benide bi uzman çavuş istemişti kimse tasvip etmedi.nedenide uzmanların kafaları gidik oluyormuş.askeriye sıkıymış onların baskılarını evde eşlerinede uyguluyorlarmış vs vs vs.bu yani
benide bi uzman çavuş istemişti kimse tasvip etmedi.nedenide uzmanların kafaları gidik oluyormuş.askeriye sıkıymış onların baskılarını evde eşlerinede uyguluyorlarmış vs vs vs.bu yani
bende anlayamadım canım..kuzenimin doğum günü partisinde tanıştık..gayet kibar hoş biri..ama çok sinirli oluyorlarmış dedi biri..öyle mi aceba gerçekten..olduğu gibi görünmüyor mu aceba??
Kızlar kuzenimin aracılığı ile biriyle tanıştım..çocuk uzman çavuş..çevremdeki kimse tasvip etmiyor..arkadaş ortamında gördüm iyi birine benziyor..sizce nasıl olur??? Sen öğretmensin napcan onu diyolar..bana fikir verirseniz sevinirim..eşi uzman çavuş olanlar var mı yada herkes ne biliyorsa yazarsa sevinirim..
tanısma asamasındasın daha ılerlememıs kesınlıkle evlenme askerler hep sorunlu olur ... ayanı ön yargı degıl bu gergın bır ış her seye yansır . sen öğretmensın masumlarla ugrasırsın tatıllerınz uymaz , senı anlayamaz herkes gıbıd usunecek 3 e kadar calısyorsun daha ne yoruldum dıyorsun dıyecek. benc eöğretmenle evlenmelısın
Kızlar kuzenimin aracılığı ile biriyle tanıştım..çocuk uzman çavuş..çevremdeki kimse tasvip etmiyor..arkadaş ortamında gördüm iyi birine benziyor..sizce nasıl olur??? Sen öğretmensin napcan onu diyolar..bana fikir verirseniz sevinirim..eşi uzman çavuş olanlar var mı yada herkes ne biliyorsa yazarsa sevinirim..
bir de sırf asker üniformasına aşık olan çatlaklar var...üniformanın peşinden gider,adamın huyunu suyunu bilmeden evlenir, yarın öbür gün "askerle evlenilmesini tasvip edmiyorum,ben pişmanım" diye sağda solda gezinir...bugün "askerle evlenme" diyenlerin çoğu bu saydığım gruptan...
değerli koçişine bayılan arkadaşım, sen çok şanslıymışsın ne kadar güzel Allah mutluluğunu bin kat arttırsın.. ama buradan evlenmemelisin diyen arkadaşları bu şekilde çirkin bir şekilde itham etmen çok yanlış... ben eski eşimle tanıştığımda o uzman falan değildi ,sonrasında uzman oldu.. yani ben onun üniformasına aşık değildim... kişiliğini beğenirdim uyumlu olduğumuzu sanırdım...evlenmeden önce 3 yıl çiktik sonrasında 5 yıllık mükemmele yakın bir evlilikten sonra beni aldattığı için ayrıldık... şimdi burada polyannacılık oynamanın alemi yok.. sende bende biliyoruzki uzmanlar askeriyenin en çok iş yapan ama en az değer verilen gurubu... hiçbir zaman yaptıkları işin hakkını alamazlar.. bu sebeplerden dolayı bazen bu kişiler yanlış şeyler yapabiliyorlar...ezildikleri için evde ezebiliyor yada kendilerini ispat adına aldatabiliyorlar..şimdi bunu bilipde soruyu soran arkadaşa aman aman hemen evlen çok iyi olur mu demek lazım yoksa kendi yaşadıklarımızı anlatmak mi lazım...
değerli koçişine bayılan arkadaşım, sen çok şanslıymışsın ne kadar güzel Allah mutluluğunu bin kat arttırsın.. ama buradan evlenmemelisin diyen arkadaşları bu şekilde çirkin bir şekilde itham etmen çok yanlış... ben eski eşimle tanıştığımda o uzman falan değildi ,sonrasında uzman oldu.. yani ben onun üniformasına aşık değildim... kişiliğini beğenirdim uyumlu olduğumuzu sanırdım...evlenmeden önce 3 yıl çiktik sonrasında 5 yıllık mükemmele yakın bir evlilikten sonra beni aldattığı için ayrıldık... şimdi burada polyannacılık oynamanın alemi yok.. sende bende biliyoruzki uzmanlar askeriyenin en çok iş yapan ama en az değer verilen gurubu... hiçbir zaman yaptıkları işin hakkını alamazlar.. bu sebeplerden dolayı bazen bu kişiler yanlış şeyler yapabiliyorlar...ezildikleri için evde ezebiliyor yada kendilerini ispat adına aldatabiliyorlar..şimdi bunu bilipde soruyu soran arkadaşa aman aman hemen evlen çok iyi olur mu demek lazım yoksa kendi yaşadıklarımızı anlatmak mi lazım...
Missing, bence özlemin kastettiği sen gibi insanlar degil...
Gercekten üniforma aşkıyla evlenen insanlar var.
Bunu ciddi ciddi hayranlık olarak görüp isin icine girip de evlenince pişman olan bir grup.
Bunla değerlendir olayı...
walla canım benim babam uzman çavuş sinirli bi yapısı var bıktırıyor insanı tayin dersen ewt doğu görevleri falan alışkın değilsen yıpranırsın ama ben alıştığımdan bi yerde uzun süre kalınca afakanlar basıyor benievlenip evlenmemek sana kalmış bu çevreyi bildiğimden sinirlisi de var sinirsizi de seçim senin o biraz da insanın yapısına bağlı işi zor tabiki ama bi de şu yönden bak hep erkeklerin arasında çalışacak bende bi polisle evlenmeyi düşünüyorum mesela kısmet bu işler gerçi ama emniyetten şaşmamak lazım
iyide arkadaşım şu anki konuda evlenme diyen ve boşanmış yada boşanma aşamasında olan ben ve bir başka arkadaşımız daha vardı.. yani özlemin kastettiği direk bizleriz...ben kimsenin üniforma aşkına uzman la evleneceğini sanmıyorum.. çünkü herkes biliyor uzmanların ne zor şartlarda mesleklerini yaptığını... bende biliyordum eski eşimin işinin zorluklarını ve onla ne olursa olsun evlenmek istedim... ama ne yazık ki ortamları bu insanları yanlış şeyler yapmaya yönlendirebiliyor... yada şöyle söyleyeyim eğer bu insanların biraz kişiliklernde biraz eksiklik varsa ortamlarından dolayı çok daha kolay yanlış şeyler yapabiliyorlar...
tabiki onuda anlayabiliyorum.. eşini çok seviyor olabilir ama bu onun herşeyi tozpembe olarak göstermesini gerektirmez...bende derdim eşim ve ben biriz herşey mükemmel diye ama benim başıma gelen aldatma olayında birebir eşimin iş arkadaşlarının parmağı var... onlar sayesinde ve eşimin basiretsizliğinden dolayı aldatıldım ben..herkesyapıyor bende yapayım havasına girdi ve sonuçta boşandık...
ayrıca ast üst ilişkisinden dolayı çok yıpranıyorlar.. bu bazen evede yansıyor... bunlardan bahsetmek kötü değil sonuçta ... arkadaşı uyarmak adına bunları yazmayıp herşeyi güllük gülistanlık göstermek gerekmiyor diye düşünüyorum...
ayrıca ilk mesajımda genellleme yapmamak lazım diye söylemiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?