İlahi adalet yerini bulurmu? Eden bulurmu? bunun cezası çekilir mi?

waterlilly_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
53
22
38
Merhaba,
Bir derdim var içimde fırtınalar kopartan. Ben birini çok sevdim uzun zaman birlikteliğimiz oldu. Sonradan öğrendim ki evliymiş. Bunu öğrenmeden önce yediğimiz içtiğimiz aynıydı. Bir örnek veriyim. Tanıştıktan sonra işten ayrıldı. Ve bir depresyon geçiriyo gibiyidi. Arkadaş grubunun tatile gideceğini söyledi o gidemiyo die çok zgündü. ben çıkartıp destek oldum maddi olarak tatile gidebilsin diye. Sonradan öğrendim ki karısıyla gitmiş benim paramla hemde. Ve ben içten gelerek hep ona yarın öbür gün iş bulur işe girer die die hep maddi destek oldum. Meğerse bunlar hep karısı için kullanılmış. Yani 2 türlü sağlam kandırıldım. Ve daha bir çok yalan dolan. şimdi kızlar bayanlar bu durumda ister istemez ah ediyosun. Ahım tutarmı. Hiç bildiğiniz olaylar varmı örnek verebilceğiniz. sonrasında ahın tuttuğu ilahi adaletin yerini bulduğu örnekler. çok ihtiyacım var. Ben ki sevmem kin tutmayı ama benm iyi niyetim suistimal edildi enayi yerine kondum birde çok sevdim. Oynandı tamamen.
Ne diyosunuz?

Merhaba,
Bir derdim var içimde fırtınalar kopartan. Ben birini çok sevdim uzun zaman birlikteliğimiz oldu. Sonradan öğrendim ki evliymiş. Bunu öğrenmeden önce yediğimiz içtiğimiz aynıydı. Bir örnek veriyim. Tanıştıktan sonra işten ayrıldı. Ve bir depresyon geçiriyo gibiyidi. Arkadaş grubunun tatile gideceğini söyledi o gidemiyo die çok zgündü. ben çıkartıp destek oldum maddi olarak tatile gidebilsin diye. Sonradan öğrendim ki karısıyla gitmiş benim paramla hemde. Ve ben içten gelerek hep ona yarın öbür gün iş bulur işe girer die die hep maddi destek oldum. Meğerse bunlar hep karısı için kullanılmış. Yani 2 türlü sağlam kandırıldım. Ve daha bir çok yalan dolan. şimdi kızlar bayanlar bu durumda ister istemez ah ediyosun. Ahım tutarmı. Hiç bildiğiniz olaylar varmı örnek verebilceğiniz. sonrasında ahın tuttuğu ilahi adaletin yerini bulduğu örnekler. çok ihtiyacım var. Ben ki sevmem kin tutmayı ama benm iyi niyetim suistimal edildi enayi yerine kondum birde çok sevdim. Oynandı tamamen.
Ne diyosunuz?

bu dünyada çekmesede öteki tarafta çekecek zaten....ama nasıl uzun zaman saklayabildi ya

ay keşke böyle insanlara ceza verilse yasal olarak. sinir oldum adama cidden. sen ne zaman fark ettin ya da öğrendin hiç bir şey sezmedin mi?
ahına gelince ya bu dünyada ya ahirette mutlaka çıkacak. sen ona ah etmesen de Rabbim kırılan kalbin için ona ders verecek.

Merhaba,
Ne diyosunuz?

illa ki çıkacak bi yerden. Ona olmazsa bile çocuğuna kardeşine eşine bi yerden çıkar..

sen Allah'a havale et elbet bir gün bir yerleden çıkar.

ne demişler duanı et bırak takipçisi olma.

ama çok değişikmiş adam,senden alıp karısına yedirmiş,aldatan erkek profilinden biraz farklı.burada okuduklarımız genelde evinden çocuğundan kesip sevgililerine yediren tipler bu daha bi garipmiş.

peki eşinin haseri var mı bunlardan?

Ne kadar zaman geçti bunu öğreneli ? Henüz yeniyse üzülmen yedirememen normal ama zamanla unutacaksın hayatına devam edeceksin yeni birileri olacak illa ki. Bu yüDen yıllarını üzülmekle heba etmemeye çalış, kendi hayatını yaşa onun başına ne geleceği vs. İle ilgilenme. Bu yaşananlar senin için kötü bir tecrübe oldu yaşandı ve bitti onun da canı cehenneme senden değerli değil hiçbir şey hayatta bunu unutma

Neden İlahi adalet yerini bulsun diyorsunuz elbet bulur ama ben olsam gider o karısını bulur teker teker anlatırım.
Sonra da mahkemeye gider gururumla oynadığı için dava açarım..
Adaletin böylesi makbüldür.

Adamın benm ve ailemin başına bela olabilme ihtimalinden korkmasam yaparım karısının bütün bilgilerini ele geçirdim.

Ne kadar zaman geçti bunu öğreneli ? Henüz yeniyse üzülmen yedirememen normal ama zamanla unutacaksın hayatına devam edeceksin yeni birileri olacak illa ki. Bu yüDen yıllarını üzülmekle heba etmemeye çalış, kendi hayatını yaşa onun başına ne geleceği vs. İle ilgilenme. Bu yaşananlar senin için kötü bir tecrübe oldu yaşandı ve bitti onun da canı cehenneme senden değerli değil hiçbir şey hayatta bunu unutma

2 hafta oldu öğreneli. Abim sağolsun o çıkarttı ortaya. çok canım yanıyo artık güvenim kalmadı. :KK43:

sen Allah'a havale et elbet bir gün bir yerleden çıkar.

ne demişler duanı et bırak takipçisi olma.

ama çok değişikmiş adam,senden alıp karısına yedirmiş,aldatan erkek profilinden biraz farklı.burada okuduklarımız genelde evinden çocuğundan kesip sevgililerine yediren tipler bu daha bi garipmiş.

peki eşinin haseri var mı bunlardan?

Eşinin haberi yok. Evet diğerlerinden farklı. Benden hiç vazgeçmezdi ama karısından da vazgeçmedi. Herşey ortaya çıkınca karısının yanında kaldı doğal olarak.

ne dıyorsunuz dıye mı soruyorsun yazık valla yazık aşk mı sandın bu adamı

X