ikna etmek

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
erkek arkadaşınızın içinde bulunduğu bi durumdan rahatsızsınız, onu o durumdan vazgeçmeye ikna etmeye çalıştığınızda kızıyor, ama siz bu durumdan dolayı kendinizce haklısınız ve çok üzgünsünüz, yemek bile yiyemez haldesiniz, nasıl ikna ederdiniz?

Duruma göre değişir.. Onun değer verdiği konuları bilmek ve bunların üzerinden gitmek gerekir diye düşünüyorum..

bılırım bu duyguyu.. Benzer bısey yasadım.. sızı huzursuz eden durumdan uzak durması ıcın sureklı soylersınız de , karsı tarafta bunun anlayısı yoksa eger sızın her soylemınız ıstemedıgınız seye dogru ıter..Siz bı kere soylemıssınız uyarıda bulunmussunuz..Bu durumdan kurtulması ıcın baskıda bulunmanız onun gozunde sızı dırdırcı ve cırkın yapar her ne kadar sızın dusundugunuz dogru olsa bıle..Bırazda sessız kalarak anlatmayı deneyın..Uzaklastıgınızı gorunce pacaları tutusacaktır..

ahhhh aaaaaahhhhhhhhhhh...
çok zor durum bu ama insan zamanla alışıyo...
amaaannn ne hali varsa görsün durumuna geliyosun...
önce kendisi kabul edecek bu durumun onun hayrına olmadığını...
ve değiştirmek isteyecek..
zorla güzellik olmuyo ne yazıkki....

bılırım bu duyguyu.. Benzer bısey yasadım.. sızı huzursuz eden durumdan uzak durması ıcın sureklı soylersınız de , karsı tarafta bunun anlayısı yoksa eger sızın her soylemınız ıstemedıgınız seye dogru ıter..Siz bı kere soylemıssınız uyarıda bulunmussunuz..Bu durumdan kurtulması ıcın baskıda bulunmanız onun gozunde sızı dırdırcı ve cırkın yapar her ne kadar sızın dusundugunuz dogru olsa bıle..Bırazda sessız kalarak anlatmayı deneyın..Uzaklastıgınızı gorunce pacaları tutusacaktır..

ben de böyle düşünmüştüm de acaba işe yarar mı diye emin olamadım. çok küçük bişey değil ondan istedğim, ama çok büyük bişey de değil, ona rahatsızlık vermeyen ama bana rahatsızlık veren bişey, onun hayatını ilgilendiriyo aslında, ama bana dokunan tarafları da var :( şimdi sessiz kalmayı denicem, ama umarım kabullendiğimi sanmaz.

Sizi rahatsız eden konuyu çok özel değilse yazsanız ya bende ona göre yorumlasam..
Kabul edilecek şey var, edilmeyecek şey var..

yazarsam çok tepki alırım o yüzden yazmak istemedim.
yani dediğim gibi onun haklı olduğu bişey ama eğer benim istediğimi yaparsa çok şey kaybetmicek :)

Ama bu şekilde tam konuyu anlamadan nasıl yorum yapalım ki? :44:
Anlat canım öyle konular var ki yok artık dedirtecek elbet bi çözümü bulunur :)

daha önceki konuma bakın belki anlarsınız :) orda sonlara doğru çok üstüme geldiler, o yüzden burda anlatmıyım dedim.

Back
X