kızsanda birsey değişmiyor sizde gelin diye tutturuyor bu seferEşime de çok kızardım, her haftasonu yollamazdım. Koskoca evli barklı adamsın, senin mi anne babana daha çok ihtiyacın var, oğlunun mu ? Çocuğu bırakıp aileye gitmek nedir ?
evet bursanın ilçesi bir bucuk saat. eşimde oyle diyor sen burdakı eğitimi küçümseme burası uzak diye kötü öğretmenler gelmiyor diyor. ben hemşireyim atamam ilçe merkezi olunca gelirim ancak dedim. sağlık evlerinde tek başına calışmak çok zorMerkeze yakinsaniz sorun yok bence.Nickinizde 16 var.Bursa mi? Bursanin ilcesine gidecekseniz eger bence sorun yok.H.ici zaten zaman geciyor bir sekilde.H sonu da esim memur dediniz istediginizi yaparsinizi .23 yasina kadar izmir disina cikmamis ilce,koy gormemis ben 8 yildir kucuk yerlerde yasiyorum.Cocugunuzun egitimini dusunuyorsaniz da ben köyde ogretmenim.Merkezdeki cogu ogretmen benim ve benim gibi koyde calisan ogretmenlerin cabasinin yarisini gostermiyor.Iciniz ferah olsun.Sosyal acidan ise h.sonu istediginiz gibi etkinliklere gidebilirsiniz.
siz en basından beri mi orda yasıyorsunuz
Bursanın hangi ilçesi oldugu önemli.evet bursanın ilçesi bir bucuk saat. eşimde oyle diyor sen burdakı eğitimi küçümseme burası uzak diye kötü öğretmenler gelmiyor diyor. ben hemşireyim atamam ilçe merkezi olunca gelirim ancak dedim. sağlık evlerinde tek başına calışmak çok zor
Katılmamak elde değil. Böyle hikayeleri duydukça kan beynime çıkıyor. İnsan anası danası için henüz hayatını yaşamamış minik bebeğini ihmal eder mi? Bir de kekelemeye başlamış bebecik. Lanet olsun işinin de, tavuğunun da, evinin de, çocuğun mutsuzken evi barkı napacaksın der vallahi eve sokmazdım. Gitsin yatsın anasında. Tatilini bize ayırmayan adamı neyleyim.Eşime de çok kızardım, her haftasonu yollamazdım. Koskoca evli barklı adamsın, senin mi anne babana daha çok ihtiyacın var, oğlunun mu ? Çocuğu bırakıp aileye gitmek nedir ?
bunun sonu mutlu bi evlilik olmayacak ama ikimizde ayrı ayrı mutsuz oluyoruz. herseyı denedm yinede olmadı dersem elimden geleni yapmış sayacagım. eğer orda mutlu olamazsam onu hiç affetmicem burdada mutlu değilim amaben evlendiğim için geldim. büyükşehir de yaşıyordum. 2 yıl oldu. Kasaba gibi yerlerin yerel adetleri de çok oluyor.
her akşam gün kısır partisi. bir zaman sonrada alışıyorsun kara delik gibi içine çekiyorlar seni. senin yerinde olsam yerimden kılımı kıpırdatmazdım
herkes aynı olmuyo işte bende isterdim bizimle olsun ama iki kardeş koşa koşa gidiyor. diğer kardeşide bırakıyo karısını yalnızKatılmamak elde değil. Böyle hikayeleri duydukça kan beynime çıkıyor. İnsan anası danası için henüz hayatını yaşamamış minik bebeğini ihmal eder mi? Bir de kekelemeye başlamış bebecik. Lanet olsun işinin de, tavuğunun da, evinin de, çocuğun mutsuzken evi barkı napacaksın der vallahi eve sokmazdım. Gitsin yatsın anasında. Tatilini bize ayırmayan adamı neyleyim.
herkes aynı olmuyo işte bende isterdim bizimle olsun ama iki kardeş koşa koşa gidiyor. diğer kardeşide bırakıyo karısını yalnız
Eşiniz haftasonları gittiği zaman ne yapıyor?
Ailesinin toprak işi var da ona mı yardım ediyor? Tamirat işine?
Arkadaşlarıyla mı takılıyor?
Evde TV başında mı geçiriyor zamanını?
Siz giderseniz bunları orada hafta içi akşamları da yapma ihtimali yüzde kaç? Sizi ve çocuğunuzu yalnız bırakma riski?
Babasının üst katına yapılacak evin inşaat masrafı nereden karşılanacak? Birikmiş altınlar mı bozulacak? Birikmiş para mı var? Kredi mi çekilecek?
Eşiniz hafta içi orada çalışsın, hafta sonu şehre sizin yanınıza gelsin olmaz mı? Nasılsa diğer türlü siz taşınsanız bu sefer haftasonu (daha uzun saatler) çocuğunuzu göremeyecek. Çocukla asıl geçirilmesi gereken zaman hafta sonu değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?