iklimle cokmasum 2i kez buluştu :))

çok şeker çıkmışsınız sen kendine tombul diyosan beni hiç görme:) en iyisi çok özeniyorum böyle sıkı dostluk ve arkadaşlık kuranları ama gerçek anlamda

Canlarım benim ne iyi etmişiniz o kadar mutlu oldum anlatamam... Ne tatlı şeysiniz yaaaa Keeeeşke bende olsaydım çok özendim heeee... Öpüyorum canlarım ... Devam ettirin mutlaka ama.......

fatoşum canım sende olsaydın keşke evet hepinizi görmeyi çok isterdim iklimi hayata bırakmam dahaŞeniz

çok güzel bir buluşma olmuş
devamını dilerim:)

çok şeker çıkmışsınız sen kendine tombul diyosan beni hiç görme:) en iyisi çok özeniyorum böyle sıkı dostluk ve arkadaşlık kuranları ama gerçek anlamda

sağolun arkadaşlar:1hug:

Aman canım ya kopmayın valla çok harika bişey bu Em emşeri em aynı şehir NE KAA ŞANSLISINIZ... boshayallersmile Seviyorum sizi ya....
Ayrıca çokta güzel gacılarsınız heeee..... yerimseniben a.s.

Aman canım ya kopmayın valla çok harika bişey bu Em emşeri em aynı şehir NE KAA ŞANSLISINIZ... boshayallersmile Seviyorum sizi ya....
canım benimm çok saol senlede görüşelim ama yaa Şeniz

çok teşekkürlerr bizimkide gerçek anlamda umarım hep öyle sürer darısı sizlere opuyorumnanaktan

hep gene trakyalıyız güzel olcaz tabe dimiolumunekankayizsmile

oy güzellere bak buluşmada yapmışlar maşallah çok cicisiiniz yakışıklıda çok şeker maşallah

oy güzellere bak buluşmada yapmışlar maşallah çok cicisiiniz yakışıklıda çok şeker maşallah

musyas teşşekürler biz trakya topiği olaraktan iklimimle buluştuk canım sende tekirdağlısın demi kızanım demiştim sana daha önce kızınıda öptüm zemuszemus

Çok tatlısınız kızlar bayıldım size :asigim:
Aman nazarlara gelmeyin

Hele o yakışıklıyı yanaklarına asılıp mıncırasım geldi oy benim kuzum

harika görünüyorsunuz kızlar dostluğunuz daim olsun

ay hele bulabildimm kızlar süpersiniz vallaaa

Çok tatlısınız kızlar bayıldım size :asigim:
Aman nazarlara gelmeyin

Hele o yakışıklıyı yanaklarına asılıp mıncırasım geldi oy benim kuzum
hepinize tek tek teşekkürler kızlar saolun darısı isteyen herkeze inşallah çok güzel geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…