Doğuma Hazırlık ikizlerime isim arıyorum..oğlan tamam da kız açıkta kaldı :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı uğurlu olsunlar annesi sağlıkla bereketle doğsunlar inşallah
oğlan mert eymen ise kızada mina koyabilirsiniz mert-mina (mina mekkede dağ adıdır bilirsin)

öncelikle allah hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin. benim oğluşumun adı da eymen bu arada. yarın 3hafalık olacak.
kızın için de ESİLA adını öneriyorum

öncelikle allah hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin. benim oğluşumun adı da eymen bu arada. yarın 3hafalık olacak.
kızın için de ESİLA adını öneriyorum

ah canım minik eymeninizi Allah analı babalı büyütsün inşallahh

kızlar yardımlarınız için teşekkürlerr...genel anlamda çevremdekiler ve burdaki isimlerden zeynep olmasını isteyen çok..bu yüzden zeynep te karar kıldık ama şimdide yanına kıza bir isim arıyorum

oğluna mert eymen ismini vereceksen yanına uyumlu olarak eslem olabilir diye düşündüm hem anlamıda güzel tabi siz bilirsiniz yine allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

oğluna mert eymen ismini vereceksen yanına uyumlu olarak eslem olabilir diye düşündüm hem anlamıda güzel tabi siz bilirsiniz yine allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

evet canım eslem de çok güzel isim ama şuan kuzeninde hamile 2 ay sonra doğum yapıcak ve kızına eslem koyucak...o yüzden malesef...

merhaba canım seni bunda 4 yıl önce mayıs hamile kalma topiğinden hatırlıyorum
maşallah sunallah ikizlerine yüce rabbim kucağına almayıda nasib etsin
çok bekledin ama şimdi mükafatını alıyorsun bir kız bir erkek 2 meleğin olucakmış maşallah

isim konusuna gelince zeynep çok güzel ve eskimeyen bir isimdir yanına kısa bir isim düşünüyormuşsun
benim kızımın adı kardelen neva
benim eşim 2 isimli olucak diye tuturmuştu :)
bende kardelenin yanına neva yı bulmuştum çokta hoşuma gitti
anlamıda şu

Refah, zenginlik. Güç, kudret. Doğu müziğinde bir makam

Son düzenleme:
bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah...
bende bebeğim kız olursa ismini zeynep koymayı düşünüyorum..ikinci ismine karar vermedik daha ama ela,dila,naz,mina,asya isimlerinden birini koyucaz inşallah..

allahım ikizlerinize sağsağlim kavuşmayı nasp etsin maşallah

zeynep in yanına zeynep su -zeynep ceylin olabilir.benim adımda zeynep.eşim kızım olursa zeynep su koyucam diyor ama ben istemiyorum .bende zeynepim diyorum olsun diyor.zeynep eskimeyen bir isim

evet canım doğru valla yıllar uçup gitti..çok şüükür geç oldu ama değdi yani inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasib olur...maaşallah sen büyütmüşsün kızını..rabbim ona sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Püren ismi çok hoşuma gidiyor benim bu aralar. Uyumlu olsun diyorsanız mert eymen e, melis eylem, melisa ece falan koyabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…