- 25 Nisan 2018
- 5.071
- 9.817
- 198
- Konu Sahibi Yapayalniz5006
-
HaklısınızSayı değil çünkü nitelik önemli. Sizin eşiniz her gün seks istiyor ama sizi mutlu etmeyi önemsemiyor. Karşısındakini de mutlu etmeye çalışan anlayışlı bir adam olsaydı böyle düşünmezdiniz. Sizin eşinizin bu konudaki tavrını eski konulardan biliyorum sizinki de neredeyse istismar ediyor sizi mesela.
Yok ön hazırlık vs. Hepsi var sadece o dediğiniz konuda sorun var.Eee yani böyle bir adamın yaptığı seksten ne olacak.anca sokup çıkartmayı biliyordur.açık yazdım ama ne yapayım yani.
Açıkçası benim de güven sorunum var. Daha önce dil kursuna gitmiştim. Almanca ve diksiyon kursunda tanıştıklarım olmuştu. Son 2 senedir sosyal medya üzerinden tanışıyorum ama ilişki ilerlemiyor. Bu sitede 2. Evliliğini yaşayıp mutlu olanlar da var mesela. Boşanıp mutsuz olursam, ya karşıma iyi biri çıkmazsa diye düşünmeyin. Cinselliğe kullanılmak olarak bakmıyorum. İki taraf da cinsellik yaşamak istiyorsa yaşar ve her konuştuğumuz ,cinsellik yaşadığımız kişiyle evleneceğiz diye bir şey yok. Boşanırsanız hayatınıza giren erkeklere kırmızı çizginizi, rahatsız olduğunuz şeyleri belirtirseniz o kişi de anlayışlı biriyse bu şekilde ilişki ilerleyebilir.Boşanınca insan yeniden birine nasıl güveniyor, mesela siz nerede tanışıp hayatınıza birini alıyorsunuz, sosyal medya yada iş hayatı mı ? Ben kullanılmaktan korkuyorum. Cinsel açlık yaşadığım bir evlilikten ayrılınca hayatıma giren kişiler tarafından kullanılmak korkutuyor.
Rahat falan da değil ki kara kara düşünüyor, özgüveni, umudu kalmamış.Bence ayrılmalısınız. 40 yasında geriye dönüp baktığınızda coook uzulursunuz.cunku zaman geçtikçe rahata daha cok alışacaksınız, bırakmak cok zor gelecek. Cinsellik bence ilişkideki en önemli sey. Ben, bir süre sevişmesem eşim gözüme batmaya başlıyor onu farkwttim. Sevişince pamuk gibi oluyorum. Öyle bu da olmayıversin denecek bişey değil. 29yaş cok genç. Önünüzde koskoca bir ömür, elinizde gençliğiniz var. Bunları günlük rahatlık için harcamayın
Haklısınız. Regl olucam bugün yarın diyorum adamda hiçbir hareket yok. İnsan son günlerini değerlendirir. Depresyonda gibi bir hali var. Dedim ki bilerek mi beni kandırdın evlenirken/ hayır bilgim yoktu bu konularda/ eşimle ön sevişmeli bir sekste hiçbir sorun olacağını düşünmedim çünkü sevdiğim biriyle olacaktı ilk kez dedi/ inandırıcı geldi/ dedim sana kızmıyorum/ sürekli beklenti içinde bir kadına bir şey sunamamak senin için de zor bir durum/ o yüzden gel yollarımızı ayıralım dedim. Ağlamaya başladı. Ben de gerçekten bu konularda mutlu oluyorum sırf senin için değil dedi/ ama 2 haftadır depresyondayım çok çalışmaktan, yoksa bunları düzeltmiştik. 2 ay sorunsuz olmuştu dedi. Özür dilerim dedi. Ağız yapan biri değildir/ gerçekten çok temiz bir şekilde söyler/ ben de artık onun hayatının çok daha iyi olacağını söyledim/ işlerini de yoluna koyduk. Vs dedim/ ama ayak yapıyorum tabi. Ciddi anlamda ayrılığa resmi bir adım atmaya uzağım bu çok zor bir karar benim için. Ama böyle dedim bakalım ne yapacak/ gerçekten de depresyonda görünüyor ama. Böyle biraz hayattan bezmiş gibi. İnsanın kendi işi de onu çok yıpratıyor bence. Bir de beden çok yorulmadan zihin ve farklı farklı insanlar yorucu olabiliyor/ bakalım ben söyleyeceğimi söyledim. Ev de biraz dağıldı ondan da zihnimiz yorgun dedim/ baktım Şimdi evi toplayıp çayı koydu. Tövbe estağfurullah yarabbim. Yapacağı şey gelip benimle ilgilenmek. Ondan tek istediğim bu. Dediğiniz gibi pamuk gibi yapsa ben ona en güzel kahvaltıları hazırlamak isterim zaten.Bence ayrılmalısınız. 40 yasında geriye dönüp baktığınızda coook uzulursunuz.cunku zaman geçtikçe rahata daha cok alışacaksınız, bırakmak cok zor gelecek. Cinsellik bence ilişkideki en önemli sey. Ben, bir süre sevişmesem eşim gözüme batmaya başlıyor onu farkwttim. Sevişince pamuk gibi oluyorum. Öyle bu da olmayıversin denecek bişey değil. 29yaş cok genç. Önünüzde koskoca bir ömür, elinizde gençliğiniz var. Bunları günlük rahatlık için harcamayın
Vallahi akıllı fikirli bir kızdım. Yanıma ne gençler yakışırdı. Harbi , başarılı güçlü zeki libidosu yüksek. Gittim neden pasif, sessiz sakin biriyle evlendim ki. Babamın tam zıttı birini seçmek istedim sanırım bilinç dışı. Bir de temiz insan yok diye o temizliği hoşuma gitti. Ama aklımın ucundan dahi geçmedi bir erkeğin sertleşme sorunu yaşayacağı, yada bunun benim başıma geleceği/ hiç çevremde bile duymadığım bir şeydi/ erkek dediğin azgın olur mantığındaydım. Bunlar hep tecrübesizlik işte. Toplumumuz dini inancımız cinsel deneyimi desteklemiyor. Ben de inançlı biriyim ama deneyim lazımmış gördüm yani.Daha her şeyin başındasınız. Yakında bu adamın her şeyi batacak size, saygı duymamaya başlayacaksınız, isterse evi komple yusun yıkasın yetmeyecek. Zaten en büyük açığı kapatmak için yapıyor onca işi, bu kadar anormal anlayışlı, kibar biri olması da o yüzden, erkek dediğin yarı öküz olur, bu tür bi benim mi sinirimi bozuyor bi dövesim geliyor bunları bi bana mı oluyor bu anlamıyorum onu da.
Çok üzücü, sakın bunu zor bela baba yapmaya kalkmayın bir an önce bu işi bitirin, acınacak bişey yok, erkekler ilişkiler konusunda daha şanslı, kendi gibi soğuk bi tip bulur rahat eder, size olur olan.Vallahi akıllı fikirli bir kızdım. Yanıma ne gençler yakışırdı. Harbi , başarılı güçlü zeki libidosu yüksek. Gittim neden pasif, sessiz sakin biriyle evlendim ki. Babamın tam zıttı birini seçmek istedim sanırım bilinç dışı. Bir de temiz insan yok diye o temizliği hoşuma gitti. Ama aklımın ucundan dahi geçmedi bir erkeğin sertleşme sorunu yaşayacağı, yada bunun benim başıma geleceği/ hiç çevremde bile duymadığım bir şeydi/ erkek dediğin azgın olur mantığındaydım. Bunlar hep tecrübesizlik işte. Toplumumuz dini inancımız cinsel deneyimi desteklemiyor. Ben de inançlı biriyim ama deneyim lazımmış gördüm yani.
Hafif öküz olmaliya katılmıyorum ama ben de erkeklerin temizlik, düzen işini abartmasına gıcık oluyorum.erkek dediğin biraz rahat olur o konularda.Daha her şeyin başındasınız. Yakında bu adamın her şeyi batacak size, saygı duymamaya başlayacaksınız, isterse evi komple yusun yıkasın yetmeyecek. Zaten en büyük açığı kapatmak için yapıyor onca işi, bu kadar anormal anlayışlı, kibar biri olması da o yüzden, erkek dediğin yarı öküz olur, bu tür bi benim mi sinirimi bozuyor bi dövesim geliyor bunları bi bana mı oluyor bu anlamıyorum onu da.
Öyle şey mi olur ya.buna hayatta inanmam.19 yaşında çocuk değil ki bu? O da en az 29 yaşından büyükse 30 yaşına kadar sevip sevildiği bir ilişki bulamaması da sorun olduğuna işaret ediyor zaten.isteği olsa arayışı olurdu.hepsi birbirine bağlı.Haklısınız. Regl olucam bugün yarın diyorum adamda hiçbir hareket yok. İnsan son günlerini değerlendirir. Depresyonda gibi bir hali var. Dedim ki bilerek mi beni kandırdın evlenirken/ hayır bilgim yoktu bu konularda/ eşimle ön sevişmeli bir sekste hiçbir sorun olacağını düşünmedim çünkü sevdiğim biriyle olacaktı ilk kez dedi/ inandırıcı geldi/ dedim sana kızmıyorum/ sürekli beklenti içinde bir kadına bir şey sunamamak senin için de zor bir durum/ o yüzden gel yollarımızı ayıralım dedim. Ağlamaya başladı. Ben de gerçekten bu konularda mutlu oluyorum sırf senin için değil dedi/ ama 2 haftadır depresyondayım çok çalışmaktan, yoksa bunları düzeltmiştik. 2 ay sorunsuz olmuştu dedi. Özür dilerim dedi. Ağız yapan biri değildir/ gerçekten çok temiz bir şekilde söyler/ ben de artık onun hayatının çok daha iyi olacağını söyledim/ işlerini de yoluna koyduk. Vs dedim/ ama ayak yapıyorum tabi. Ciddi anlamda ayrılığa resmi bir adım atmaya uzağım bu çok zor bir karar benim için. Ama böyle dedim bakalım ne yapacak/ gerçekten de depresyonda görünüyor ama. Böyle biraz hayattan bezmiş gibi. İnsanın kendi işi de onu çok yıpratıyor bence. Bir de beden çok yorulmadan zihin ve farklı farklı insanlar yorucu olabiliyor/ bakalım ben söyleyeceğimi söyledim. Ev de biraz dağıldı ondan da zihnimiz yorgun dedim/ baktım Şimdi evi toplayıp çayı koydu. Tövbe estağfurullah yarabbim. Yapacağı şey gelip benimle ilgilenmek. Ondan tek istediğim bu. Dediğiniz gibi pamuk gibi yapsa ben ona en güzel kahvaltıları hazırlamak isterim zaten.
Maalesef bu tarz saçmalıklarla bir sürü kadın adam gibi cinsel hayat yaşayamadan göçüp gidiyor bu dünyadan.eee şimdi evlilik yaşı da 30 ları bulmuş.ee koca da böyle çıkıyor.boşandım boşanacağım, yenisini buldum bulamadım derken koca ömür bitiyor.yazık günah valla.o kadar çoksunuz ki.bir de şunu bir düşünmek lâzim.o bakirelik, el değmemişlik, öpülmemiş dudak muhabbeti dönemlerinde kızlar 20 yaşını bile bulmadan evleniyordu.hadi yine 14,15 yaş dönemini saymıyorum.yahu bu algı bu güne uyar mı? Herşey farklı.yaşlar farklı, hayat farklı, çağ farklı.Vallahi akıllı fikirli bir kızdım. Yanıma ne gençler yakışırdı. Harbi , başarılı güçlü zeki libidosu yüksek. Gittim neden pasif, sessiz sakin biriyle evlendim ki. Babamın tam zıttı birini seçmek istedim sanırım bilinç dışı. Bir de temiz insan yok diye o temizliği hoşuma gitti. Ama aklımın ucundan dahi geçmedi bir erkeğin sertleşme sorunu yaşayacağı, yada bunun benim başıma geleceği/ hiç çevremde bile duymadığım bir şeydi/ erkek dediğin azgın olur mantığındaydım. Bunlar hep tecrübesizlik işte. Toplumumuz dini inancımız cinsel deneyimi desteklemiyor. Ben de inançlı biriyim ama deneyim lazımmış gördüm yani.
O değil, haddinden fazla uysallık, anlayış, hiçbir konuda sorun çıkarmama, doğru düzgün bi şeye sinir bile olmaması. Bunlar dişil özellikler de değil ki, böyle yapan zaten bir açığı kapatıyodur, ki konuda da acayip bir açık var.Hafif öküz olmaliya katılmıyorum ama ben de erkeklerin temizlik, düzen işini abartmasına gıcık oluyorum.erkek dediğin biraz rahat olur o konularda.
Estağfurullah salaklıktan değil bu.. Etrafa bakınca güvenilebilecek erkek çok az. Hepsi prensesleşmiş kendilerini kaf dağında görüyorlar..Ben bugün öyle kusuru olduğunu bilsem sanırım yine evlenirdim. O kadar salağım ki. Onun iyilik sever tavırlarına dayanamıyorum/ her sabah kahvaltı hazırlıyor bana söylemeden , ayak parmaklarında yürüyor uyandırmadan hazırlamak için. Daha bir sürü şey tabi.
Bence haklısınız , her erkekte biraz öküzlük olmalı; ortalık kadın kılıklı adamlarla doldu.Kadın güçlü olsun diye diye adamları resmen yonttuk ; hiçbir işe yaramaz oldular.Daha her şeyin başındasınız. Yakında bu adamın her şeyi batacak size, saygı duymamaya başlayacaksınız, isterse evi komple yusun yıkasın yetmeyecek. Zaten en büyük açığı kapatmak için yapıyor onca işi, bu kadar anormal anlayışlı, kibar biri olması da o yüzden, erkek dediğin yarı öküz olur, bu tür bi benim mi sinirimi bozuyor bi dövesim geliyor bunları bi bana mı oluyor bu anlamıyorum onu da.
Beyond the bar değil mi o bölümü bende izledim adam sonunda boşanmak istiyordu.Bir dizi izlemiştim. Hukuk dizisi. Adamla kadın evleniyorlar ama evliliğin kutsal olduğuna inandıkları için hiçbir cinsel birliktelik vs yapmıyorlar tüp bebekle çocuk yapıyorlar. Özgürce başka kişilerle hayatlarına devam ediyorlar. Tabi sonra boşanıyorlar falan.
Bomb.k bi şey. Yani sevişemediğim biriyle ben birlikte olmam.
Aynen sonuna sinir oldum ya! Resmen bitirmediler uyuz oldum abshsksBeyond the bar değil mi o bölümü bende izledim adam sonunda boşanmak istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?