- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
cocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadiHayatımi nasıl duzene sokucam ki cocuk cok sevmeme cok istememe ragmen erteliycem simdi baska bir dertle ugraşiyorum malesef
Aksine bende hiç bulantı olmadı herşeyi yiyiyordum hiçbirşeyden tiksinmiyordum o konuda çok şanslıydım sadece halsizlik ve uyku çok vardı..kaynanmlarda yaşamam lazımdi eşim cok ısrar etmişti onun dediklerini yaomayınca bana kötü davranıyor bende oyle olmasın diye birsure annesinde sabrediyim diye düşünmüstümGecmis olsun oncelikle, arkadaslar da soylemis detayli bir tetkik yaptirin 9 haftalik hamilelikte en fazla yasayacaginiz sorun bulanti olmaliydi nefes nefese kalmaniz baska saglik sorunlariniz oldugunu dusunduruyor.
Bir de bundan sonra bu kadar sorun yasadiginiz, sizi bebeklerinizi kaybedecek kadar uzduklerini dusundugunuz insanlarla araniza mesafe koyun, gerekirse kendi ailenizde kalin. O kadar stres yasadiginiz halde orda kalmaya devam etmeniz cok anlamsiz olmus.
İnsallah bir sorunum yoktur ben hamilelik bulantilarini falan gecirmedim sadece yorgunluk uyku hali ve dalgınlık çok oluyodu bunlarda hamilelikten diyordum eğer büyuk bir sorunsa bunlar sizi dinliycem doktora sorucam bunları ayrıca otopsi için bana hicbirsey denmedi hastanedecocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadi
o zaman abartiyorsun nefes nefese kaliyordum diyordunİnsallah bir sorunum yoktur ben hamilelik bulantilarini falan gecirmedim sadece yorgunluk uyku hali ve dalgınlık çok oluyodu bunlarda hamilelikten diyordum eğer büyuk bir sorunsa bunlar sizi dinliycem doktora sorucam bunları ayrıca otopsi için bana hicbirsey denmedi hastanede
Gerçekten nefes nefese kaliyordum inanın ki merdivenleri çıkarken dizlerim ağrıyodu resmen tutmuyodu üç beş merdiveni bile tek tek basarak çıkıyodum surekli düz yollarda yurumek istiyodum yokuş çıkmak benim için çok çokk yorucuyduuuo zaman abartiyorsun nefes nefese kaliyordum diyordun
evetOtopsi bildigim kadarıyla bebeklerin neden öldüğüyle alakalı bir testmiydi
hareketsizlikten olmustur kiloda var heraldeGerçekten nefes nefese kaliyordum inanın ki merdivenleri çıkarken dizlerim ağrıyodu resmen tutmuyodu üç beş merdiveni bile tek tek basarak çıkıyodum surekli düz yollarda yurumek istiyodum yokuş çıkmak benim için çok çokk yorucuyduuu
Zaten hamilelik belirtilerimin gitmesiyle yani halsizlik ve diz ağrılarım bel abGerçekten nefes nefese kaliyordum inanın ki merdivenleri çıkarken dizlerim ağrıyodu resmen tutmuyodu üç beş merdiveni bile tek tek basarak çıkıyodum surekli düz yollarda yurumek istiyodum yokuş çıkmak benim için çok çokk yorucuyduuu
Benim yaşadıklarimi yaşayamayan kimse beni anlamaz kürtaj olanlar ancak anlayabilirler ben o kürtaj odasına girerken ne gozyaslariyla ne korkularla girdim ikizlerimin elinden kayip gitmesi kadar bu hayatta hicbisey beni bukadar kahretmedi halen daha ağlıyorum atlatamadım ömür boyuda unutmayacağım bir acı rabbim kimseye nasip etmesin bunu belki de ben toydum bu konulara çok cahildim bu olayı kaldırmak bana çok zor geliyo rabbim bana sabır versinEvin yaşanacak bi yer değilse çocuk yapma kimse sana bakmak zorunda değil.Ayrıca belli ki bi rahatsızlığın var insanları katil ilan etmeden evvel hatayı kendinizde arayın biraz.
Bi yerde de eşim beni hastanede bırakıp düğüne gitti demissiniz ölümcül hasta degilsiniz hamilesiniz elbette gidecek.9 ay herkes sizin etrafınızda pervane olacak değil ya
Tetkitleri yaptırın şartlarınız iyi olunca hamile kalın.Mümkün mertebe kimseye yük olmayın hamilelik bi hastalık değil neticede
İnşallah çok saolun rabbim busefer sağlıklisini versin isteyen herkezde ama çok zormuş cok resmen icimde bir boşluk bir anda çok yanlız çaresiz hissttim kendimi kürtajdan sonra ismi bile bana nekadar ürkütücü gelmişken onu yaşadım malesef...Kaybınız için çok üzüldüm bende yaşadım acısını iyi bilirim geçmil olsun.
Ancak , kaybınızın stres yüzünden oldugunu sanmıyorum evet stres olumsuz etkiler gebeliği ama kayıp sebebi olsaydı eğer birçok insan bebeğini kaybederdi.ben son hamileliğimde aşırı stresliydim sürekli hüngür hüngür içim çıkana kadar ağladım.şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi.yani kaynana görümce olmasada kaybı yaşayacaktnz ömürleri okadarmış.Rabbim tez zamanda size sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin.
Hayır aksine çok zayıfım belkide oyuzden kaybettim bebeklerimi ben iyi bakamadım onlara yaşatamadım içimde allahımda bebeklerimde affetsin beni boyle olsun istemezdim cok üzdüm içimde onları cok agladim stres yaptım hep benim suçum diyorum sonrada beni affedin diye tekrar ağlıyorum bebeklerim içinhareketsizlikten olmustur kiloda var heralde
Anlamadım nasıl yani ne uyarısıAllah sana son bir uyarı vermiş...anlarsan tabi...
Çok saolun inşalah çocukları cok seviyorum çünku..eşimde ne desin ki sana şaka yapıyolardır herşeyi kafana takma der hep ama özel hastaneye gitmemem konusunda kaynanamla bir olup engel oldular onca insan devlet hastanesinde doğum yapiyo gerek yok dedilerCanim basin saolsun insallah en kisa zamanda Allah yeniden nasip eder
Kaynanan ve gprumcen sana o laflari derken kocan napiyo acaba
Cnm cocuk sevilmez mi evin nesesi gülu bende istiyorum nasip insallah olur hepimizinÇok saolun inşalah çocukları cok seviyorum çünku..eşimde ne desin ki sana şaka yapıyolardır herşeyi kafana takma der hep ama özel hastaneye gitmemem konusunda kaynanamla bir olup engel oldular onca insan devlet hastanesinde doğum yapiyo gerek yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?