Ikizlerle hayat nasil gidiyor :)

Ikizlerimizin cinsiyetleri

• Ikiz kiz

OY: 8 36,4%
  • Ikiz erkek

OY: 4 18,2%
  • Bir kiz bir erkek

OY: 10 45,5%

• Ankete Katılan
    22
Benim iki oglum var 3. Gebeleğim ikiz kız ve 3 yaşa yaklaştık çok guzel duygu rabbim 3 bebeginizi gönlünüze göre saglıkla nasip etsin inşallah

Benim iki oglum var 3. Gebeleğim ikiz kız ve 3 yaşa yaklaştık çok guzel duygu rabbim 3 bebeginizi gönlünüze göre saglıkla nasip etsin inşallah
Oyyy maşallah Rabbim çocuklarınıza sağlık ve uzun ömür versin inşallah. Bende nasipsa 3-4 yaşlarına geldikleri zaman istiyorum

Merhaba arkadaşlar benimde ikiz erkek evlâdım var 1 yaşında çok şükür ıyiler ama nasıl bi düzen olusturdunuz beni çok zorluyorlar artık:)

Merhaba arkadaşlar benimde ikiz erkek evlâdım var 1 yaşında çok şükür ıyiler ama nasıl bi düzen olusturdunuz beni çok zorluyorlar artık:)
Düzen derken bir cocugunuza nasıl davranıyorsanız yada nasıl ilgileniyorsanız aynı özenti davranış ilgi digeri ile aynı olmalı 2 elimiz var önce hangisi çiş yapmış ondan başlayarak digeri önce beslediniz bir sonrakinde digerini beslerdim banyo zaten arka arkaya yani nasıl anlatayım çok zor be yaa bir şekilde ugraşlar veriyoruz etkinlikler parka zaten baba olmadan çıkamıyoruz hadi etkinliği evde yapıyoruz anne olarak dışarda ikisine yetişmek çok zor rabbim onlara saglık versin gerisi bir şekilde hal olur 2.5 yaşında çiş egitimi verdim biri istekli biri degil istekli olandan başladım tam anlamıyla ögrendi sonra digerine başladım ikizine özendi oda ögrendi rabbim saglık versin bebişlerimize

Aynen bende öyle yapıyorum ikiz annesi olmak çok zor ya bide benimkilerin gece uykusu ve dişler çok zorluyo beni ikiside sallanarak uyuyor ayakta eşimle uyutuyoruz ama baş edemiyorum kendime zaman ayirmaksa imkansız saçıma bi fon bile cektiremiyorum kaç aydır oje sürmek zaten hayal çok özledim valla ama bide bu afacanlara sor. Allah bağışlasın sağlık sıhhate büyüt inşallah

O zaman şöyle söyleyim ben saçıma tarak dahi vuramadım tek baktım tatlım .evet diş zamanları çok zor zamanlar ama 1 yıl sonra guzel gunler sizi bekliyor yuruyormu minnoşlar kız erkek cümlemiz saglıkla buyutelim evladımızı

Bende yalnız büyütüyorum canım aynen dediğin kargaşa hakim bizdede senin kızlar büyüdü mu darısı benim başıma şimdilik sadece ayaktaduruyolar bide emekliyorlar hep peşlerindeyim
1 ay sonra 8 ekim 3 yaş oluyoruz canım hayat su gibi akıp gidiyor bi bakmışız 5 yaşına gelmişler farkında olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…