ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

Seni seviyorsa ve istiyorsa zaten tavrindan belli olur.bi de evlilik konusnda israrli olan taraf sen olma bu iş iki kisinin istemesi ile olmali yoksa ileride iş sen israr ettin evlendim boyutuna gelir
haklısın canım ısrarlı olan taraf o olmalı
ama sevdiğim bir insan laf arasında ben evlilik düşünmüyorum diyor nasıl ssindireyim o lafı sözü? dayanamıyorum ben de sinirleniyorum ağlıyorum ne demek isteiyorsun ilerki hayatında beni istemiyor musun diyorum o da diyor ki senböyle yapınca ben evlilikten daha çok soğuyorum diyor.
keşke yeterince cool olabilsem takmasam sallamasam kendi hayatıma baksam o kul olsa kapımda evlenmek için ama hayalde olur ancak.ya çok güzel olacaksın ya çok zengin olacaksın bunu bilir bunu söylerim başka türlü zor.

Evlenmek istemiyorum diyen insanla zaten evlenemezsiniz. Sizde evlilik düşünmüyorsanız ilişkiye devam edin.
canım evlilik düşünmez miyim bir ailem çocuklarım olsun isterim ama hayat bana bunları vermiyor demek ki yalnız kalmam gerekiyor inan ne kadar hayal kurduysam başımda paralandı.yoruldum.

canım evlilik düşünmez miyim bir ailem çocuklarım olsun isterim ama hayat bana bunları vermiyor demek ki yalnız kalmam gerekiyor inan ne kadar hayal kurduysam başımda paralandı.yoruldum.

Çok zor bir durum Seviyorsanız özellikle.. Bazı erkekler böyle oluyor evlilik onlara çok uzak. Ki yaşı da bayağı varmış.

Adam 38 yasinda ne isteyip istemedigini gayet biliyordur.boyle ustune gitmeye devam edersen hersey daha kotu olur.
Bu arada sen kaç yaşindasin sevgilinle yakinlastiniz mi?adam neden bu kadar kaciyor altinda baska bisey olabilir mi

Ay bir de 38 yasindaymis. Hani gecici dusunceler degil. 38 yasinda hala evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa evlenmez. Sizin hayat planiniz evlenmek uzerineyse sizi sevse de sevmese de ayrilmaniz lazim. Adam evlenmeyeceğiz hic bosuna umutlanma demis.

canım sonra tekrar ardı beni hiç evlenmicem demiyorum ama şu an şartlarım uygun değil diyor.şu an düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum dedi.

hayat ne acı değil mi özellikle kadınlara.

Bir arkadaşım 3 yılını sevdiği adama adadı.erkek arkadaşı askere gidince ona moral olsun diye binbir zorlukla yemin törenine bile katılmıştı.mektuplar yazdı çok aşıktı (yıllar önce akıllı tel yoktu pc kamera bile yeni çıkmıştı bu dönem) adam askerden geldi işe girdi..birkaç hafta sonra "ailem seni istemiyor" diyerek terketti.1 ay sonra nişanlanıp,birkaç ay sonrada evlendi..kızın nasıl yıkıldığına,hayal kırıklığına,gözyaşlarına ben şahidim..bu cümleleri yazıp,okumak kolay ama üstesinden gelmek yıpratıcı..adam evlenmeyi düşünmüyorum demiş..sizinle hayaller kursaydı,evlenicez vs deyip oyalasaydı daha mı iyi..baştan söylemiş sizde evliliği düşünen biriyle o yolda ilerleyin..ha birde çok mutlu olun :)

Kadınlar tarafından oyalanan,kırılan,kullanılan erkeklerde çok..iyi insanlar daha çok kırılıp,üzülüyor..hayat herkese eşit şartlarda olmasa da zor.

Zaten evlenecek olsa 38 ine kadar beklemezdi ancak es kaza hamilelik durumu falan olursa hadi evleneyim bari der o adam.
Hiç evlenmicem demedim ki şartlarım uygun değil şimdi demiş ben sana ne dedim şimdi düşünmüyorum zamana bırakalım zaman ne gösterir olursa olur, olmazsa olmaz a geliyo dediği cümle ben sana tecrübeyle sabit dememiş miydim admların olaylar karşısında ne tepkiler bile vereceğini biliyorum :) ve boşuna devm etme sen şu anda bu sebeple kafanda bitirip, soğudun bile bu belirsizlik seni yiyip bitircek o yüzden bosverin kimse kimseyi alıkoymasın kendini kullandırtma ne şartı hangi şart ya? Hani istersinde maddi engelin ya da borcun olur zaten onlar aşılır el ele verip sen kalk sebep göstermeden şartım uygun değil, hazırım de kızda enayidi beklesin seni yok yaaaa

Son düzenleme:
canım sonra tekrar ardı beni hiç evlenmicem demiyorum ama şu an şartlarım uygun değil diyor.şu an düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum dedi.

Insan 38 yasinda bu dusuncede olmaz ki. Evlenmek isteyen zaten sartina surtuna da bakmaz. Bence kivirmis sizi elinden kacirmamak icin. Baska bir uye daha yazmis, boyleleri genelde baskasiyla 3 5 ay içinde evlenirler. Bence kendinizi bosuna avutmayin ve ayrilin. Bu adam sizi pek de sevmiyor. Sana gore sevmiyorum belki de demek ne demek. Insan sevdigi kisinin onu sevmedigini dusunmesini asla istemez.

O evlenmeyi düşünmüyorum demenin asıl anlamı seninle evlenmeyi düşünmüyorumdur . Aynısı benimde başıma geldi . Malesef zamanınızı harcamanıza değmez .

Siz de şöyle cevap vermelisiniz

"..... 6 ay birbirimizi tanımak için yeterli bir süre. Madem sen şimdi evlilik istemiyorsun ayrılmamız en doğrusu. Tamam benim için değerlisin ama hayatım, zamanım çok daha değerli.....
Ben evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…