İkram şokuuu

Hanımlar kayınvalide adayı zaten istemiyormus.
Neden anlaşılmıyor ki ?
Eski konularına baktığınızda gorursunuz.
Üstelik size geleceğim diye haber eden de kendisi.
Arkadaştan ses çıkmayınca ve bu mesajı görünce hemen mesajlara bakmaya çalıştım. Ve sonuç;

Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi.

seni istemiyorlar gibi bir durum söz konusu mu

Bunu bunu ikram etseydi diye sipariş geçmedim bende garibime gitti paketten çıkan popkeki koyması ha siz normal karşılarsınız popkeki anlarım ama ben hayatımda ilk kez karşılaştım kimseyi de evimde öyle ağırlamadım ondan buraya yazdım bide karşımdaki kişi sevgilimin annesi olunca (arkadaşlarıma bende öyle ikramda bulunurum demişsiniz de arkadaş değil işte)

Ama ablacim yukarda yazmislar kadin seni davet etmemis ki, sen kendin zorla gitmissin. Yani davet edilmedigin bir yere giderek nezaketsiz olaylar zincirini sen baslatmissin.

Zorla kim kimin evine gidebilir ki ben gideyim ? Sevgilimle kararlaştırdık annesine sordurdum tamam deyince gittim (2gün önceden tabi)

Zorla kim kimin evine gidebilir ki ben gideyim ? Sevgilimle kararlaştırdık annesine sordurdum tamam deyince gittim (2gün önceden tabi)

Kadın istememiş sizi belli. Sevgiliniz emrivaki yaptırmış, o yüzden kendince tepki göstermiş de olabilir.

Konu sahibi ben de aynı şeyleri yasadım. İlk defa ziyarete gittiğimde -ki resmen sözlüydük yüzük takılmıstı- hiçbirsey hazırlamamış biz oğluyla gelince oğluna lahmacun söyle demişti. Evlendikten sonra da bayramlarda vs gittimizde pijamayla kapıyı açar ya kahvaltı hazırlar (kendine cünkü biz yemiş olurduk) ya da cikolata tutardı. Sonradan bu tavrın bana olmadıgını kendisinin cok tembel biri oldugunu ve hayata bakışımızın tamamen farklı oldugunu anladım. Şimdi iyiyiz ama yıllarca kendimi ve eşimi çok üzdüm tabi. Ve cok degersiz hissettim bu da evliliğimize yansıdı.

Biraz sakin olun ve daha sakin bir üslupla eleştirin
Gayet sakinim oysa :)
Üstelik eleştirmedim.
Konularına bakınca kadının istemediği zaten ortada değil mi ?
Konuyu tek taraflı anlatmayı bırakın bence.
Açtığınız konular sevgilinizin annesinin sizi istemediği yönünde.

Biraz sakin olun ve daha sakin bir üslupla eleştirin
Gayet sakinim oysa :)
Üstelik eleştirmedim.
Konularına bakınca kadının istemediği zaten ortada değil mi ?
Konuyu tek taraflı anlatmayı bırakın bence.
Açtığınız konular sevgilinizin annesinin sizi istemediği yönünde.

Yorumlar için yazan herkese teşekkür ederim. Bana destek veren de olmuş popkeki normal karşılayan da konuyu etnik kökene de getiren olmuş “kendinizi yamamayın” gibi çirkin ifadeler kullanan da var herneyse. Kararım;
Bundan sonra evlenene kadar (ort 4 sene) kesinlikle kadının evine adım atmıycam kendisi çağırsa dahi gitmiycem bundan sonra illa görüşülecekse kendisi benim evime gelsin.

Bence 4 yıl böyle bir tavır yapacagınız insanla ömür boyu ilişki icinde olacaksanız simdiden boşverin gitsin.

Topkek ilk başta komik geliyor kulağa ama olay bence çok saygısızca, ben olsam ganet net rahatsızlığımi belirtirim.

Oğlunun eve davet ettiği ergen kankisi bile olsa bi anne, bir buyuk bir ev sahibi gibi davranir insan. Size bu kadarcık bile ilgi gostermemiş.

Sizi gelin olarak istemiyorsa ogluna bunu soyler sizi eve davet dahi etmezdi.

Bir kek çirpmayacağı misafiri neden çagirir ki insan eve?

Kapıda karşılamamak da öküzlüğün nirvanası.

Ayrıca evde başka kimse yok muydu? Kp, kardeşler ? Eve gelin adayı ilk defa gekiyorsa aile efradı olur en azından evde? Onlar nasıl davrandı merak ettim?

4 yıl sonra "Kv ile sorunlarım.." başlığı açacaksınız gibi hissediyorum, üzgünüm.

kim olsa bozulur seni takmıyorum der gibi... Bence O size gelirse ikramları fazla fazla yapın zahmet etmişsin falan dersede misafire zahmet olmaz vb cümleler kurarak utandırın onu yani nerden baksan 50 yaş üstü bir kadın gelini olacak kıza pop kek çıkartıyorsa utanması olacağını sanmıyorum ama neyse...

Ne yalan söyleym benmde hosuma gitmezdi...çünkü böyle tanısmalar hergün olmuyo ne bileym yadırgadm.benzeri arkadasmn basına gelmişti zamanında önce dert etmedi ama sonra oglan anasının diger misafirlere eş dost akrabaya dört dörtlük hazırlandgnı görünce önce şok oldu sonrasındada istenmediği ortaya cıktı...umarım sizinki böyle degildr

kim olsa bozulur seni takmıyorum der gibi... Bence O size gelirse ikramları fazla fazla yapın zahmet etmişsin falan dersede misafire zahmet olmaz vb cümleler kurarak utandırın onu yani nerden baksan 50 yaş üstü bir kadın gelini olacak kıza pop kek çıkartıyorsa utanması olacağını sanmıyorum ama neyse...

Ilk esımın zoruyla gıttıgınde kv kuran okumaya gıtmıstı hıc hazırlık fılan yoktu neyse oturduk sohbet ettık fılan. Eşime o kızı yıne getır demıs gıttık zıyafet sofrası sermıstı olur oyle seyler ılkın gunahı olmaz.

En küçük kardeş de yanıma bile gelmedi odasındaydı ders çalışıyordu ama diğerler kardeşleri iyiydi kp yoktu tabi evde

Sonuçta her gün gelen komşu değilsiniz, biraz özensiz olmuş. Sebebini erkek arkadaşınızdan öğrenin belki bir nedeni vardır. O gün başı ağrımıştır, canı sıkkındır vs. Yine de sonraki tavırlarına bakarak anlarsınız. Peşin hükümlü olmamak daha iyi. Ben de ilk kahvaltıya gitmiştim kayınvalidemlere. O zamanlar erkek arkadaşım şimdi eşim olan oğlu (aynı şehirdelerdi ama eşim ayrı yaşıyordu) sabah beni aldı. Beraber gittik. Kapıyı çaldık çaldık açan yok. Eşim telefonla arıyor, annesi de babası da açmıyor. Benim çok moralim bozuldu, dönelim artık falan dedim. Eşim de diyor üst kattalardır, az daha bekleyelim( evleri iki katlıydı). Bu arada zile basıyor. Yarım saat kadar oyaladı beni. Neyse en sonunda babası ev haliyle açtı siz salona geçin biz hazırlanıp ineceğiz şimdi dedi. Benim canım inanılmaz sıkıldı. Sizin gibi değersiz hissettim. Sonra geldiker, kusura bakmayın siz geleceksiniz diye biz çok erken kalkıp hazırlık yaptık, uykusuz kalmıştık. Sizi az daha erken bekliyorduk gelmeyince yukarı çıkıp biraz uyuyalım dedik. Yorulduğumuzdan dalmışız epey duymamışız dediler. Yani kapıdan dönüp gitsem çok ayıp olacakmış. Sonradan tanıyınca da ne kadar iyi niyetli insanlar olduğunu anladım. Gerçekten de bir sürü şey hazırlamışlar. Yani bazen görünüşteki şeyler aldatıcı olabilir. Gözlemleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…