- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
sevmiyor mu sizce?Evlenmek isteyen borç harçla da olsa evleniyor. Sevmeyen erkek evlenmez malesef
çıktığım adamÖnce bi konuyu düzgün yazsanız.
Başlık evlenirsem düğün istemiyorum diyor ne alaka?
Konuda evlenmeyi düşünmeyen kim?
Bir erkek evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa "okey arkadaşı mı olacağız o halde?" Derdim herhalde.çıktığım adam
sevmiyor mu sizce?
canım ağlıyorum şu anda beklemiyordum bu durumu açıkçasıTecrübeyle sabit düşünmez. Benimde çok sevdiğim biri olmuştu her anlamda onunla çok mutlu olabilirdim ve bu sebeple istemediğini bile bile devam ettim fikri değişir diye ama değişmedi sonunda seve seve ayrılmak zorunda kaldım. 30 yaşındayım beni oyalan biriyle niye zaman geçireyim sende boşver vazgeç o sevdadan düşünmüyorsa kendi gibi düşünmeyen bi enayi bulsun kendine herkezin zamanı onunkisi gibi değersiz değil.
Evvela al karşına seninle bişeye açıklık getirmek istiyorum de. Seninle içinde bulunduğum ilişkiden çok mutluyum ama ileride yanımda olamayacağını elimi tutmayacagını bilmek beni üzüyor çünkü sen evlenmemeyi seçerken ben ise biz olma düşüncesi taşıyorum de bu şekilde ayrı fikirlere sahipken nasıl bi yol izleyelim sen söyle de. Zamana bırakalım zaman bizi nereye yuvarlarsa gibi cümleler ederse hiç uzatma sen fazla bile zaman harcamılşsın ona ortalık binton böyle gereksiz insan kaynıyor var ya inan artık ilişki yaşamak istemiyorum niye bu kadar karaktersiz bu adamlar ya
zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.
canım sevdiğini söylemişti.seviyor mu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?