İlçede hakkımda bir sürü dedikodu çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz gibi görünüyor.
Oradaki Kadınlarla samimiyetiniz yok mu?

Vurduruyor demek bu işi parayla yapıyor demek. yani parayı veren düdüğü çalar
sadece parayla yapan demek değil
vurduruyor diye benim bildiğim labunya terminolojisinde kullanılır yani translar eşcinseller der vuruş/vurdurmak diye
kadına veriyor derler motor derler, evin önü otoban derler....olmayacak biriyle birlikteyse tokmakçısı var derler. yani dedikleri bin tane şey var da bu oğlan çocuğunun kadınla konuşma tarzı normal değil...

Evet taşrada öyle okuyor maalesef. Ben de küçücük bir yerde çalıştım erkekelr kahved3 oturur öküz gibi bakarlardı ve in biz bayan öğretmenler hakkında dedikodu vs yaparlardı çünkü zihniyetleri bu. Kafaalri boş şeylere çalışıyor anca.

Kucuk yerler,kucuk kirsal ilceler ve köyler böyledir cogunlukla.Kendilerine ters gelene acimazlar.
Bir de her sey malesef filmlerde oldugu gibi olmuyor.Bir koye ogretmen gelir ve her seyi degistirir seklinde...Muglanin bir koyunde hristiyan diye ogretmen arkadasimin evini taşladi köylüler.Kiz memleketinde bir arkadasiyla anlasmali evlilik yapip gitti.Köyler sandigimiz gibi com saf,temiz insanlarin oldugu yerler degil maleaef.
5 sene karadenizin dağ kırsal köyünde gorev yaptim hatta köydede yasadim.Carpikligin,ensestin alası oluyor.

Meyve veren ağacı taşlamıslar yine.
Siz bildiginiz yolda ilerleyin. Bol bol gunahinizi da almışlar. Üzülmeyin.

Bu insanlara kulak aşmak yerine ögrencileriniz,hayvanlar ile ilgilenmeniz gerekir.
Orda bir insan değişirse herkes değişmeye başlar

bence o komşu oğlundan uzak durmalısınız düzgün biri olsa size bunu böyle yansıtmazdı ya adam olsun şu kişi senin hakkında konuşurken duydum ben ağzının payını verdim ama bil istedim derdi ya da o kişilerin ağzının payını verir size de yansıtmaz sinirinizi bozmazdı isim de vermiyor uslubu da çok kötü
o kişininde diğeriernden farklı olduğunu düşünmüyorum bir kadınla öyle mi konuşulur öküz

Konuşma tarzınız anlatımınız bir eğitimciye yakışır tarzda değil.
Kaşar ne Allah aşkına. Lise üç erkek ergen öğrenci misiniz? Ne yapmak istediğinizi anlamadım ama konunuz gerçekçi değil, daha önce de benzer şeyleri paylaşmıştınız.
Gerçekseniz de tayin isteyin gidin ilçeden.

İlçede adım çıkmışsa ben doğa gezilerine çıkmaya korkardım adamlar zaten sizi yollu bildikleri için işlerini kolaylaştırmış oluyorsunuz dayanamıyorsanız başka ilçeye tayin isteyip orada doldurun doğu görevinizi hem yeni insanlar belki size iyi gelecektir. Bu denli dedikodu iyi gelmedi bana insanlar sizi farklı gördükleri için Allah korusun evinizi bile basarlar neden çekiyorsunuz ki bende onu anlamadım.

Benim iyiliğim için bile olsa biri karşıma gelip senin için gece vurduruyolar dese onla da görüşmezdim. Nasıl size bunu böyle söyleyebiliyor. Bence insanlarla bi mesafe ve iletişim sorununuz var. Nasıl bu üslupla konuşabilir, en çok senin için de yakışıksız şeyler duydum demeli. Yüzünüze böyle konuşulabiliyorsa bence biraz da kendinizde arayın.

Bir yıl daha sabredin. O komşu oğlu da densizin tekiymiş, böyle laf insanın yüzüne söylenmez. Ailenizin yanınıza gelip giderken bunları duymasından da endişe etmeyin. Cesaret edip söyleyemezler. Nasılsanız öyle devam edin, hiç görmedikleri şeyler olduğu için çekemeyip çamur atıyorlar işte. Gelecek yıl da tayin isteyip gidersiniz pisliklerinde boğulmaya devam ederler

Pislikler. Nerde öyle bağnaz insan var bütün pislikler onlardan cikiyor.Siz dogru bildiginiz yoldan ayrilmayin.Komsunun oglunuda keske tersleseydiniz bunu boylemi soylemeniz gerekiyor ayip diye

Kimseyle muhattap olmayip işinizi yapıp en kısa sürede ortan ayrılın böyle yerler yenilige kapalı oluyor ve dedikodu yaymak o gibi yerlerin tek eglencesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…