- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
canım inan düğün mevzusuna takılmadım zaten.düğün mevzusu giriş oldu zaten de evlenmem ben dediilerde evlenmeyi düşünebilir, zaten evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkeklerde şakır şakır evlenir sonra, ama ihtimal üzerine de yıllar harcanmaz tabii
düğün konusu farklı bi konu, ben düğün yapmak istemeyen insanları gayet iyi anlıyorum, istemekte doğal istememekte, düğün yapmamanın esas konuyla alakası yok bence
canım inan düğün mevzusuna takılmadım zaten.düğün mevzusu giriş oldu zaten de evlenmem ben dedi
canım sevdiğini söylemişti.
hayat ne acı değil mi özellikle kadınlara.Böyle bir adamla vakit kaybetmeyin..evliliği şuan sizinle düşünmüyor ama ileride başkasıyla düşünür.
Yanlis kisi ile hayal kurmaktansa gercekleri yaşamak daha iyidir biseyleri zorlarsan sonra yaşayacagin hayal kirikligi daha buyuk olur.bence kendini biraz çek bakalim ne yapacak bu adamsanırım haklısınız en güzeli bitirmek ayrılmak bu dünyada aile kurmak bana nasip olmayacak demek.yoruldum hayal kurmaktan kurduğum hayallerin başıma yıkılmasıdan.durumu kabullenip mutlu olmaya çalışmak en güzeli sanırım.
kendimi çekersem belli olur değil mi?beni sevip sevmediği?Yanlis kisi ile hayal kurmaktansa gercekleri yaşamak daha iyidir biseyleri zorlarsan sonra yaşayacagin hayal kirikligi daha buyuk olur.bence kendini biraz çek bakalim ne yapacak bu adam
Ayy evet ya eskiden inanırdım öyle diyenlere ama bu msjın altındaki içeriğin yıllar sonra evlilik düşünürüm ama şu an seninle değil cümlesinin başka versiyonuymuş meğer.Evlilik dusunmuyorsa sevmiyordur.
Evlilik dusunmuyorum deyip ayrildiktan hemen sonra baskasiyla evlenenleri gorduk biz.
Demek ki dusunuyormus ama onla degil..
Yol ver gitsin
kendimi çekersem belli olur değil mi?beni sevip sevmediği?
Üstüne çok düşme .biraz çek kendini tavirlarindan belli olur.kendimi çekersem belli olur değil mi?beni sevip sevmediği?
canım 38 yaşında erkek tavırları değişir mi sence kendimi geri çekersem?Üstüne çok düşme .biraz çek kendini tavirlarindan belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?