Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

Cok sacma sirf ev isinden anlamadigin icin mi birlikte yasamayi dusunuyorsun. Ayri eve cikmaya durumu yoksa da bir muddet bekleyeceksiniz o zaman toparlasin kendini.

Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim

Kavuş kavuş
Aman bir sn önce git kaynananın evinde kavuş
O güvenmediğin ev işlerini sadece kocan ve seninkini değil bir de kaynana ve kayınpederinkini de yap,evin hizmetçisi ol da gör bir gününü
Kavuşma olarak bir düğünnüz olur bir de seks yapıyor olursunuz,onu da sessiz sessiz kaçak gibi
Dıları çıksanız ya peşinizde olur ya surat asarlar
Kıcanla başbaka oturmak vs de yok
Kavuşmak buysa senin için koşarak kavuş

Hem maddi, hem ruhsal olarak hazır değilsin hala evlenme derdindesin. Evlen de gör bakalım prenses mi olacaksın külkedisi mi.

Babana da pes! Gerçekten pes! Verdiği akla bak.

evlenene kadar baba evinde öğren işte. ne saçma bir gerekçe.

ben yemek yapmaya evlenince başladım.

Reactions: anu
Bikac sene bekleyin kendinize maddi manevi butun kosullari hazirladiktan sonra evlenin aceleniz ne...

Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
durumu yok, ailesiyle yaşarsan rahata alışır, ayrılmak istemez. hem yaşınız da küçük, büyükler ezer sizi. onlardan izin almadan adım atamazsınız.
kavuştuğun rüya gibi evlilik değil kabus olur.

Asla kabul etme.
Yeni evli olacaksiniz ama rahat olamayacaksiniz. Surekli burnunuzun dibinde birileri. Sahsen hic cekemem.

Tabi ki aileyle birlikte oturmak. Yani ben hala şu soruyu soranlara şaşırıyorum. aileyle birlikte sıcacık aile ortaminda yaşayıp, neşeli günler deki gibi sofraya hep birlikte oturmak varken nasil buz gibi yalniz ve karanlık ayrı ev düşünüyorsunuz ? Kv kp duymasin diye yorganin altinda sessizce öpüşüp koklasmanin adrenalini başka hangi aktivitede bulabilirsiniz ki ?
Ev işi de bilmiyormussun, kv hiçbir şeye elini surdurmez ne güzel, premsesler gibi yasarsin. hangi kv gelinine is yaptırır ki? Ben kesinlikle birlikte yaşamak diyorum.

Tabi canim kayinvalidende sana hic ev isi yaptirmayacak zaten.

Senden once kalkip kahvalti hazirlayip seni opucuklerle uyandiracak. Sonra kizim sen cik arkadaslarinla gez ben evi siler supururum diyecek. Aksama geldiginde yemegin hazir olacak. Sonra kizim sen ayaklarini uzat televizyon izle ben sana cay doldurayim diyecek.

Hayata cok toz pembe bakiyorsun.

Sen evlenip o eve gidersen. Herkesden once uyanip kahvalti hazirlaman beklecek. Sonra butun gun evi silip supurup yemek yapman beklenecek aksama tum ev ahalisine cay ve meyve servisi yapman beklenecek.

Kayinvaliden oh gelin geldi artik ben elimi ise surmem diye dusundugu zaman gorursun ev isi yapnayi nasilda ogreniyorsun.

Ev isinde ne var kiz adama bi kap yemek yapamiycakmisin camasir bulasik yikayamiycakmisin temizlini yapamiycakmisin bunlari bilmezsen zaten ayni evde yasarken huzurun olucani nerden biliyorsun el alem seni aman kizim sen bilmiyosun yapma yat demiycek ananin evinde bisye mi ogretmediler diye kakar basina daha beter huzursuz olursun cik ayri eve en azindan kafan rahat olur kabul etme ayni evi bence

Ayrı evi şimdiden açamıyorsa emin ol ailesi ile yaşamaya başlayınca hiç açamayacak. Sürekli evin faturasını ödeyecek, erzağını alacak, evdekilere harçlık verecek. Sen ayrılmak istediğinde kıyamet kopacak, kv ayılıp bayılacak, kp surat asacak. Sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayacaksın istediğin saate kadar yatamazsın. İstediğin gibi kişisel bakım yapamazsın, aileni arkadaşını istediğin gibi ağırlayamazsın. Sen ev işlerini yapamayınca kv annesi birşey öğretmemiş olacak. Sürekli laf sokacak eşine söyleyeceksin sen haksız olacaksın çünkü eşin düğünden sonra anneci olacak. Birde hamile kalırsan sana taşıyıcı anne muamelesi yapacaklar istediğin gibi çocuğunu bile yetiştiremeyeceksin.

Biz eşimle 10 sene flört ettik. Evim ayrıydı, kesem ayrıydı. Ailem sürekli ve hala arkamda. O halde bile sürekli problem yaşadım. Her fırsatta laf soktular. Çok sevdiğin kavuşmak istediğin adam bile gün geliyor sana el olduğunu çok güzel gösteriyor.

Çok iyi düşün. Okula git, kurslara git kendini geliştir. Paranı kazan sonra evlen.

Reactions: anu
Babalarin dedigi yapilir derler ama demek ki hepsinin degil. Ayni ev nedir ya cilali tas devrinde degiliz artik. Gerekirse omur boyu kirada oturun ama asla ayni evi kabul etmeyin.

Ev işinden anlamıyorsun
Kaynana ile yaşicaksın
Kaynanan yapar sen ayaklarını uzatırsın çok bekle
Bişey bilmiyosan öğren annenden
İki süpürge açmakta yemek yapmakta ne var

Kaç yaşındasın 15 16?

Bişey demiyorum böyle kızlara
Kendi düşen ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…