İkizlerine tek bakan anneler yardım lütfen

Bende çok ağlıyorum yani gittikçe bakımları zorlaşıyor yemek yedirmek sıkıntı alt almak sıkıntı hiç bişey anlamıyorlar henüz bide bilmiyorum herkesin ikizleri mi böyle benimkiler çok hareketli ve çok mızmız özellikle kızım uyanık olduğu her saatini ağlayarak bağırarak geçiriyor
Çocuklar böyle ağlayarak bir şey istediğinde sakince görmezden gelin, yırtınsa da yapmayın yoksa alışıyorlar. Bir şey için yedi sekiz kez gözümün içine baka baka ısrar edip istiyorlar, kızmadan hayır diyorum hep hayır hayır hayır ve en sonunda hiç bir şey yok gibi başka bir şeye devam ediyorlar

Sizden de Allah razı olsun. Eminim cokta iyi bakıyosunuzdur bebislerinize. Benim durumum farklı ama birazda olsun anlıyorum sizi. Bebisim var ve agır bir hamilelik geciriyorum. Buda zorluyor tabi. Ama kendinizi motive edin Allah kaldıramayacağınız yük vermez. Ne kadar güclüymüssünüz ki bir seferde 2 kere anne yapmış sizi 💞
Bu arada 1 bebekle bile annemde kaldığım zaman bende baya yoruluyordum. Insan evinde duzeninde daha rahat ediyor.
Sizin de Allah yardımcınız olsun her zamanın zorluğu var çocuk başlı başına zor yeterki sağlıkları yerinde olsun bazen böyle üzülüyorum ama hasta oldukları Zaman daha çok üzülüyorum çoğu zaman güçlü olduğumu hissediyorum zaten ama bunaldığım zamanlarım da olmuyo değil

Sadece aynı anda bezlemeyi denemedim onun haricinde dediğiniz herşeyi yaptım onlar uyurken uyuyp dinlendim aynı zamanda yedirdim belli bi uyku saatim de vardı ama neolduysa bozuldu
Misafir gelmistir ya da birinin aksamistir.Sen israrci ol alisirlar zaten ileri ki donemlerde uzun uykuya gececekler ins rahatlayacaksin

Bende tek bakıyorum canım tabi ilk başlarda herşey zor oluyor ama zamanla düzenin yerine oturunca çok kolay oluyor 6 aydan sonra dis çıkartmaları dışında sizi yoracak pek bisey kalmayacak yani zor olanı geride biraktiniz sabırlı olun çünkü ikiz annesi demek güçlü olmak demek

Bazen o Kadar güçlü olmadığımı hissediyorum çok yoruluyorum özellikle sebepsiz saatlerce ağladıkları süre de okadar bunalıyorum ki ne yapmam gerekiyo bilemiyorum elim ayağıma dolaşıyor

Bazen o Kadar güçlü olmadığımı hissediyorum çok yoruluyorum özellikle sebepsiz saatlerce ağladıkları süre de okadar bunalıyorum ki ne yapmam gerekiyo bilemiyorum elim ayağıma dolaşıyor
Canım emin ol hepinizden oluyor bizimde gücünüzun bitigini tukendigimj vs ama hep şu vardı aklımda onlar el kadar bizden başka onlara bakacak kucak açacak kimseleri yok onlar bizlere muhtaclar onlar için kendimizi unutup onlara adamamiz lazım lütfen kimseye kulak vermek ay zor sen nasıl yapacan vs bunlar hepsi boş unutma herkes zor olanı yapabilir önemli olan en zorunu başarmak

Canım emin ol hepinizden oluyor bizimde gücünüzun bitigini tukendigimj vs ama hep şu vardı aklımda onlar el kadar bizden başka onlara bakacak kucak açacak kimseleri yok onlar bizlere muhtaclar onlar için kendimizi unutup onlara adamamiz lazım lütfen kimseye kulak vermek ay zor sen nasıl yapacan vs bunlar hepsi boş unutma herkes zor olanı yapabilir önemli olan en zorunu başarmak
Evet Çok haklısın insanlar hep kötü yorum yapıyor

ikizlerin şu an kaç aylık? Bazı geceler büyüme atağı geçirirler bu durum cok zorlayicidir hasta sanırsın sürekli ağlarlar her aşı sonrası bir seranat ateş ağlama evreleri ve her aşı ve hastalık sonrası huy değişimleri normal durumlar bir de benim ikizlerin diş huysuzlukları 4. Ayda başladı birinin 6 ay digerinin 8 ay ilk dis cikti birisi gelisimde hep onde gitti yani hep dejavu yaşamış oluyorum😀 ikizkere ilk bir sene annem, babam akşamları eşimde dahil olmak üzere 4 kişi beraber baktık yani annem ve babam bizde yatılı kaldı gercekten onların destegiyle bile cok zordu 6 ay gaz sancısı cektik, biri fıtıktan ameliyat oldu digeri egzama oldu kirpikleri içine battı her gece huzursuzdu yavrum 1 yas sonrası kendim baktım simdi 3 yas olmak uzereler, kendim baktıgım zamanlarda her sey duzene koydum yemek alt degistirme banyo...vs uyutacagim zamn birini ayagimda digerini bir kolumla salincakta salladım en ufak sese uyandılar kabus gibiydi geceleri cok uyaniyorlardi mama yiyorlardi birine mama yaparken digeri uyaniyordu onu kucagima alip mama yedirirken digerine eşim mama yapıp kucagina alip yediriyordu....her dönemin farklı zorlukları var simdi sira tuvalet egitiminde herseye ragmen ikiz annesi olmak muhtesem sende o özel annelerden birisin rabbim dileyen herkese nasip etsin. Çok çabuk büyüyorlar bu günlerde gececek tadını çıkar insallah.

Back
X