- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
Selam konuya giriyim hemen ,yeni evliyim adet sorunlarim vardi ( 15 gunde bir regl olduyordum) evlenene kadar duzenliyiceler kullandığım icin evlendigim gunde regli olunca dr,gittim bu dogum kontrol haplarini birak yasinda gelmis cocuk yap dedi ,esimde istiyodu zaten ok dedim,tedaviye basliyalim yumurtaliklarin cok zayif dedi menogon igne verdi 15 gun klomen verdi kullandim catlatma ignesi vs,yok olmadi esimden tahlil istedi spermiogram ,morfoliji %2 krugere gore ileri hareketlilik %5 cikti dr,goturduk imkansiz bu saetlarda gebe kalman dedi gel asilama yapalim dedi ,tabiki esiminde benimde moreller sifir oldu ürolojiye gittik ,proxed plus verdi olur caninizi sikmayin dedi,tabi o arada ben burda master yaptim nekadar lonu vatsa okudum,keciboynuzu kuru,keciboynuzu soğuk pres pekmezi,ari sutu polen bal propolis karisimi,balik yagi,herseyi aldim:) aksatmadan yaptim o ay hamile kaldim 7.haftamdayim simdilik dileyen herkeze nasip etsin rabbim.esimin asla umidi yoktu 3 ay bekleyelim en az diyodu ,bebde mucizelere inanirim bak olucak goruceksin dedim,ama sanirim tam o kurlere basladim o gun hamile kaldim ,yumurtlama gununu takip ettim,cok saskiniz ama ,asla olmaz diyen dr a da bu hafta gidicem insani sinir ediyolar anca ,inanmayin hemen soylenene,pes etmeyin ,kafaniza takmayin, .benimki gibi hamile kalip cocugunu kucana alan varmi acaba? Korkuyorum morfolojiden
gerci dr,um zayif sperm tutunmaz dedi ama
Not.asla cocugun olmaz diyen dr,a gittim,dedim ugrassanda 1,senede 3 aenede olmaz dedinya bu ay hamileyim
Elleri ayakları titremeye basladi adamin,sen bir mucizesin,olamaz,olamasi lazim,1000 dr,a da gitaen ayni seyi soylerler,olagan dısı bir vakamiysim:)

Not.asla cocugun olmaz diyen dr,a gittim,dedim ugrassanda 1,senede 3 aenede olmaz dedinya bu ay hamileyim
Elleri ayakları titremeye basladi adamin,sen bir mucizesin,olamaz,olamasi lazim,1000 dr,a da gitaen ayni seyi soylerler,olagan dısı bir vakamiysim:)
Son düzenleme: