- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Canim sen çok üstüne gitme ama rengini belli et bu konuda zaten zora gelemem diyosa hareketlerinden gösterircanım 38 yaşında erkek tavırları değişir mi sence kendimi geri çekersem?
Seni seviyorsa ve istiyorsa zaten tavrindan belli olur.bi de evlilik konusnda israrli olan taraf sen olma bu iş iki kisinin istemesi ile olmali yoksa ileride iş sen israr ettin evlendim boyutuna gelircanım 38 yaşında erkek tavırları değişir mi sence kendimi geri çekersem?
haklısın canım ısrarlı olan taraf o olmalıSeni seviyorsa ve istiyorsa zaten tavrindan belli olur.bi de evlilik konusnda israrli olan taraf sen olma bu iş iki kisinin istemesi ile olmali yoksa ileride iş sen israr ettin evlendim boyutuna gelir
canım evlilik düşünmez miyim bir ailem çocuklarım olsun isterim ama hayat bana bunları vermiyor demek ki yalnız kalmam gerekiyor inan ne kadar hayal kurduysam başımda paralandı.yoruldum.Evlenmek istemiyorum diyen insanla zaten evlenemezsiniz. Sizde evlilik düşünmüyorsanız ilişkiye devam edin.
canım evlilik düşünmez miyim bir ailem çocuklarım olsun isterim ama hayat bana bunları vermiyor demek ki yalnız kalmam gerekiyor inan ne kadar hayal kurduysam başımda paralandı.yoruldum.
sevmiyor musun dedim biraz önce bilmiyorum senin anlayışına göre belki sevmiyorum diyor.mecnun gibi bişey bekliyorsan bekleme dedi.Adam sizi sevmiyor. Takilalim diyor
Adam 38 yasinda ne isteyip istemedigini gayet biliyordur.boyle ustune gitmeye devam edersen hersey daha kotu olur.haklısın canım ısrarlı olan taraf o olmalı
ama sevdiğim bir insan laf arasında ben evlilik düşünmüyorum diyor nasıl ssindireyim o lafı sözü? dayanamıyorum ben de sinirleniyorum ağlıyorum ne demek isteiyorsun ilerki hayatında beni istemiyor musun diyorum o da diyor ki senböyle yapınca ben evlilikten daha çok soğuyorum diyor.
keşke yeterince cool olabilsem takmasam sallamasam kendi hayatıma baksam o kul olsa kapımda evlenmek için ama hayalde olur ancak.ya çok güzel olacaksın ya çok zengin olacaksın bunu bilir bunu söylerim başka türlü zor.
Kusura bakma ama üstüne düşe düşe adami şımartmışsinsevmiyor musun dedim biraz önce bilmiyorum senin anlayışına göre belki sevmiyorum diyor.mecnun gibi bişey bekliyorsan bekleme dedi.
sevmiyor musun dedim biraz önce bilmiyorum senin anlayışına göre belki sevmiyorum diyor.mecnun gibi bişey bekliyorsan bekleme dedi.
canım sonra tekrar ardı beni hiç evlenmicem demiyorum ama şu an şartlarım uygun değil diyor.şu an düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum dedi.Ay bir de 38 yasindaymis. Hani gecici dusunceler degil. 38 yasinda hala evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa evlenmez. Sizin hayat planiniz evlenmek uzerineyse sizi sevse de sevmese de ayrilmaniz lazim. Adam evlenmeyeceğiz hic bosuna umutlanma demis.
hayat ne acı değil mi özellikle kadınlara.
canım sonra tekrar ardı beni hiç evlenmicem demiyorum ama şu an şartlarım uygun değil diyor.şu an düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum dedi.
Siz de şöyle cevap vermelisinizcanım sonra tekrar ardı beni hiç evlenmicem demiyorum ama şu an şartlarım uygun değil diyor.şu an düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?