ilacta domuz kani???

gamzeanneolmakistiyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
373
52
123
İstanbul
Merhaba kizlar. Gecenlerde saglik ocagina gebelik icin kayit yaptirmam gerektigini ogrendim ve kayit yaptirdim.orada hemsire delavit adinda bir vitamin ilaci verdi.kendi doktorum hic vitamin ilaci vermemisti. Neyse doktora da sorarak kullanmaya basladim.fakat sanirim bana alerji yapacak bir madde iceriyordu ve ben 3-4 gun boyunca ayaklarimin kasintisindan uyuyamadim.ilk basta mantar sanip cildiyeye gittim ama ilactan oldugunu soyledi.sonra eczaneye gittim ve elevit aldim onu kullanmaya basladim.elevitte hic sorun yasamadim ama az once saglik ocaginda tekrar hemsireye sordum ben ilacimi degistirdim dedim. Ama elevitte domuz kani oldugu kanitlandi biz o yuzden vermiyoruz dedi. Bu ikisine es deger baska bir ilac ta yok dedi. Sizce napmaliyim? Hic vitamin ilaci kullanmasam ne olur? Tekrardan o kasintiyi yasamak istemiyorum kabus gibiydi. Cevap verenlere simdiden tesekkurler...

illaki baska bir marka vardir. vegeteryan olarak arastirin.
ben de bulanti yapiyor diye sekerleme seklinde olanlardan kullaniyordum, domuz jelatini var diye biraktim mecburen.

decavit de aynı
decavitde domuz var mı bilemem ama ben onu kullanmıştım.

Domuz jelatini varmış elevitte...Decavitte yok deniyor oda sende yan etki yapmış,doktorun başka alternatifler önerebilir,bana vitamin vermemişti

Prospektusu okudum simdide icinde bobrek tasi olan kullanmasin diyor benm bobregimde tas var dr hic sormaalmistida simdi tekrardan dr a gitmem gerekiyor hofff
Bide decavit kullananlarda bulanti ve kusma oluyor mu acaba yazarsaniz sevinirim

Yani bu ilaçların tahlilleri yapılıyor Türkiye de satış ruhsat standartları var onlar uygulanıyor mümkün mü hamile bir bayanın kullanacağı ilaçta domuz kanı olması. Ayrıca elevit Bayer in ilacı ve benim eşim bayer tarım ruhsatlandırma bölümünde çalışıyor. Ilk ağızdan size böyle birşeyin olmadığını söyleyebilirim. Sağlıkçılar arasında da çok fazla dedikodu döner ona göre tercihinizi yapın

Şaka gibi ya.
Bizde o ilacı veriyolar bir güzel.
Ben ilaç kullanmaya sıcak bakmadığım için doktorun verdiği ilaçları almamıştım hiç.

Kimsede bilgilendirmiyor ki dikkatli kullanın diye. Şok oldum..

[QUOTyelif, post: 37542734, member: 633977"]Yani bu ilaçların tahlilleri yapılıyor Türkiye de satış ruhsat standartları var onlar uygulanıyor mümkün mü hamile bir bayanın kullanacağı ilaçta domuz kanı olması. Ayrıca elevit Bayer in ilacı ve benim eşim bayer tarım ruhsatlandırma bölümünde çalışıyor. Ilk ağızdan size böyle birşeyin olmadığını söyleyebilirim. Sağlıkçılar arasında da çok fazla dedikodu döner ona göre tercihinizi yapın [/QUOTE]
Bayer firmasi domuz jelatini oldugunu soyluyor zaten. Kendileri yalanlamiyorlar.

kızlar merhaba
benim doktorum "ımom omega" diye bir destek verdi..gönül rahatlığı ile kullanıyorum...bebek için ve bizim için gereken tüm besin destekleri var içinde..tavsiye ederim..

domuz kanı? neden ilacın içinde domuz kanı olsun ki? hadi domuz jelatini deseniz anlicam.. ayrıca bir vitaminin alternatifi olmaması da başka bir hayret verici olay.. sanırsın iksir yapıyor içiine domuz kanı koyduğuna göre.. lütfen doktorunuzla konuşun. alternatif olarak size gerekirse iki vitamin yazsın.. ayrıca prospektüsüne göz atarsanız belki siz de içeriğin detaylarını görebilirsiniz..

ayrıca jelatin (domuz ya da sığır) birçok gıda maddesinde de bulunuyor. örneğin jelibonlar ve jöleler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…