Arkadaşlar benim allah kısmet ederse bir kız bir erkek bebeklerim olucak.şu an 30 haftalığım ama serklaj oldum hep yatıyorum.evde benimle kayınvalidem ve kayınpederim var . normalde 2 kiş yaşarken birden kalabalık olduk.bu durum ister istemez maddi olarak ta farklılıklar getirdi.allah razı olsun doğumdan bir süre sonra illaki benimle olacaklar. bebeklerimi sizce ne kadar süre sonra tek başıma bakabilirim .
deneyimleriniz görüşleriniz doğrultusunda tek başıma bakabilirmiyim acaba siz ne yaptınızbilmiyorumkismile
valla kızlar üçüz annelerindede çok üçüne birden tek bakan güçlü sinirleriniz varsa ve hemen paniklemiyorsanız bencede bakılır sonuçta kim olursa olsun evdeki bir yabancı düzeninizi değiştiriyor .allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Merhaba...Benimde 9 aylık kızlarım var:)20 günlükten beri kendim bakıyorum kolay değil ama imkansız da değil belli bi zamandan sonra düzen oturuyor.tabi huysuzluklar,uykusuzluklar oluyor ama bakılabiliyor ben de dırımkızı gibi bi düzen oturttum ikisine aynı anda yedirip sırayla yıkıyorum:)zor ama zevkli arada bir sinir küpü oluyorsun ama hayat onlarla çooookk güzel:) hele şimdi hareketlendiler onları izlemek o kadar güzel ki:)
Arkadaşlar benim allah kısmet ederse bir kız bir erkek bebeklerim olucak.şu an 30 haftalığım ama serklaj oldum hep yatıyorum.evde benimle kayınvalidem ve kayınpederim var . normalde 2 kiş yaşarken birden kalabalık olduk.bu durum ister istemez maddi olarak ta farklılıklar getirdi.allah razı olsun doğumdan bir süre sonra illaki benimle olacaklar. bebeklerimi sizce ne kadar süre sonra tek başıma bakabilirim .
deneyimleriniz görüşleriniz doğrultusunda tek başıma bakabilirmiyim acaba siz ne yaptınızbilmiyorumkismile
Kaswacım sanırım annenle ya da kayınvalden ile aynı şehirde oturuyorsun..Daraldığım zamanlarda anneme giderim,ablam,abim,yeğenlerim beni ve yavrularımı rahatlatmak için ellerinden gelen ne varsa yaparlar demişsin...Şanslısın..Çok da yanlız sayılmazsın...
Ya bizim gibi annenden, kayınvaldenden, tüm akrabalarınızdan uzak bir şehirde yaşıyor olsaydın ???Eşinin de akrabalarının olmadığı bir şehirde??
Biz böyleyiz.
Kimsemiz yok.
Ama böyle de yaşamayı öğreniyorsunuz.
Biri hastalanır ,doktora götüreceksin ikisi birden gider.
Tabii ikiz çocukların kaderi bu.
Biri hastalanınca diğeri de hastalanıyor ama evde bırakmak daha doğru aslında.
Herşeyi 4 kişi yapmayı öğreniyorsunuz bir süre sonra.
Hatta öyle alışıyorsunuz ki ,kimsesizliğe , "aaa ben tek çocukla yapamam siz nasıl 2 çocukla cesaret edebiliyorsunuz "laflarını çok duyar oluyorsunuz.
Alışveriş 2 bebekle
Doktor ziyaretleri 2 bebekle
İlk tatil 2 bebekle
Restaurantta yemek 2 bebekle
double aile yani...
Ama kızlar 3,5 yaşını geçtikten sonra tekrar eş olmaya başladığımız şu dönemlerde ,keşke yakınımızda birileri olsun dediğim çok olduboshayallersmile
Ne güzel,ne mutlu sana.Bana da nasip olur inşallah.Kendim bakmayı çok istiyorum gerçekten
Biz böyleyiz.
Kimsemiz yok.
Hatta öyle alışıyorsunuz ki ,kimsesizliğe , "aaa ben tek çocukla yapamam siz nasıl 2 çocukla cesaret edebiliyorsunuz "laflarını çok duyar oluyorsunuz.
Alışveriş 2 bebekle
İlk tatil 2 bebekle
double aile yani...
Ama kızlar 3,5 yaşını geçtikten sonra tekrar eş olmaya başladığımız şu dönemlerde ,keşke yakınımızda birileri olsun dediğim çok olduboshayallersmile
Sağol canım.Amin,saplıkla doğsunlar önce:Saruboceq:teşekkür ederim dilemma.düzeni oturttuktan sonra bakılabiliyo evet zor ama çok ta güzel:)Allah sana da nasip etsin:):Saruboceq:
Biz böyleyiz.
Kimsemiz yok.
Alışveriş 2 bebekle
İlk tatil 2 bebekle
double aile yani...
ay kızlar bende sızlerdenım 7 haftalık hamıleyım ikizlerime.bende yurt dısındayım ve yakınımda kımsem yok bende tek bakabılsem dıyorum ama ılk bes ay bıraz annem bıraz kayınvalıdem bakıcaz mecburen..sonrasını da Allah yardımcım olsun inş uslu olurlar bende tek bakarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?