ikizlerime isim arıyorum lütfen yardım

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
21 haftalık hamileyim biri kız biri erkkek olacak Allah ın izniyle Kuranda geçen güzel isimler istiyorum lütfen yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim

valla iki oğlum var biri ali & ömer

kız isimleri......elif..zehra...zeynep...afra..ayşe.sera..serra..aklıma gelenlerr

Benım ikiz bebegım olsaydı hep istediğim isimler sefa & merve idi

Bende bu isimleri çok severim.Ama sefa değil SAFA o ismin aslı.Benim de oğlumun ismi..Kızımında adı Afra..Benim adımda oğlumun adıyla uyumlu..bilmiyorumkismile

21 haftalık hamileyim biri kız biri erkkek olacak Allah ın izniyle Kuranda geçen güzel isimler istiyorum lütfen yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim

2 kızım olsaydı diğerinin adını Erva koyacaktım.İnş.3.bebeğim hayırlısıyla kız olur bende bu adı kaçırmam.Birde kız adı Ravza...erkek adı da Ebrar,Taha,Ensar..hepsinin de anlamları çok güzel..

,

ben yusuf ismini çok beğeniyorum babamın adı ayrıca:)hira zeynep ikra da hoşuma giden kız isimleri....
bende kızlarıma ikra-hira yada özgü-öykü düşünüyorum bakalım hayırlısı....

kızlar slm nasılsınız sizle gelen isim önerilerini paylaşmak istedim
EMRE+CEMRE
EFE+ECE
SEFA+EFSA
BARAN+BEREN
BERK+BERRA
ENGıN+ELVıN
ARDA+AZRA
MERVE+SEFA
NıSA+KAAN
BERRA+BERAT
RAVZA+EBRAR
Hepsi çok güzel biz hala kararsızın daha başka öneriniz varmı arkadaşlar

ikiz isimlerinden duyduğum en güzelleri ;

ADA-DENıZ ,
ARDA-ARNA(anlamı adanmış) ,
SUDESULTAN-ŞAHMURAT

ruzgarr arna ismini ilk defa duydum güzelmiş acaba kuranda geçiyormuki ilgin için teşekkkür ederim

kızıma 2.isim olarak duru,berrak,nehir bu üç isimden birini koymak istiyorum.bence sende bunun gibi saf temiz isimleri 2.isim olarak kullanabilirsin.

ısim konusu bence çok hassas.
ıkizler diye illa ki aynı harfle başlamamalı kesinlikle.Çünkü ne kadar ikiz olsalarda onlar iki ayrı birey.
ısimleri de kendine özgü olmalı.
bu isimlerin birçoğu aynı harf veya heceyle başlamış.
Ben bir tanesinin ismini koymuştum çünkü usg. de hep küçüktü.
Diğerinin ismine doğumdan sonra yüzüne bakınca karar verdim.
ıkisinin ismi de bana özel.
söylenmesi kesinlikle çok kolay
kesinlikle Türkçe
Ve ne anlama geliyor denmiyor.
Anlamı açık ,söylenmesi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…