Doğuma Hazırlık ikizlerime isim arıyorum..oğlan tamam da kız açıkta kaldı :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence kızına tek isim koy ilerde özkan soyadını kullanır.bnm kocişimin adı oluyo söylemesi ayıp
eyşan ismi güzel vazgeçme en iyisi eymene de uyuyor soyadına da uyuyor.

Ben kızım olursa bade ve bal isimlerini düşünüyorum bence çok güzeller tabii bizimki bal olmaz sonra balım diye laf atarlar deliririm diyo saf yaa
Bunları da düşünebilirsin aklıma gelirse yazayımdaha durr:)

hamileyken oğlum olacağını öğrenmeden önce kızım olursa adını nurberra takarım diye düşünmüştüm çok hoşuma gitmişti fikir olsun diye söyledim ...

Arkadaşlar merhaba. Benim kızım olucak nasipse ve isim olarak 'Ada' ya da 'Çağıl' düşündüm ancak Kuran-ı Kerimde geçiyor mu bir fikriniz var mı?

Arkadaşlar merhaba. Benim kızım olucak nasipse ve isim olarak 'Ada' ya da 'Çağıl' düşündüm ancak Kuran-ı Kerimde geçiyor mu bir fikriniz var mı?

bu çağıl ismini geçen günkü güzellik yarışmasında duymuştum ve bir türlü anlayamadım neymiş bu kızın ismi diye.çakıl gibi, pek hoşuma gitmedi benim.söylemesi zor, hele anlaşılması zor isimler koyulması taraftarı değilim.ileride çok zorlanır çocuklar sonra..

bak mertı eledım azra ile kayra

Evet tatlım ancak Ada hakkında fikrin var mı peki Kuran-ı Kerim'de gecsin istiyorum da o sebeple karar veremedim henüz ama Ada cok hosuma gidiyor.

öncelikle bebeklerin hayırlı ğurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah...
bende ki öneri ise kız ismi olarak SEVDE koyabilirsin ..anlamı esmer güzeli demek miş

canım ben kızım olursa inci ismini düşünürüm hep ve çok zarif bi isimdir bide benim ismim zülal değişik anlamlı bi isim temiz berrak su demek 2 arkadaşım benim ismimi kızlarına koydu inş ikizlerini sağlıcakla alırsın kucağına hayırlı olsun canım

Kur an ı Kerim'de geçmesi şart değil bence anlamı güzel olsun. Anlam çok önemli ve çocukların karekterini etkilediğini düşünüyorum. Ne de olsa ömür boyu çocuğa o şekilde hitap edilecek. Zeren ismini beğeniyorum

Evet Zeren'de çok farklı ve güzel bir isim. Benim için olmasa bile çevremdekiler Kuran'da geçiyor mu diye çok soruyorlar o açıdan öğrenmek istedim yoksa benim de fikrim yok. Anlamı önemli tabiki ve o ismi taşıması. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

benim yiğenim zeren türkçe akıllı kadın anlamında ve kuranda geçmez.

Eymen, tevekkul ehlinin girecegi cennet kapisidir.. Reyyan ise oruc ehlinin grecegi cennet kapisidir.. Cennet analarin ayaklari altinda olduguna gore cocuklar da anneler icin cennete acilan kapidir. Bence Eymen ve Reyyan cok iyi olur :) Mert Eymen - Melike Reyyan olabilir

merhabalar şuan artık ikizlerim 8 aylık oldular..yardımlarınız için teşekkürler..

bebişlerimin isimleri mert eymen ile zeynep naz oldu

Benimde bir kız bir erkek ikiz bebişlerim olucak hayırlısıyla, bende oğluma yağız ismini kesinleştirdim fakat benimde kız açıkta kaldı şimdide onu düşünüyorum.
Defne, efsun, eyşan, yaren bence bunlar güzel sende düşünebilirsin. Bizimde soyadımız ÖZKAN, uyabilicek bişiler buluruz inşallah

bende zeynep olsun diycekdim olmu$ bile :)
Allah nali babali buyutsun in$allah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…