İlaç alerjisi olup Covid19 aşısı olan var mı?

gnsss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
197
409
33
Merhaba hanımlar. Ben alerjik bir insanım. Öncelikle metal alerjim var. Vücuduma metal değerse kabarıyorum hemen. Çocukluğumda belirlenen penisilin alerjisine ilave 32 yaşında öğrendiğim Novalgine alerjisiyle 1 hafta hastanede yattım. Bu tarz alerjisi olup aşı yaptıran var mı? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Nasip olursa yarın ilk doz aşımı olacağım.

penisilin alerjim var antibiyotik kullanamıyorum zehirliyor . voltren kullanamıyorum. domates ve zeytine alerjim var. alerjik astım hastasıyım insülin direncim var :)dün 10.00 da oldum. tek etkisi kol ağrısı oldu bende.

Benimde nikel cobalt paraben kas gevşetici ve bazı antibiyotiklere alerjim var damar yolu açıp aşıyı öyle yapıyorlarmış herhangi bir sorun olursa diye nikel alerjisi olan bir yakınıma öyle yapmışlar yarım saat beklemişler bişey olmamış bende daha randevu almadim

Bende asiri asiri alerjik bir insanim herhangi birseye heran alerjim cikabilir 7 yil koruyucu tedavi gordum tabiki yillar sonra hortladi
Yarin aksama sinovac randevusu aldim tekrar gelmezse digerlerini hic kaldiramam diye
Mr ilacina, katarin ve benzeri haplara, novalgine ve penisiline alerji gelistirdim 2 defa anaflaksi gecirdim 1 kez kurdesen doktum.
Allah yarin yardimcimiz olsun
Ben ozel hastahaneyi bile atladim arastirma hastahanesinden aldim.

penisilin alerjim var antibiyotik kullanamıyorum zehirliyor . voltren kullanamıyorum. domates ve zeytine alerjim var. alerjik astım hastasıyım insülin direncim var :)dün 10.00 da oldum. tek etkisi kol ağrısı oldu bende.
Maşallah :) Biontech oldunuz sanırım herkes kol ağrısı diyor onun için. Bende uzun zamandır bekliyorum mecbur Biontech almıştım ama şansına bugün Sinovac randevular açıldı hemen değiştirdim. Umarım bende de sorunsuz geçer

binotech oldum ancak annem sinovac oldu dün 2. dozunu hemde. oda sadece uyku hali ve kol ağrısı yaptı bende dedi.

Nikel cobalt falan ayrımı nasıl oluyor bilmiyorum ama sütyen kopçası yada askı ayarı, kot düğmeleri, altın yada titanyum olmayan saatler vs. gibi şeyler tenime değerse orada kabarcıklı kaşıntı oluyor direk. Bende uyarı çıkıyordu alerjiksiniz hastaneden randevu alın diye öyle yaptım bakalım umarım sorun yaşamam.

Yama testi yaptırdım ordan çıktı sırtıma 33 madde yapıştırıldi ordan kabaran maddeler alerjilerimi belirledi cobalt nikel gibi metal grubu büyük ihtimal onada alerjin var

Merhaba benim aspirin ve bazı ağrı kesicilere ciddi derece de alerjim var açıkcası aşı olmaya çok korkuyorum.

Bende bilinç kaybıyla bayılma ve kurdeşen olayını yaşadım. Bende şöyle oldu 2 Nisanda Sinovac randevumuz vardı eşimle 31 Martta gebe olduğumu öğrendim. Doğal olarak aşıyı yaptırmadım. 12. haftadan sonrada Sinovac yoktu bekledim. Geçen gün hamile arkadaşım covidden yoğun bakıma alınınca iyice korktum gözü kararttım aşı olmalıyım diye Biontech randevusu aldım yarın öğlene ama çok şükür şanslı günümdeyim heralde Sinovac randevusu açıldı hemen randevuyu değiştirdim Bende Şişli Etfal eğitim araştırma hastanesine aldım

Bütün ağrı kesicilere alerjim var sadace parol kullanabiliyorum çin aşısı oldum

Merhaba benim aspirin ve bazı ağrı kesicilere ciddi derece de alerjim var açıkcası aşı olmaya çok korkuyorum.
Yaa beni covid daha çok korkutuyor Allah korusun yakalanırsam falan nasıl geçireceğim bilemiyorum. Hem kalple ilgili rahatsızlığım var hem de hamileyim bağışıklığım düşük o yüzden aşıyı tercih ediyorum. Allah korusun covid olsam tedavisinde kullanılacak ilaçlara karşı alerjim olmayacağının da garantisi yok sonuçta

Benim etrafimda biontechten asiri ve ciddi yan etki yasayan cok oldu, o yuzden hic dusunmedim. Cunku hep disaridaydim ve virusle ne kdr karsilastigimi bilmiyorum gozgore gore yaptiramazdim bekliyordum yerli asi beklemeyide dusundum ama kurumla bunun icin kavga etmek istemiyorum sinovac bir daha gelmez gibi geliyor rus asisi hepten uzak geliyor bu firsattan istifade gidicem.

Kızlar öğlen 14:30'da Sinovac aşımı oldum şimdilik bir sorun yaşamadım çok şükür

Ayni alerjiler bende de var bu hafta olacağım nikel cobalt b12 gibi korktum suan

Ayni alerjiler bende de var bu hafta olacağım nikel cobalt b12 gibi korktum suan
Biontech olucagim nasipse ama hastaneler çok kalabalık şuan gitmeyi düşünmüyorum bu hafta biraz beklicem aşıdan korkmuyorum ben bişey olmaz ins başka care yok gibi alerjik olanlarda sinovac tavsiye ediliyor genelde siz hangisini tercih edersiniz

Biontech randevu aldım bende dediğiniz gibi alerjik bünyelere sinovac tavsiye ediliyor açıkçası danışacagim kimsede yok cildiye dr devlet hast gitmem mümkün değil. İkilemde kaldım

Aksam 7de 1. Dozu yaptirdim.
Beklerken kolum ve boynum uyustu tutuldu. Bu benim kaslarim zayif oldugu icin olabilir
Su an kasiniyorum yogun kas agrim var uyuyamiyorum

Bilindik bir ağrı kesiciye alerjim var, yanlışlıkla alırsam eğer bogazım şişiyor nefes alamıyorum, dilim şişiyor, aşı oldum 3gün kolumu kaldıramadım ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…