- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi waterlilly_
Ilahi adalet er ya da gec tecelli eder. Suphen olmasin. Ilk erkek arkadasima cok asiktim. Gorur gormez ask dedikleri var ya ondan. Yinede mantigima kulak verdim. Olmaz bu is dedim. Beni kendine oyle inandirdi ki tamam devam edelim dedim. (Buraya yazamayacagim ciddi bir sebep vardi) Bir iki ay sonra karsima gecti benden sana ne yar olur ne yaren dedi. Benki onun yaninda kalbi kus gibi carpan insanim.. Nasil seviyorum anlatamam. 100 metre uzaktan gor bu kiz zil zurna asik dersin. Eyvallah dedim kalktim masadan. Her yerden engelledim. Bana ulasmasina izin vermedim. dilim hic beddua etmedi ama Allah buyuk surune surune kapima donsun diye icimden gecirdim. Tam 3 yil sonra ulasti bana. Gece uyku uyuyamiyormus vicdan azabindan. Kabuslar goruyormus. Ne olur beni affet, hakkini helal et. Ben senin, sevginin kiymetini bilemedim. Kimse beni sen gibi sevmedi vs vs. Dedim helal olsun. Ne hakkim varsa helal olsun. Birde ahirette ugrasamam senle. Orada bile yuzunu goresim yok. Aldi helalligini ama salca olmaya devam.. arkadas kalalim bari dedi. Terkettigi gun icime oturmustu lafi ama demistim kendime bekle mismo zamani gelir iade edersin. bende yazdim ona. hani senden bana sevgili olmaz arkadas olurdu ya simdi ben sana diyorum. Benden sana ne yar olur ne yaren. Gule gule.. Kisacasi kimsenin hakki kimsede kalmiyor inan.