penisilin alerjim var antibiyotik kullanamıyorum zehirliyor . voltren kullanamıyorum. domates ve zeytine alerjim var. alerjik astım hastasıyım insülin direncim var :)dün 10.00 da oldum. tek etkisi kol ağrısı oldu bende.Merhaba hanımlar. Ben alerjik bir insanım. Öncelikle metal alerjim var. Vücuduma metal değerse kabarıyorum hemen. Çocukluğumda belirlenen penisilin alerjisine ilave 32 yaşında öğrendiğim Novalgine alerjisiyle 1 hafta hastanede yattım. Bu tarz alerjisi olup aşı yaptıran var mı? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Nasip olursa yarın ilk doz aşımı olacağım.
Merhaba hanımlar. Ben alerjik bir insanım. Öncelikle metal alerjim var. Vücuduma metal değerse kabarıyorum hemen. Çocukluğumda belirlenen penisilin alerjisine ilave 32 yaşında öğrendiğim Novalgine alerjisiyle 1 hafta hastanede yattım. Bu tarz alerjisi olup aşı yaptıran var mı? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Nasip olursa yarın ilk doz aşımı olacağım.
Maşallah :) Biontech oldunuz sanırım herkes kol ağrısı diyor onun için. Bende uzun zamandır bekliyorum mecbur Biontech almıştım ama şansına bugün Sinovac randevular açıldı hemen değiştirdim. Umarım bende de sorunsuz geçerpenisilin alerjim var antibiyotik kullanamıyorum zehirliyor . voltren kullanamıyorum. domates ve zeytine alerjim var. alerjik astım hastasıyım insülin direncim var :)dün 10.00 da oldum. tek etkisi kol ağrısı oldu bende.
binotech oldum ancak annem sinovac oldu dün 2. dozunu hemde. oda sadece uyku hali ve kol ağrısı yaptı bende dedi.Maşallah :) Biontech oldunuz sanırım herkes kol ağrısı diyor onun için. Bende uzun zamandır bekliyorum mecbur Biontech almıştım ama şansına bugün Sinovac randevular açıldı hemen değiştirdim. Umarım bende de sorunsuz geçer
Nikel cobalt falan ayrımı nasıl oluyor bilmiyorum ama sütyen kopçası yada askı ayarı, kot düğmeleri, altın yada titanyum olmayan saatler vs. gibi şeyler tenime değerse orada kabarcıklı kaşıntı oluyor direk. Bende uyarı çıkıyordu alerjiksiniz hastaneden randevu alın diye öyle yaptım bakalım umarım sorun yaşamam.Benimde nikel cobalt paraben kas gevşetici ve bazı antibiyotiklere alerjim var damar yolu açıp aşıyı öyle yapıyorlarmış herhangi bir sorun olursa diye nikel alerjisi olan bir yakınıma öyle yapmışlar yarım saat beklemişler bişey olmamış bende daha randevu almadim
Yama testi yaptırdım ordan çıktı sırtıma 33 madde yapıştırıldi ordan kabaran maddeler alerjilerimi belirledi cobalt nikel gibi metal grubu büyük ihtimal onada alerjin varNikel cobalt falan ayrımı nasıl oluyor bilmiyorum ama sütyen kopçası yada askı ayarı, kot düğmeleri, altın yada titanyum olmayan saatler vs. gibi şeyler tenime değerse orada kabarcıklı kaşıntı oluyor direk. Bende uyarı çıkıyordu alerjiksiniz hastaneden randevu alın diye öyle yaptım bakalım umarım sorun yaşamam.
Bende bilinç kaybıyla bayılma ve kurdeşen olayını yaşadım. Bende şöyle oldu 2 Nisanda Sinovac randevumuz vardı eşimle 31 Martta gebe olduğumu öğrendim. Doğal olarak aşıyı yaptırmadım. 12. haftadan sonrada Sinovac yoktu bekledim. Geçen gün hamile arkadaşım covidden yoğun bakıma alınınca iyice korktum gözü kararttım aşı olmalıyım diye Biontech randevusu aldım yarın öğlene ama çok şükür şanslı günümdeyim heralde Sinovac randevusu açıldı hemen randevuyu değiştirdimBende asiri asiri alerjik bir insanim herhangi birseye heran alerjim cikabilir 7 yil koruyucu tedavi gordum tabiki yillar sonra hortladi
Yarin aksama sinovac randevusu aldim tekrar gelmezse digerlerini hic kaldiramam diye
Mr ilacina, katarin ve benzeri haplara, novalgine ve penisiline alerji gelistirdim 2 defa anaflaksi gecirdim 1 kez kurdesen doktum.
Allah yarin yardimcimiz olsun
Ben ozel hastahaneyi bile atladim arastirma hastahanesinden aldim.
Yaa beni covid daha çok korkutuyor Allah korusun yakalanırsam falan nasıl geçireceğim bilemiyorum. Hem kalple ilgili rahatsızlığım var hem de hamileyim bağışıklığım düşük o yüzden aşıyı tercih ediyorum. Allah korusun covid olsam tedavisinde kullanılacak ilaçlara karşı alerjim olmayacağının da garantisi yok sonuçtaMerhaba benim aspirin ve bazı ağrı kesicilere ciddi derece de alerjim var açıkcası aşı olmaya çok korkuyorum.
Bende bilinç kaybıyla bayılma ve kurdeşen olayını yaşadım. Bende şöyle oldu 2 Nisanda Sinovac randevumuz vardı eşimle 31 Martta gebe olduğumu öğrendim. Doğal olarak aşıyı yaptırmadım. 12. haftadan sonrada Sinovac yoktu bekledim. Geçen gün hamile arkadaşım covidden yoğun bakıma alınınca iyice korktum gözü kararttım aşı olmalıyım diye Biontech randevusu aldım yarın öğlene ama çok şükür şanslı günümdeyim heralde Sinovac randevusu açıldı hemen randevuyu değiştirdimBende Şişli Etfal eğitim araştırma hastanesine aldım
Ayni alerjiler bende de var bu hafta olacağım nikel cobalt b12 gibi korktum suanBenimde nikel cobalt paraben kas gevşetici ve bazı antibiyotiklere alerjim var damar yolu açıp aşıyı öyle yapıyorlarmış herhangi bir sorun olursa diye nikel alerjisi olan bir yakınıma öyle yapmışlar yarım saat beklemişler bişey olmamış bende daha randevu almadim
Biontech olucagim nasipse ama hastaneler çok kalabalık şuan gitmeyi düşünmüyorum bu hafta biraz beklicem aşıdan korkmuyorum ben bişey olmaz ins başka care yok gibi alerjik olanlarda sinovac tavsiye ediliyor genelde siz hangisini tercih edersinizAyni alerjiler bende de var bu hafta olacağım nikel cobalt b12 gibi korktum suan
Biontech randevu aldım bende dediğiniz gibi alerjik bünyelere sinovac tavsiye ediliyor açıkçası danışacagim kimsede yok cildiye dr devlet hast gitmem mümkün değil. İkilemde kaldımBiontech olucagim nasipse ama hastaneler çok kalabalık şuan gitmeyi düşünmüyorum bu hafta biraz beklicem aşıdan korkmuyorum ben bişey olmaz ins başka care yok gibi alerjik olanlarda sinovac tavsiye ediliyor genelde siz hangisini tercih edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?