- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Arkadaşlar merhaba. Benim kızım olucak nasipse ve isim olarak 'Ada' ya da 'Çağıl' düşündüm ancak Kuran-ı Kerimde geçiyor mu bir fikriniz var mı?
merhaba arkadaşlar...bizimde allah nasib ederse biri kız biri oğlan ikizlerimiz olacak....oğlumuzun ismini kesinleştirdik...eşim mert istiyordu bende eymen...adını mert eymen koyucaz..çift isim hiç istemediğim halde mecbur kaldım...ama kızımıza bir türlü karar veremiyorum...önce eyşan düşünüyoduk bayada kesindi ama son zamanlar vazgeçer gibi oldum kimse beğenmiyor...
sizden ricam kesinlikle anlamlı bir kız ismi arıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim...
bu çağıl ismini geçen günkü güzellik yarışmasında duymuştum ve bir türlü anlayamadım neymiş bu kızın ismi diye.çakıl gibi, pek hoşuma gitmedi benim.söylemesi zor, hele anlaşılması zor isimler koyulması taraftarı değilim.ileride çok zorlanır çocuklar sonra..
Kur an ı Kerim'de geçmesi şart değil bence anlamı güzel olsun. Anlam çok önemli ve çocukların karekterini etkilediğini düşünüyorum. Ne de olsa ömür boyu çocuğa o şekilde hitap edilecek. Zeren ismini beğeniyorum
Evet Zeren'de çok farklı ve güzel bir isim. Benim için olmasa bile çevremdekiler Kuran'da geçiyor mu diye çok soruyorlar o açıdan öğrenmek istedim yoksa benim de fikrim yok. Anlamı önemli tabiki ve o ismi taşıması. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?