Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şuan ailemin yanındayım Bende aynı durumdayım herkes karışıyor akıl veriyo normal de uyku düzenleri vardı nedense bozuldu anlamış değişim cidden zorlanıyorumBende ilk 4 bucuk ay yalniz baktim. Evet zorlayan zamanlari vardi ama emin ol yalniz daha iyi bakiliyor. 2 aydir esimin isi yuzunden annemlerin yaninda kaliyorum keske kendi evimde kendi kafa rahatimda baksaydim diyorum. Kimse karismiyorken hersey senin duzeninde. Kah temizlik yaparsin kah yapmazsin. Esimde sagolsun bakardi ben uyurdum dinlenirdim buraya geldigimden beri dogru duzgun uykum yok uyudugumdan da anlamaz oldum.
Allah razı olsun bizim için dua etseniz yeterli gün geliyo kendi ailelerimiz bile yardımcı olmak istemezken hiç tanımadık birinden bunları duymak insana iyi geliyo çok teşekkür ederimBöyle anneler keske cevremde olsa da yardım etsem... Rabbim sabır versin. Zaman öyle çabuk geciyor ki... Anı yaşayın. Iyi hissettiriyor.
Teşekkür ederim bi düzen oturtamadımmusait zamanda neler yaptigimi yazayim
Bende takip ediyorum ama o insanlar maddi olarak durumları çok iyi ve istedikleri zaman bırakıp kafa dinlemeye gidebiliyor benim öyle bi şansım olmadı yardımcı birini almak istiyorum kimse ikiz çocuğa bakmak istemiyor veya istedikleri ücretleri verecek durumumuz yokÇok zor Allah yardımcınız olsun. Doğa Rutkay bu konuda çok yardımcı olmuştu, instagramdan izleyip kendimi görüyordum
Şu anlamda uyku eğitimi vs gibi. Yoksa haklısınız.Bende takip ediyorum ama o insanlar maddi olarak durumları çok iyi ve istedikleri zaman bırakıp kafa dinlemeye gidebiliyor benim öyle bi şansım olmadı yardımcı birini almak istiyorum kimse ikiz çocuğa bakmak istemiyor veya istedikleri ücretleri verecek durumumuz yok
ZTen elimden geldiğince kucağıma almamaya çalıştımBir de sakin ve huzurlu bir müzik açıp ellerine oyun verip kendi kendilerine oynamalarına izin verin. Sürekli kucağa almak çok zorlayıcı ve gereksiz bir işlem.
Düzenli olarak okuyorum uyku eğitimi ile şeyler ben 3. Aydan itibaren uyku eğitimi vermeye çalıştım işe de yaramıştı ama son 15 gündür uyumuyolar dişten diyorum ama gündüz uyuyabiliyolar anlamadım gittiŞu anlamda uyku eğitimi vs gibi. Yoksa haklısınız.
Bende çok ağlıyorum yani gittikçe bakımları zorlaşıyor yemek yedirmek sıkıntı alt almak sıkıntı hiç bişey anlamıyorlar henüz bide bilmiyorum herkesin ikizleri mi böyle benimkiler çok hareketli ve çok mızmız özellikle kızım uyanık olduğu her saatini ağlayarak bağırarak geçiriyorGündüz ağlaşanlarda yorulmaları gerek ve uyumasalar da aynı saatte yatağa koymaya ve kapıyı, ışığı ayarlamaya devam etmek gerekiyor. Yoksa sizin varlığınız, oyun derlen boşa gider. Çocuklar çok benciller ya, bazen ağlıyorum sinirden.
Basindan beri tek basima baktim.3 yasina girdiler ustune birde oglum oldum.Size tavsiyem her seyi belli sira programa koyun.Beraber uyutup yedirmeye hatta bezlemeye calisin.Uyuduklarinda her firsatta dinlenin uyuyunOrtalama 4 aydır kendim bakıyorum daha doğrusu bakamıyorum yetişemiyorum yorgun düştüm artık psikolojik olarakta yoruldum ikiz anneleri siz nasıl bakıyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz
Sadece aynı anda bezlemeyi denemedim onun haricinde dediğiniz herşeyi yaptım onlar uyurken uyuyp dinlendim aynı zamanda yedirdim belli bi uyku saatim de vardı ama neolduysa bozulduBasindan beri tek basima baktim.3 yasina girdiler ustune birde oglum oldum.Size tavsiyem her seyi belli sira programa koyun.Beraber uyutup yedirmeye hatta bezlemeye calisin.Uyuduklarinda her firsatta dinlenin uyuyun
Sizden de Allah razı olsun. Eminim cokta iyi bakıyosunuzdur bebislerinize. Benim durumum farklı ama birazda olsun anlıyorum sizi. Bebisim var ve agır bir hamilelik geciriyorum. Buda zorluyor tabi. Ama kendinizi motive edin Allah kaldıramayacağınız yük vermez. Ne kadar güclüymüssünüz ki bir seferde 2 kere anne yapmış siziAllah razı olsun bizim için dua etseniz yeterli gün geliyo kendi ailelerimiz bile yardımcı olmak istemezken hiç tanımadık birinden bunları duymak insana iyi geliyo çok teşekkür ederim