- Konu Sahibi Yapayalniz5006
-
Ayrıl kardeş ayrııılll.hiç umut vaadetmiyor.her mesajda daha da emin oluyorum.ne gerek var ?. Anladığım kadarıyla şu an çok özgüvenli biri olmadığın için harekete geçemiyorsun.ama zaten özgüven sorununun nedeni bu kişi.bak erkek bile diyemedim.Aynen gerçekten sinir bozucu. Tahammül edemiyorum artık. Bu 1 ay da ne oldu ne bitti bakıcam. 12 eylülden 12 ekime. 30 da 0 şuan.
Çok iyisiniz.. sanırım hayatta ki imtihanım buydu. Eşimden önce bir kişiyi çok sevmiştim. Aramızda cinsel bir şey yoktu ama libidosu çok yüksek bir delikanlıydı. Ama uzakta yaşadığı için sanırım başkasına aşık oldu. 5-6 sene sonra. Ben ayrılmıştım sonrasında öğrendim başkasına aşık olduğunu. Zaten 17 yaşından 22 yaşına kadar bir şeydi. Telefon ilişkisi gibiydi. Sonra bana dönmek istedi ama reddettim sevdiğim halde. Onunla evlenseydik de sanırım annemin dediği gibi ihanet vs olacaktı. Çok merak ediyorum acaba cinsel hayatı çok iyi olan insanların evliliğinde her şey harika mı yoksa başka bir yerden eksilip herkes aynı derece de dengeleniyor mu ?Evet sonradan okudum o yorumları. Anneniz boşanarak kendisini kurtarmış onun adına sevindim. İkiniz için de hayırlısı olur umarım. Dünkü yorumunuzda "2 haftadır evden çıkmıyorum odadan bile çıkasım yok, hiçbir şey yapmak istemiyorum eski neşem kalmadı " yazdınız. Mutlu olmanızı isterim. Arada bir yaşanan cinsellik size yetecek mi, bu sizi mutlu eder mi? Eşiniz psikolojik desteği kabul eder mi, çabalar mı? Bunları bir düşünün bence. Cinsellik, yemek ,uyku gibi önemli bir ihtiyaç. Eşiniz bekarken tek gecelik ilişkilerinde de sorun oluyormuş, bu sorunu düzelir mi düzelmez mi belirsiz. Bu da sizin hayatınız, karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun
O kadar gençsin ki. Gençliğini böyle ziyan etme. Yeni evliyken böyleyse ileride hiç olmayacak. Bir süre sonra kendini daha mutsuz enerjisiz ve beğenilmiyor hissedeceksin, ışıltını kaybedeceksin.Aynen gerçekten sinir bozucu. Tahammül edemiyorum artık. Bu 1 ay da ne oldu ne bitti bakıcam. 12 eylülden 12 ekime. 30 da 0 şuan.
30 olcamSizin yaş kaçtı
Cinsel hayatın iyiliği ne mesela orantılı olması mı? Eşim her gün cinsellik isteyen biri mutluluktan uçmuyoruz. Yani herşey cinsellik de değil. Ben cinselliğe evet demediğim gün kötü oluyorum onun için. Sağlıklı bir evlilik sizinki de değil budaÇok iyisiniz.. sanırım hayatta ki imtihanım buydu. Eşimden önce bir kişiyi çok sevmiştim. Aramızda cinsel bir şey yoktu ama libidosu çok yüksek bir delikanlıydı. Ama uzakta yaşadığı için sanırım başkasına aşık oldu. 5-6 sene sonra. Ben ayrılmıştım sonrasında öğrendim başkasına aşık olduğunu. Zaten 17 yaşından 22 yaşına kadar bir şeydi. Telefon ilişkisi gibiydi. Sonra bana dönmek istedi ama reddettim sevdiğim halde. Onunla evlenseydik de sanırım annemin dediği gibi ihanet vs olacaktı. Çok merak ediyorum acaba cinsel hayatı çok iyi olan insanların evliliğinde her şey harika mı yoksa başka bir yerden eksilip herkes aynı derece de dengeleniyor mu ?
Millet savaşın ortasında yapıyor.aslında bunların hepsi fasa fiso gibi geliyor. Başka erkekler dünya umrunda olmadan yapıyor. Bu adamlar neden böyle ? Hep onların psikolojilerini mi toplucaz. Terapi de alsalar bir şeye üzülünce başa dönerler gibi geliyor. Kafam çok karışık. Ama 1 ay tutuyorum. 1 aylık süreçte bakalım kaç kez olacak? Ona göre seçim yapıcam.
Bizim ilişkimizin 13. Senesi, cinsel açıdan da hep yüksek libidolu bir çift olduk. Sorunumuz yok. Kavgamız gürültümüz çok nadirdir. Seks hayatı iyiyse ben çiftleri birbirine bağlıyor ve sorunları büyütmüyorsun. Daha çok huzur oluyor evde.Çok iyisiniz.. sanırım hayatta ki imtihanım buydu. Eşimden önce bir kişiyi çok sevmiştim. Aramızda cinsel bir şey yoktu ama libidosu çok yüksek bir delikanlıydı. Ama uzakta yaşadığı için sanırım başkasına aşık oldu. 5-6 sene sonra. Ben ayrılmıştım sonrasında öğrendim başkasına aşık olduğunu. Zaten 17 yaşından 22 yaşına kadar bir şeydi. Telefon ilişkisi gibiydi. Sonra bana dönmek istedi ama reddettim sevdiğim halde. Onunla evlenseydik de sanırım annemin dediği gibi ihanet vs olacaktı. Çok merak ediyorum acaba cinsel hayatı çok iyi olan insanların evliliğinde her şey harika mı yoksa başka bir yerden eksilip herkes aynı derece de dengeleniyor mu ?
Daha önce var miydi peki cinsel hayatınız? Biliyor musunuz normal ilişkiyi?30 olcam
Herkes bir degil tipki tum kadinlar olarak bizde farkli olduğumuz için ben 4 senelik hatta daha fazladır evliyim nelerden geçtik nelerden hacı hocaya mı gitmedik doktor doktor mu gezmedik en sonunda teshis aldik suan psikolojik destek alıyor esim eskiye nazaran baya duzelme oldu bir kac haftadır sizib gibi benim de konun vardi neden böyle diye ölüm dışında her seyin çözümünun olduğunu düşünüyorum ben seviyordum sabretmeyi seçtim zaten 4 senelik evlilik tamamen sex olmadan geçmedi büyük duygusal sıkıntılarda çektik su durumu birde kızımız oldu dogumdan sonra bile sıkıntı cekmedik son dönemde ailesiyle tartismamizda düştü libidosu tekrar toparlıyoruz çok şükür çare arayin benceaslında bunların hepsi fasa fiso gibi geliyor. Başka erkekler dünya umrunda olmadan yapıyor. Bu adamlar neden böyle ? Hep onların psikolojilerini mi toplucaz. Terapi de alsalar bir şeye üzülünce başa dönerler gibi geliyor. Kafam çok karışık. Ama 1 ay tutuyorum. 1 aylık süreçte bakalım kaç kez olacak? Ona göre seçim yapıcam.
Sayı değil çünkü nitelik önemli. Sizin eşiniz her gün seks istiyor ama sizi mutlu etmeyi önemsemiyor. Karşısındakini de mutlu etmeye çalışan anlayışlı bir adam olsaydı böyle düşünmezdiniz. Sizin eşinizin bu konudaki tavrını eski konulardan biliyorum sizinki de neredeyse istismar ediyor sizi mesela.Cinsel hayatın iyiliği ne mesela orantılı olması mı? Eşim her gün cinsellik isteyen biri mutluluktan uçmuyoruz. Yani herşey cinsellik de değil. Ben cinselliğe evet demediğim gün kötü oluyorum onun için. Sağlıklı bir evlilik sizinki de değil buda
Benim eşiminde ailesi büyük sıkıntı . Hatta babasıyla görüşmediler bir şeyler oldu. Babası hayatından çıkınca o 2 ay güzel dediğim cinsellik yaşandı.Herkes bir degil tipki tum kadinlar olarak bizde farkli olduğumuz için ben 4 senelik hatta daha fazladır evliyim nelerden geçtik nelerden hacı hocaya mı gitmedik doktor doktor mu gezmedik en sonunda teshis aldik suan psikolojik destek alıyor esim eskiye nazaran baya duzelme oldu bir kac haftadır sizib gibi benim de konun vardi neden böyle diye ölüm dışında her seyin çözümünun olduğunu düşünüyorum ben seviyordum sabretmeyi seçtim zaten 4 senelik evlilik tamamen sex olmadan geçmedi büyük duygusal sıkıntılarda çektik su durumu birde kızımız oldu dogumdan sonra bile sıkıntı cekmedik son dönemde ailesiyle tartismamizda düştü libidosu tekrar toparlıyoruz çok şükür çare arayin bence
Al bak işteBenim eşiminde ailesi büyük sıkıntı . Hatta babasıyla görüşmediler bir şeyler oldu. Babası hayatından çıkınca o 2 ay güzel dediğim cinsellik yaşandı.
Yüksek libido değil zaten burada sorun.sizin isteklerinizi dikkate almaması, manipülasyon yapmaya çalışması.Cinsel hayatın iyiliği ne mesela orantılı olması mı? Eşim her gün cinsellik isteyen biri mutluluktan uçmuyoruz. Yani herşey cinsellik de değil. Ben cinselliğe evet demediğim gün kötü oluyorum onun için. Sağlıklı bir evlilik sizinki de değil buda
Ben bunu söyleyince hayal dünyasında yaşıyorsun diyolar insanlığı cinsiyetsizlestirmrk istiyolar aileler ortadan kalksın istiyolar nufus azalsın erkekler erkek gibi olmasın istiyolar hayır kimr kalmış ki bu dünya Allah rızası için başkasına kalacak peygamber efendimiz bile dünyada kalmadiBu tarz sorunlarin ortaya cikmasi maalesef insanlardan yapilmiş.
Özelikle plastikte bulunan kimyalar
Bu kimyasal, vücudumuzdaki seks hormonu östrojeni taklit eder ve bu nedenle kanser, obezite ve kalp hastalıkları gibi birçok hastalıkla ilişkilendirilir. Bazı kimyasal maddelerin oluşturduğu tehlikeler iyi bilinmektedir.
BPA ve esnek vinyl (PVC nr.3)
Mesela yumşak su şisesi .
Hayır hiç bilmiyorum. Zaten o 2 ayı yaşamasaydım şimdi de öyle böyle devam edecektik ama güzel bir şey olduğunu biraz görünce neden şimdi olmuyor diye sinirim bozuluyor. Ki ben eşimin aşırı iyi olduğunu zaten düşünmüyorum. Çok yeterli değil. Bence çok daha iyidir normalde. Ama hayat kısa bilmiyorum. Ayrılınca iyice saçma bir hayatım olur diye de korkuyorum. Elimdekinin kendi çabasıyla max olmasını istiyorum. Kendi isteğim de kalmadı. Onun için uğraşmıcam.Daha önce var miydi peki cinsel hayatınız? Biliyor musunuz normal ilişkiyi?
Çok doğru tespitler .Ben bunu söyleyince hayal dünyasında yaşıyorsun diyolar insanlığı cinsiyetsizlestirmrk istiyolar aileler ortadan kalksın istiyolar nufus azalsın erkekler erkek gibi olmasın istiyolar hayır kimr kalmış ki bu dünya Allah rızası için başkasına kalacak peygamber efendimiz bile dünyada kalmadi
Eee yani böyle bir adamın yaptığı seksten ne olacak.anca sokup çıkartmayı biliyordur.açık yazdım ama ne yapayım yani.Hayır hiç bilmiyorum. Zaten o 2 ayı yaşamasaydım şimdi de öyle böyle devam edecektik ama güzel bir şey olduğunu biraz görünce neden şimdi olmuyor diye sinirim bozuluyor. Ki ben eşimin aşırı iyi olduğunu zaten düşünmüyorum. Çok yeterli değil. Bence çok daha iyidir normalde. Ama hayat kısa bilmiyorum. Ayrılınca iyice saçma bir hayatım olur diye de korkuyorum. Elimdekinin kendi çabasıyla max olmasını istiyorum. Kendi isteğim de kalmadı. Onun için uğraşmıcam.
Herkesin farklı bir imtihanı var ve önceliklerimiz, beklentilerimiz farklı. Ben yaklaşık 6-7 yıl önce boşandım eski eşim ana kuzusu , psikolojik şiddet uygulayan ,sinirli agresif biriydi ayrıca cinsel olarak bana yetersiz geliyordu. Şimdi bekarım, hayatıma birini alırken merhametli, sevgi dolu, libidosu yüksek birisi olmasına dikkat ediyorum. Her libidosu yüksek olan erkeğin gözü dışarda olup aldatacak diye bir şey yok. Kimi evli kadın da mesela eşinin ev işleri ve çocuk bakımında destek olmadığını söyler. Herkesin şikayeti farklı. Cinselliğin bağları güçlendirdiğini psikolojik ve fiziksel olarak iyi geldiğini düşünüyorum.Çok iyisiniz.. sanırım hayatta ki imtihanım buydu. Eşimden önce bir kişiyi çok sevmiştim. Aramızda cinsel bir şey yoktu ama libidosu çok yüksek bir delikanlıydı. Ama uzakta yaşadığı için sanırım başkasına aşık oldu. 5-6 sene sonra. Ben ayrılmıştım sonrasında öğrendim başkasına aşık olduğunu. Zaten 17 yaşından 22 yaşına kadar bir şeydi. Telefon ilişkisi gibiydi. Sonra bana dönmek istedi ama reddettim sevdiğim halde. Onunla evlenseydik de sanırım annemin dediği gibi ihanet vs olacaktı. Çok merak ediyorum acaba cinsel hayatı çok iyi olan insanların evliliğinde her şey harika mı yoksa başka bir yerden eksilip herkes aynı derece de dengeleniyor mu ?
Nadiren olması, olduğunda da ben ne yapıyorum şu an amaç ne hissi oluşması.Cinsel hayatın iyiliği ne mesela orantılı olması mı? Eşim her gün cinsellik isteyen biri mutluluktan uçmuyoruz. Yani herşey cinsellik de değil. Ben cinselliğe evet demediğim gün kötü oluyorum onun için. Sağlıklı bir evlilik sizinki de değil buda
Boşanınca insan yeniden birine nasıl güveniyor, mesela siz nerede tanışıp hayatınıza birini alıyorsunuz, sosyal medya yada iş hayatı mı ? Ben kullanılmaktan korkuyorum. Cinsel açlık yaşadığım bir evlilikten ayrılınca hayatıma giren kişiler tarafından kullanılmak korkutuyor.Herkesin farklı bir imtihanı var ve önceliklerimiz, beklentilerimiz farklı. Ben yaklaşık 6-7 yıl önce boşandım eski eşim ana kuzusu , psikolojik şiddet uygulayan ,sinirli agresif biriydi ayrıca cinsel olarak bana yetersiz geliyordu. Şimdi bekarım, hayatıma birini alırken merhametli, sevgi dolu, libidosu yüksek birisi olmasına dikkat ediyorum. Her libidosu yüksek olan erkeğin gözü dışarda olup aldatacak diye bir şey yok. Kimi evli kadın da mesela eşinin ev işleri ve çocuk bakımında destek olmadığını söyler. Herkesin şikayeti farklı. Cinselliğin bağları güçlendirdiğini psikolojik ve fiziksel olarak iyi geldiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?