İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Kıyamam canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,hayırlısıyla gene ikiz versin inşallah...

Hayatımi nasıl duzene sokucam ki cocuk cok sevmeme cok istememe ragmen erteliycem simdi baska bir dertle ugraşiyorum malesef
cocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadi

Aksine bende hiç bulantı olmadı herşeyi yiyiyordum hiçbirşeyden tiksinmiyordum o konuda çok şanslıydım sadece halsizlik ve uyku çok vardı..kaynanmlarda yaşamam lazımdi eşim cok ısrar etmişti onun dediklerini yaomayınca bana kötü davranıyor bende oyle olmasın diye birsure annesinde sabrediyim diye düşünmüstüm

cocuk sevmeyen nerdeyse yok gibidir cocuk seviyoruz diye plansiz hamilelik mantikli mi? sen bizi iyi anladin mi? doktora gitmelisin eger dediklerin dogruysa baska sorunlarin var ayrica neden bebeklere otopsi yapilmadi
İnsallah bir sorunum yoktur ben hamilelik bulantilarini falan gecirmedim sadece yorgunluk uyku hali ve dalgınlık çok oluyodu bunlarda hamilelikten diyordum eğer büyuk bir sorunsa bunlar sizi dinliycem doktora sorucam bunları ayrıca otopsi için bana hicbirsey denmedi hastanede

o zaman abartiyorsun nefes nefese kaliyordum diyordun

o zaman abartiyorsun nefes nefese kaliyordum diyordun
Gerçekten nefes nefese kaliyordum inanın ki merdivenleri çıkarken dizlerim ağrıyodu resmen tutmuyodu üç beş merdiveni bile tek tek basarak çıkıyodum surekli düz yollarda yurumek istiyodum yokuş çıkmak benim için çok çokk yorucuyduuu

Niye öyle oluyordum bilmiyorum çok zor gerçekten tek guzel olan şey iştahım çok açılmıstı her dakka yemek yesem doymuyordum

hareketsizlikten olmustur kiloda var heralde

Kaybınız için çok üzüldüm bende yaşadım acısını iyi bilirim geçmil olsun.
Ancak , kaybınızın stres yüzünden oldugunu sanmıyorum evet stres olumsuz etkiler gebeliği ama kayıp sebebi olsaydı eğer birçok insan bebeğini kaybederdi.ben son hamileliğimde aşırı stresliydim sürekli hüngür hüngür içim çıkana kadar ağladım.şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi.yani kaynana görümce olmasada kaybı yaşayacaktnz ömürleri okadarmış.Rabbim tez zamanda size sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin.

Zaten hamilelik belirtilerimin gitmesiyle yani halsizlik ve diz ağrılarım bel ab
Benim yaşadıklarimi yaşayamayan kimse beni anlamaz kürtaj olanlar ancak anlayabilirler ben o kürtaj odasına girerken ne gozyaslariyla ne korkularla girdim ikizlerimin elinden kayip gitmesi kadar bu hayatta hicbisey beni bukadar kahretmedi halen daha ağlıyorum atlatamadım ömür boyuda unutmayacağım bir acı rabbim kimseye nasip etmesin bunu belki de ben toydum bu konulara çok cahildim bu olayı kaldırmak bana çok zor geliyo rabbim bana sabır versin

İnşallah çok saolun rabbim busefer sağlıklisini versin isteyen herkezde ama çok zormuş cok resmen icimde bir boşluk bir anda çok yanlız çaresiz hissttim kendimi kürtajdan sonra ismi bile bana nekadar ürkütücü gelmişken onu yaşadım malesef...

hareketsizlikten olmustur kiloda var heralde
Hayır aksine çok zayıfım belkide oyuzden kaybettim bebeklerimi ben iyi bakamadım onlara yaşatamadım içimde allahımda bebeklerimde affetsin beni boyle olsun istemezdim cok üzdüm içimde onları cok agladim stres yaptım hep benim suçum diyorum sonrada beni affedin diye tekrar ağlıyorum bebeklerim için

Canim basin saolsun insallah en kisa zamanda Allah yeniden nasip eder
Kaynanan ve gprumcen sana o laflari derken kocan napiyo acaba

Canim basin saolsun insallah en kisa zamanda Allah yeniden nasip eder
Kaynanan ve gprumcen sana o laflari derken kocan napiyo acaba
Çok saolun inşalah çocukları cok seviyorum çünku..eşimde ne desin ki sana şaka yapıyolardır herşeyi kafana takma der hep ama özel hastaneye gitmemem konusunda kaynanamla bir olup engel oldular onca insan devlet hastanesinde doğum yapiyo gerek yok dediler

Cnm cocuk sevilmez mi evin nesesi gülu bende istiyorum nasip insallah olur hepimizin
Arkanda dursa sasarim ozele git temiz olsun isin bebek var ucunda sonucta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…