İLDEN İLÇEYE TAŞINMAK

Eşime de çok kızardım, her haftasonu yollamazdım. Koskoca evli barklı adamsın, senin mi anne babana daha çok ihtiyacın var, oğlunun mu ? Çocuğu bırakıp aileye gitmek nedir ?
kızsanda birsey değişmiyor sizde gelin diye tutturuyor bu sefer

evet bursanın ilçesi bir bucuk saat. eşimde oyle diyor sen burdakı eğitimi küçümseme burası uzak diye kötü öğretmenler gelmiyor diyor. ben hemşireyim atamam ilçe merkezi olunca gelirim ancak dedim. sağlık evlerinde tek başına calışmak çok zor

siz en basından beri mi orda yasıyorsunuz

ben evlendiğim için geldim. büyükşehir de yaşıyordum. 2 yıl oldu. Kasaba gibi yerlerin yerel adetleri de çok oluyor.
her akşam gün kısır partisi. bir zaman sonrada alışıyorsun kara delik gibi içine çekiyorlar seni. senin yerinde olsam yerimden kılımı kıpırdatmazdım

Bursanın hangi ilçesi oldugu önemli.
Ben de bursalıyım ve sadece gelişmiş tek bir ilçesi var,
Diğerlerinde yaşayamazdım sanırım.

Ben de ilçede çalışıp , ilde yasıyorum.
Ama ben ilden gidip ilçeye hele ki ailesi ile aynı apartmana yerlesmek asla ıstemezdım
basınız ileride çok ağrır

Eşime de çok kızardım, her haftasonu yollamazdım. Koskoca evli barklı adamsın, senin mi anne babana daha çok ihtiyacın var, oğlunun mu ? Çocuğu bırakıp aileye gitmek nedir ?
Katılmamak elde değil. Böyle hikayeleri duydukça kan beynime çıkıyor. İnsan anası danası için henüz hayatını yaşamamış minik bebeğini ihmal eder mi? Bir de kekelemeye başlamış bebecik. Lanet olsun işinin de, tavuğunun da, evinin de, çocuğun mutsuzken evi barkı napacaksın der vallahi eve sokmazdım. Gitsin yatsın anasında. Tatilini bize ayırmayan adamı neyleyim.

bunun sonu mutlu bi evlilik olmayacak ama ikimizde ayrı ayrı mutsuz oluyoruz. herseyı denedm yinede olmadı dersem elimden geleni yapmış sayacagım. eğer orda mutlu olamazsam onu hiç affetmicem burdada mutlu değilim ama

senin durumunda olan çok yakın tanıdığım var.
kadın çok başarılı yönetici. iş olanakları o kadar iyi ki. arabası teli evi herşeyi şirketten.
kocası tutturdu ben köyde hayvan bakıcam çiftlik kurcam diye.
5 yıl kocası orda kendi burda süründüler.
en sonunda ben kariyerimi harcamam dedi eşini harcadı :)
şimdi yeniden evlenmiş hemde dohturla

Kabul etmissin artik napayim diye sorsaydin belki baska seyler yazardik.hafta sonu tam babayla birlikte etkinlik gezi yapacagi vakit esiniz evde yokher hafta da bir bucuk saat yol gidilirmi ..ee siz simdi hafta sonu oglunuzla bursaya geleceksiniz esiniz orda kalacak oglunuz yine hafta sonu ayri kalacak babadan

herkes aynı olmuyo işte bende isterdim bizimle olsun ama iki kardeş koşa koşa gidiyor. diğer kardeşide bırakıyo karısını yalnız

herkes aynı olmuyo işte bende isterdim bizimle olsun ama iki kardeş koşa koşa gidiyor. diğer kardeşide bırakıyo karısını yalnız

O istediğini yapıyor diye siz onun isteklerinin esiri mi olacaksınız ki? Aile yapıları böyle demek ki. Aileleri de kötü niyetliymiş. Oğlum gidin karınızın çocuğunuzun yanına demiyorlar. Kekeleme küçük bir sorun değil. Eşiniz ödülü değil, cezayı hak ediyor. Çaresizce peşinden gidiyorsunuz biliyorum ama çok boynu bükük, mutsuz gibisiniz. Belki de biraz dişinizi göstermeniz gerek.

bu arada bende bursalıyım hangi ilçe burdan söylemek istemezsen özele gel.

Cocugunuzun babayla cok iletisim kurmamasi genis sinirsiz eglenceli egitici ogretici vakit gecirmemesi cocugunuzda konusma bozukluguna sebep olmus olabilir.erkek cocuklarla babalarinin iletisiminin cok iyi olmasi gerekir.gitsin o organik yumurtalarina deger versin.kendi canindan kanindan yavrusuna bir hafta sonunu cok gorsun.bir tavuk bile bi an yavrusunu birakmiyor.
Keske siz de iki hafta da uc hafta da bir eslik etseydiniz belki tasinmazdiniz.

GelenKutusu :) harikasın

Kv'nin üst katında yaşamak aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Onun ailesi onların evi onun bunalımı onun planları.. bi denemek istiyorsunuz.. o mutlu olursa sizi de mutlu edebilir evliliğiniz için iyi olur diyorsunuz.. umarım öyle olur..

Aile bir aradaysa ailedir. Nerde yaşadığının pek bir önemi yok bence ,yeterki eşim benim ve çocuklarımın gönlünü hoş tutsun.Bende giderim.Ailenizde yakınmış bence olur.Yeterki eşiniz ailesine dalıp sizi ihmal etmesin ve ailesi size huzursuzluk vermesin idare edilebilir bence.

Eş ailesinin üstünde ev tek başına oldukça korkutucu. Merkezden ilçeye gelmek ise kulağa soğuk geliyor ama 2 sene önce ben de merkezden ilçeye geldim çok daha huzurluyum burda. Zaten merkezin de merkeze benzer tarafı yoktu o ayrı

Eşinin ailesiyle aran nasıl peki? Altlı üstlü yapabilecek misin? Tek aklıma takılan bu olurdu benim. Çünkü belli bir mesafe var aramızda ve bozmak istemezdim çok yakın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…