- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi Orhanhulya
-
Evet o ilaç dan ve içinde bir tarafta beyaz diğer tarafta açık kahverengi renkli olan ilaçlar verdi
Zaten yengemlerin tavsiyesiyle ozel bir hastanede cok iyi bir doktor var dediler benim kuzenimde cocuk istedigi icin o doktora gitti ve hamile kalmişti bende buyuzden guvenerek gittim kan pıhtılaşmam varmı diye yine oraya gitmeyi dusunuyorum zaten manisada okadar uzman doktorlar yokNerde yaşadığını bilmiyorum şayet büyük şehirde yaşıyorsanız eğitim yada tıp fakültesi Hastanesi'ne git. Özel hastane takintiniz olmasın ben ilk doğumu özelde ikinci doğumumu mecburiyetten devlette yaptım kesinlikle devlet derim. Aşırı ilgiden gına geldi.
Sorununuzla ilgili uzman bir Dr ada gidebilirsiniz. Her Dr un uzmanlık alanı tecrübeside farklı olabiliyor.
Aynen öyle hiçkimse boyle olsun istemez senin uzuntunu cok iyi anliyorum ve seninki daha zor bir acı okadar karninda buyusun ve sonu acı...rabbim sabrını da veriyo ama siz nasıl ustesinden geldiniz benim halen ağlama krizlerim devam ediyo atlatamıyorum her başımı yastığa koydugumda ağlıyorum çok zor çokBenimde miniğimin kalbi durdu doğumuma yakın...Sıkıntı stres ister istemez hepimizin başına geliyor bazen çok anlamsız şeyleri bile kafamıza takıyoruz.. Ama bu demek değil ki Allahın vermiş olduğu canı biz yada başkası alsın..... Canımızı yakanlar iyi olmamızı istemeyenler bile bu acımız sevinemiyorlar emin ol.. Hiç kimse böyle olmasını istemez.
Üzülme herşey geride kalır. Önüne bak ve benim için hayırlı olan buymuş de kimsenin garantisi yok. Eşini kucakla yine olur inşCok saol canım rabbim İNŞALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagina almayi nasip eder evet hamilelikte hareket ve bol bol su içmek kanın yavaşlamasını engelliyo ben çok su içerdim bu yuzden ama çok hareket edemiyodum malesef yetmişlik nene giydim etrafta bide okadar çok dalgınlık vardı ki bende eşimin arkadaşına misafirlige gitmiştik kadının mutfaginda yerde kücük bir pasta duruyodu ona farketmeden basıp geçmiştim o derece kötüydüm
Başın sağolsun canım zor ama inancın maşallah sana yeterBu çok zorlu bir süreç.. Ben normal doğum yaptım ve insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim.. Yani tarifi zor bir duygu. Evlat acısı başka hiç birşeye benzemiyor.. Onu kucağıma almayı beklerken, ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kaldım.. Herşeyini almıştım hiç bir şeyi eksik değildi ama yavrumun kendisi eksik kaldı... O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... Bu acı ne geçer ne unutulurEğer bu dünya burdan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı.. Şükürler olsun Rabbime evladımı cennetine aldı.. İnşallahh orada kavuşuruz yavrularımıza. İnsan bunu bilmese yaşayamaz.
Gerçekten çok haklısınız ben kıybetini bilemedim onların çok stres yaptım dert ettim herşeyi tek önem vermem gereken yavrularım olmalıydı kesinliklehamile kaldıktan sonra tek önem vermeniz gereken varlık yavrularınız olmalıydı
Okurken içim acıdi içim yandı gerçekten okadar hevesin hayalin sonunda kucucuk gunahsiz bebegini kaybetmişsin rabbim bidaha bu acıyı yaşatmaz inşallah tek tesellimiz öbür dünyada görcez bende bunu dusunerek teselli ediyorum kendimi ki benimkiler daha ufacık parmak kadarlardıBu çok zorlu bir süreç.. Ben normal doğum yaptım ve insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim.. Yani tarifi zor bir duygu. Evlat acısı başka hiç birşeye benzemiyor.. Onu kucağıma almayı beklerken, ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kaldım.. Herşeyini almıştım hiç bir şeyi eksik değildi ama yavrumun kendisi eksik kaldı... O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... Bu acı ne geçer ne unutulurEğer bu dünya burdan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı.. Şükürler olsun Rabbime evladımı cennetine aldı.. İnşallahh orada kavuşuruz yavrularımıza. İnsan bunu bilmese yaşayamaz.
nBu çok zorlu bir süreç.. Ben normal doğum yaptım ve insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim.. Yani tarifi zor bir duygu. Evlat acısı başka hiç birşeye benzemiyor.. Onu kucağıma almayı beklerken, ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kaldım.. Herşeyini almıştım hiç bir şeyi eksik değildi ama yavrumun kendisi eksik kaldı... O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... Bu acı ne geçer ne unutulurEğer bu dünya burdan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı.. Şükürler olsun Rabbime evladımı cennetine aldı.. İnşallahh orada kavuşuruz yavrularımıza. İnsan bunu bilmese yaşayamaz.
Allah size sabır versin,ins Allah sağlıkla evladınızı kucaklamayı nasip eder en kısa zamandaBu çok zorlu bir süreç.. Ben normal doğum yaptım ve insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim.. Yani tarifi zor bir duygu. Evlat acısı başka hiç birşeye benzemiyor.. Onu kucağıma almayı beklerken, ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kaldım.. Herşeyini almıştım hiç bir şeyi eksik değildi ama yavrumun kendisi eksik kaldı... O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... Bu acı ne geçer ne unutulurEğer bu dünya burdan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı.. Şükürler olsun Rabbime evladımı cennetine aldı.. İnşallahh orada kavuşuruz yavrularımıza. İnsan bunu bilmese yaşayamaz.
Allah razı olsun canım.. İsyan edersem yavrumu ebediyen kaybederimBaşın sağolsun canım zor ama inancın maşallah sana yeter
Başınız sağolsun inşallah Rabbim sabırlar versinAllah razı olsun canım.. İsyan edersem yavrumu ebediyen kaybederimBu yüzden lütfen hiç biriniz isyan etmeyin. Biz istesek onların bir tel saçını bile yapamayız. .. Gücümüz olsa duran kalbi attırırdık ama el kol bağlı.. Yavrumu cennete giden yolda bana taşıttığı için hamdediyorum.
Allah sabır versin... mesajın tamamını okuyamıyorum bile. üzüntünüzü anlamam imkansız... ama dert veren Rabbim sabrını da veriyor.. meleğinizle kavuşacaksınız inşallah.. kardeşleri en kısa sürede sağlıkla hayırla gelir de acınızı biraz olsun hafifletir inşallah... Rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın...Bu çok zorlu bir süreç.. Ben normal doğum yaptım ve insanlar o sancıyı yavrularını kucağına almak için çekerken ben yavruma veda etmek için çektim.. Yani tarifi zor bir duygu. Evlat acısı başka hiç birşeye benzemiyor.. Onu kucağıma almayı beklerken, ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kaldım.. Herşeyini almıştım hiç bir şeyi eksik değildi ama yavrumun kendisi eksik kaldı... O kadar şey aldım ama yavrum kefen giyebildi sadece... Bu acı ne geçer ne unutulurEğer bu dünya burdan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı.. Şükürler olsun Rabbime evladımı cennetine aldı.. İnşallahh orada kavuşuruz yavrularımıza. İnsan bunu bilmese yaşayamaz.
KAn pıhtılaşması sorununu duymuştum zaten hep aklımda inşallah bidahaki hamileligmde araştıricam eğer gerek olursa yaptircam kan sulandirici iğne yapılmıştı yengeme 9 ay boyunca ordan biliyorum bu durumu ama okadar vucut ağrıları nefes nefes kalma durumu simdi bende panik yaptı keşke doktoruma sorsaydım
Allah sabır versin... mesajın tamamını okuyamıyorum bile. üzüntünüzü anlamam imkansız... ama dert veren Rabbim sabrını da veriyor.. meleğinizle kavuşacaksınız inşallah.. kardeşleri en kısa sürede sağlıkla hayırla gelir de acınızı biraz olsun hafifletir inşallah... Rabbim kimseye tekrarını yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?