çok güzel bir buluşma olmuş
devamını dilerim:)
Canlarım benim ne iyi etmişiniz o kadar mutlu oldum anlatamam... Ne tatlı şeysiniz yaaaa Keeeeşke bende olsaydım çok özendim heeee... Öpüyorum canlarım ... Devam ettirin mutlaka ama.......
çok güzel bir buluşma olmuş
devamını dilerim:)
çok şeker çıkmışsınız sen kendine tombul diyosan beni hiç görme:) en iyisi çok özeniyorum böyle sıkı dostluk ve arkadaşlık kuranları ama gerçek anlamda
çok saol canım keşke yakın olsak hepberaber muhabbet oh ne güzel olurdu valla ama olsun sizlerlede bir gün buluşuruz inşallah canım teşekkür ederim çok Şeniz
yakında eşlerlede düşünüyoruz tadını aldık kolay kolay vazgeççmeyiz birbirimizden
fatoşum canım sende olsaydın keşke evet hepinizi görmeyi çok isterdim iklimi hayata bırakmam dahaŞeniz
Aman allah nazarlardan saklasın Kısmet belli mi olur belki bizde görüşürüz bigün.... :dance:
canım benimm çok saol senlede görüşelim ama yaa ŞenizAman canım ya kopmayın valla çok harika bişey bu Em emşeri em aynı şehir NE KAA ŞANSLISINIZ... boshayallersmile Seviyorum sizi ya....
Ayrıca çokta güzel gacılarsınız heeee..... yerimseniben a.s.
fatoşum canım sende olsaydın keşke evet hepinizi görmeyi çok isterdim iklimi hayata bırakmam dahaŞeniz
Aman allah nazarlardan saklasın Kısmet belli mi olur belki bizde görüşürüz bigün.... :dance:
saol hayatım hepimizi korusun görüşelim kıs ist gelirsen Şeniz
çok şeker çıkmışsınız sen kendine tombul diyosan beni hiç görme:) en iyisi çok özeniyorum böyle sıkı dostluk ve arkadaşlık kuranları ama gerçek anlamda
Aman canım ya kopmayın valla çok harika bişey bu Em emşeri em aynı şehir NE KAA ŞANSLISINIZ... boshayallersmile Seviyorum sizi ya....
Ayrıca çokta güzel gacılarsınız heeee..... yerimseniben a.s.
inşallah canıma.s.
oy güzellere bak buluşmada yapmışlar maşallah çok cicisiiniz yakışıklıda çok şeker maşallah
harika görünüyorsunuz kızlar dostluğunuz daim olsun
oy güzellere bak buluşmada yapmışlar maşallah çok cicisiiniz yakışıklıda çok şeker maşallah
ay hele bulabildimm kızlar süpersiniz vallaaa
hepinize tek tek teşekkürler kızlar saolun darısı isteyen herkeze inşallah çok güzel geçti :)Çok tatlısınız kızlar bayıldım size :asigim:
Aman nazarlara gelmeyin
Hele o yakışıklıyı yanaklarına asılıp mıncırasım geldi oy benim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?