegimi kaybettimseni cok iyi anliyorum..rabbim inslalah bi gün bizlerede o güzel günleri yasatir

Sana da çok geçmiş olsun canım. Bu son olur inşallah...

canım çok

üzüldüm bnde hamileyim rabbim boyle acı yaşatmasın işlh

Allah sabır versin. gözyaşlarıyla okudum. içimden birşeyler koptu sanki. benim ikiz kızlarım da erken doğdular.şimdi çok şükür iyiyiz.kendimi senin yerine koydum bir an.bu nasıl bir acı, tarifi yok.Allah yardımcın olsun.kucağına sağlıkla doğacak, hayırlı evlatlar versin.Amin

geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor bilirim bu acıyı... 2 yıl önce aynı şeyleri yaşadım bende ikiz kızlarımı erken doğum nedeniyle kaybettim minicik bedenlerini cansız gördüğümde dünya başıma yıkıldı enkaz altında kalmış gibiydim... çok ağladım günlerce aylarca... yaşayan ölü gibi dolandım durdum etrafta kabullenmek istemiyor insan ama tam 1 yıl sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim kardeşlerini gönderdiler kızlarım annemiz daha fazla ağlamasın diye şimdi miniş 48 günlük bir kızım var... bu acı tamamen geçmiyor yaşananlar silinmiyor hiç bir şey unutulmuyor ama yeni bir bebek insanın üzüntüsünü biraz da olsa hafifletiyor yani evlat sevgisi diğer kaybettiği evlatların için teselli oluyor Allah sanada en kısa zamanda yeniden bir bebek versin...

Ağlaya ağlaya okudum çünkü bende 2 gün önce bebeğimi kaybettim .11.haftada kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.Uyutularak yapıldıgı için bişey hatırlamıyorum ama uyandığımda çok ağladım.Kalbim hala çok acıyo......

rabbim sanada sabirlar versin canim benim

ne denir ki sana sabır dilemekten baska
zaman inan biraz zaman tek care bu
Allahım seni melek kızlarınla cennette kavustursun tez zamanda seni beni tüm melek annelerini saglıklı evlat sahibi yapsın

acını ta içimde hissettim
biliyorum bende bu acıyı malesef
biri 7 haftalık biri 11 haftalık 2 düşük yasadım
3.gebeliğimde tamam oldu derken daha cekecek cilem varmıs ki benim de o lanet suyum geldi
9 ay tasıdıgım meleğim sadece 10 dakka varken doğuma bana veda etti
6 ay oldu çok zor
nasıl delirmedim bilmiyorum
ama canım inan zamanla acın azalmasa da alısıyorsun bu acıya
bizim topiğimiz var oraya gel kafanı dagıtırsın
melek anneleri oradayız
Allahım yardımcın olsun
şu ilk günleri insallah atlat bir an önce

yasak hayal hıçkırıklarla aglıyorum
canımmmmm canımmmmm
offffffffff cok kötü oldum

rabbim sana peygamber sabri versinmelek yavrunun inslalah saglikli ve hayirli kardesirabbimin izniyle gelecek insalalh....

rabbim sana peygamber sabri versinmelek yavrunun inslalah saglikli ve hayirli kardesirabbimin izniyle gelecek insalalh....

canım insallah yeniden olucak
sen cok olumlu bir insansın
yorumlarını okudukca helal olsun diyorum inancına,umuduna,azmine
Allahım o tertemiz güzel kalbine göre en kısa zamanda sağlıklı nur topu gıbı bir evlat nasip etsin sana insallah

Son düzenleme:

allah razi olsun bitanem duygularimiz karsilikli bende senin iciin ayni duygular icerisindeyim

inslalah canim benim rabbim hepimize inslalah hayirlisi ise nasip etsin

ahh canım ya başın sağolsun ya çok üzüldüm RABBİM bir daha göstermesin ALLAH sabrından versin İNŞALLAH AMİN
ALLHIM bir daha evlat acısı göstermesin sağlıklı evlatlar versin AMİN

Yutkunamadım...
Rabbim sabır ver Allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…