- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
evlenene kadar baba evinde öğren işte. ne saçma bir gerekçe.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
durumu olana kadar bekle.Haklisin bende oyle diyorumda babam sevgilim onun ailesi olsun bizle yasayin diyo sevgiliminde durumuda yok simdi
durumu yok, ailesiyle yaşarsan rahata alışır, ayrılmak istemez. hem yaşınız da küçük, büyükler ezer sizi. onlardan izin almadan adım atamazsınız.Zaten 5 senedir beraberiz ben 20 o 22 yasinda daha fazlada beklemek istemiyorum sevdigime kavusayim artik derdindeyim
başından atıyor bence.Babasınada şaşırdım 20 yaşındaki kızının evlenmesine nasıl müsade edebilir..
Ayrı ev düzme zamanı olduğu zamanı evlenin o zaman.Tembihlicemde sevgiliminde suan ayri ev evi düzme durumu yok napsam bilemedim arada kaldim ben
Tabi canim kayinvalidende sana hic ev isi yaptirmayacak zaten.
Senden once kalkip kahvalti hazirlayip seni opucuklerle uyandiracak. Sonra kizim sen cik arkadaslarinla gez ben evi siler supururum diyecek. Aksama geldiginde yemegin hazir olacak. Sonra kizim sen ayaklarini uzat televizyon izle ben sana cay doldurayim diyecek. Aynennnn ne gizel yazmissin kardes ayni eve girince sanki kayinvalidesi hizmet edicek bilse ki her is ondan beklenecek
Hayata cok toz pembe bakiyorsun.
Sen evlenip o eve gidersen. Herkesden once uyanip kahvalti hazirlaman beklecek. Sonra butun gun evi silip supurup yemek yapman beklenecek aksama tum ev ahalisine cay ve meyve servisi yapman beklenecek.
Kayinvaliden oh gelin geldi artik ben elimi ise surmem diye dusundugu zaman gorursun ev isi yapnayi nasilda ogreniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?