ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

canım inan düğün mevzusuna takılmadım zaten.düğün mevzusu giriş oldu zaten de evlenmem ben dedi

canım inan düğün mevzusuna takılmadım zaten.düğün mevzusu giriş oldu zaten de evlenmem ben dedi

kaç yaşında merak ettim, 6 aylık ilişkiden sonra böyle net konuşuyorsa, evlenir ama senle evlenmez diye düşündüm, sana öylesine takılıyor gibi geldi, ciddi değil gibi seninle

canım sevdiğini söylemişti.

Ama ne şekilde bir sevgi bu?
Ben çiçeği böceği de hayvanları da seviyorum ama onlarla evlenmedim kocamla evlendim.
'Umutlanıp suları bulandırma seni sevmeye devam edeyim' demiş işte daha ne desin. Beklentileri farklı olan insanlar bir arada olmamalı.

Hiç ağlama güçlü ol o kim ki ya bak bundan 2 sene evelki astsubay sevgilim 9 ay cıktıktan sonra sebepsiz benden ayrılmıstı psikolojım bozuk iyi değilim ayakları yaparak ayrılırken aglamıştım seninle hayallerim vardı ve ilk kez okacagına bu kadar inanmıştım bu kadar evliliğe yaklasmıştım beni seviyodu o adam çünkü hissettiriyodu nasıl giderdi ki??? Ellerini bi baskası mı tutacak baskası mı öpecek seni dediğimde benim hayatımda kimse olmayacak artık ne sarılması ne öpmesi demişti aradan 2 sene geçti düzelmiş martta tanıştığı kıza 1 hafta önce evlenme teklifi etmiş 4 ay da hemde 4 ayyyy şaka mı bu??? Ben sınanıyorum zaten ilişki anlamında yiyip yiyebileceğim en büyük kazıklarıda yedikten sonra sevme yitimi yitirdim zaten mutlu olamasınlar tek dileğim o. Ha sana gelince o düşünmeyenler bir kaç seneye jet hızıyla çok güzel davullu zurnalıda düğün yapıyolar ben hiç bir insan evladına güvenmiyorum hele de erkekse. Sende yıpratma kendini zamanla daha neler görürsün

sanırım haklısınız en güzeli bitirmek ayrılmak bu dünyada aile kurmak bana nasip olmayacak demek.yoruldum hayal kurmaktan kurduğum hayallerin başıma yıkılmasıdan.durumu kabullenip mutlu olmaya çalışmak en güzeli sanırım.

Sevmek=evlenmek değildir. Eski sevgilimi çok seviyordum ama asla onla evlenebilecegimi düşünmedim.Her seni seviyorum diyen bizle evlenmek isteseydi ohooooo

2 seçenek var.Siz evlilik olmadan sevmeye karşıysasınız ayrılın.Yok degilseniz gittiği yere kadar cevre baskısıyla falan bi yerden sonra evlenmeye karar verebilir mesela.Tabi bu kabul edilir mi siz bilirsiniz

Yanlis kisi ile hayal kurmaktansa gercekleri yaşamak daha iyidir biseyleri zorlarsan sonra yaşayacagin hayal kirikligi daha buyuk olur.bence kendini biraz çek bakalim ne yapacak bu adam

Yanlis kisi ile hayal kurmaktansa gercekleri yaşamak daha iyidir biseyleri zorlarsan sonra yaşayacagin hayal kirikligi daha buyuk olur.bence kendini biraz çek bakalim ne yapacak bu adam
kendimi çekersem belli olur değil mi?beni sevip sevmediği?

Evlilik dusunmuyorsa sevmiyordur.

Evlilik dusunmuyorum deyip ayrildiktan hemen sonra baskasiyla evlenenleri gorduk biz.

Demek ki dusunuyormus ama onla degil..

Yol ver gitsin
Ayy evet ya eskiden inanırdım öyle diyenlere ama bu msjın altındaki içeriğin yıllar sonra evlilik düşünürüm ama şu an seninle değil cümlesinin başka versiyonuymuş meğer.

Benimde 1 senelik iliskim bu sebepten tikandi seviyorsa kaybetmeyi göze alamiyorsa evlenmesi gerekir sartlar da uygunsa tabi...
Ömür boyu bekar mi yasiycaklar ya da her cicektrn bal mi alacaklarini saniyorlar.. .. seni seveni sende seviyorsan bu dunyada kac defa daha gercek sevgiye rastlayabilirsinki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…