- 28 Şubat 2017
- 7.843
- 21.711
Hepsi söylemişti söylemişti demişti elle tutulur bir şey yok bana göre sizde kullanılmışlık değil tecrübe olarak görün artık birinin ailesiyle tanışmak ciddiyet belirtisi değil bence, benim ailem üniden beri sevgililerimi bilir tanışır ama sadece 1 tanesiyle evlendim onu da aynı evde yaşıyoruz diye sözlü bildiler ,yüzünü sadece istemede gördüler siz hesap edin ciddi olanı hiç bilmediler yani bu kişiden kişiye karaktere göre değişir anasına anlattı babasına anlattı kesin evlencek diye bir şey yok.somut olarak abisine abisinin eşine halasına babannesine söylemişti beni, annemle tanışmak isteyip tanışmıştı, babanlar beni damat olarak ister mi kabul eder mi diyordu, en son bikaç hafta önce bile annen beni hala seviyor mu sorsana diyordu, doğum gününde sana evlenme teklif edicem demişti, aldatma olaylarında aynı anda konuşmadım ben hep seni seviyodum onlardan bir şekilde kurtulacaktım hep sendin benim için demişti. keşke en başında inanmasaymışım ama en başında bir falsosunu görmemiştim inandım yaşananlar yaşandı zaten sonrasında benim psikoloji gitti