Doğuma Hazırlık ikizlerime isim arıyorum..oğlan tamam da kız açıkta kaldı :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
38
358
40
Muğla
merhaba arkadaşlar...bizimde allah nasib ederse biri kız biri oğlan ikizlerimiz olacak....oğlumuzun ismini kesinleştirdik...eşim mert istiyordu bende eymen...adını mert eymen koyucaz..çift isim hiç istemediğim halde mecbur kaldım...ama kızımıza bir türlü karar veremiyorum...önce eyşan düşünüyoduk bayada kesindi ama son zamanlar vazgeçer gibi oldum kimse beğenmiyor...

sizden ricam kesinlikle anlamlı bir kız ismi arıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim...

oyyy sevsinler onları büyüdülerde anneleri isim arıyorrr
bu konuyu düşünmem lazım ben sna yazarım birara..
mert eymen güzel olmuşş

allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallaaaaaaaahhh :)
mert ismi güzel ve sade.
merve de güzel severim.. hilal, gamze, görkem,
kızım olursa elif vermeyi düşünüyorum mesela. soyisminize uygun oluyorsa bide bu isimler hoşunuza gidiyorsa değerlendirebilirsiniz:)

hayırlı olsun şimdiden

oyyy sevsinler onları büyüdülerde anneleri isim arıyorrr
bu konuyu düşünmem lazım ben sna yazarım birara..
mert eymen güzel olmuşş

canım evet ya nasıl geçti günler..şimdi isim derdine düştük....ahh rabbim sağlıkla gelmelerinide nasib etsin inşallah..

Elif ve Zeynep en sevdiğim iki isim

kızlar benim kendi isimim elif :) soyadımız özkan...zeynebi çok düşüdüm..yakın bir arkadaşımın kızının adı ondan tereddütte kalmıştım..

hehh ben diyecektim elif olmaz diye..
valla zeynep güzle biz baylıyoz boşver arkdaşını yaaaa

:)) tesadüfe bak..
görkem özkan ne güzel uydu:))

gerçi oğlanı kesinleştirmişsiniz ama eren - beren çokta uyumlu olurlarrrr sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim

hehh ben diyecektim elif olmaz diye..
valla zeynep güzle biz baylıyoz boşver arkdaşını yaaaa

canım hiç bulamazsam koyabilirim.. şimdilik aklımdan geçenler zeynep,zehra,zülal,elçin,asel,sevde....elçin çok uyumlu aslında hem eymene uyuyor hemde soyisime..ama anlamı deste,tutam

:)) tesadüfe bak..
görkem özkan ne güzel uydu:))

bişey diycem biz eymen ve eyşanı kesinleştirmiştik..sonra rüyamda kızıma görkem ismi koymuşuz..hatta rüyamda diyorumki kim koydu görkemi eyşan olacaktı hani eşime anlattım ..beğenmedi görkemi

Mert Eymen'e uygun olarak Melek Esra olabilir.
Esra benim adim, Miraç gecesine verilen bir isim. Istediginiz gibi anlamli bir isim.
Melek de tatli bir isim.

bişey diycem biz eymen ve eyşanı kesinleştirmiştik..sonra rüyamda kızıma görkem ismi koymuşuz..hatta rüyamda diyorumki kim koydu görkemi eyşan olacaktı hani eşime anlattım ..beğenmedi görkemi

aa ismiyle mi geliyordu yoksa:) bence görkemi bi daha düşünün siz çünkü ismiyle geliyor sizin bebiş

mert eymen güzel isim olmuş, kızına da bence iki isim koyun mert eymenle uyumlu olsun :) isim önerim de şimdilik yok

cnm ben asel ismini seviyorum sende yazmışsın zaten bal demek çok hoş ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…