• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLERi HAREKETLİLİK% 5 MORFOLOJİ %2 HAMİLEYİM

Acayyip sevindim paylaşımınıza. Pycnogenol ü bende okudum hatta bi aara almaya karar verdim bunca vitamine bide bunu almayım dedim. Ama araştıracam arginn bitti belki ondan alabilirim yerine. Siz ileri hızlı hareketiniz kaçtı ?? Bizim 1 yıl 3 ay oldu ama gelmedi henüz nazlı bebişim :KK43:

Merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam ileri hızlı %59 toplam canlılık %62 civarındaydı. Hareket vitaminlerle arttırabilirsiniz.

Merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam ileri hızlı %59 toplam canlılık %62 civarındaydı. Hareket vitaminlerle arttırabilirsiniz.
Merhaba. Vitaminlere başlayalı 2 ay oldu bakalım 3 ayda etki ediyormuş ya belki bu hafta perşembe günü yaptırcağımız testte değişmemiştir değerleri eşimin. Gelcek ay testi tekrarlarız belki de..

Selam arkadaşlar. Benim esiminde morfolojisi düşük yüzde 3. İleri hareketlilik yüzde 9.
Eşime 20 gündur günlük
1 adet evicap
1 adet zinco
1 adet l arginin
1 adet omega 3
1 yemek kaşığı l carnitin
sabah akşam 1 er fincan çakşır suyu
her akşam yatmadan önce 1 bardak keçi boynuzu kürü içiyor. 20 sinde ikinci testi yaptiracaz inşallah olumlu olur yazarım buraya.

Selam arkadaşlar. Benim esiminde morfolojisi düşük yüzde 3. İleri hareketlilik yüzde 9.
Eşime 20 gündur günlük
1 adet evicap
1 adet zinco
1 adet l arginin
1 adet omega 3
1 yemek kaşığı l carnitin
sabah akşam 1 er fincan çakşır suyu
her akşam yatmadan önce 1 bardak keçi boynuzu kürü içiyor. 20 sinde ikinci testi yaptiracaz inşallah olumlu olur yazarım buraya.

inşallah hadi hayırlısı ,umudunu kaybetme inan yeterki bizimki daha düşüktü canım

Selam hanımlar... eşimin morfolojisi %1 ileri hareketlilik %20 idi. Bugün hamile olduğumu öğrendim.. 5 senedir mücadele edioduk. Kendiliğinden oldu. Umudunuzu kaybetmeyin nolur

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah,rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çok sabretmişsin ama değmiş ,umudunu yitirmesin kimse

Merhaba bizimse morfoloji sıkıntımız ileri hareketli sıkıntımız var kürler hakikaten işe yarıyor mu

20 günde morfolojimiz yüzde 3 ten yüzde 4 yükselmiş. ileri hareketliligimizde yüzde 4 ten yüzde 10 a yükselmiş. Toplam hareketlilik yüzde 9 dan yüzde 21 e yükselmiş. Diğer sperm değerlerinde de olumlu yönde çok belirgin bir artış var. Sadece ileri hareketlilik sorunumuz kaldı vitaminleri 3 ay aksatmadan kullanırsak büyük ihtimal sorunumuz çözülecek diye düşünuyorum. Bahsettiğim vitaminleri almanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Bütün olumsuz değerlerimize olumlu olarak yansımış. Rabbim herkesi tez zamanda evlat sahibi eder inşallah.

Ü
Canım yukarıda belirttiğim vitaminleri al mutlaka inanki olumlu yönde değişecek degerleriniz.[/QUOT
Merhaba Doktor tavsiyesi gerekir mi doktor lar ilaç yazmıyor eşime doğal beslen diyor lütfen yardım edin düzelsin şu morfolomiz hz Allah

Merhaba hayırlı akşamlar yazdığınız vitaminleri alacam inş faide görürüz ne olur düzelsin artık psikolojimiz dahi bozuldu inş düzelir

merhaba hanımlar çok olmuş konunun üzerine ama bendede aynı problemler var eşim ameliyat oldu ve değerler ancak düzeldi 1 yıl 2 ay oldu 7 milyondan 39 milyona çıktı sperm sayımız ve ileri hızlı 0 ken yüzde 5-6 oldu ancak morfoloji hala %2 bekliyoruz bakalım yoksa aşılama denemeyi düşünüyoruz biraz denedikten sonra.
biz sizin gibi öyle vitaminler falan da kullanmadık doktor olur olur deyip deyip gönderdi sinir oldum ben bu vitaminleri doktor ontrolü olmadan kullandırmak istemiyorum eşime bildiğiniz iyi doktorları bize yazarsanız çok sevinirim.. sevgilerle

merhaba hanımlar çok olmuş konunun üzerine ama bendede aynı problemler var eşim ameliyat oldu ve değerler ancak düzeldi 1 yıl 2 ay oldu 7 milyondan 39 milyona çıktı sperm sayımız ve ileri hızlı 0 ken yüzde 5-6 oldu ancak morfoloji hala %2 bekliyoruz bakalım yoksa aşılama denemeyi düşünüyoruz biraz denedikten sonra.
biz sizin gibi öyle vitaminler falan da kullanmadık doktor olur olur deyip deyip gönderdi sinir oldum ben bu vitaminleri doktor ontrolü olmadan kullandırmak istemiyorum eşime bildiğiniz iyi doktorları bize yazarsanız çok sevinirim.. sevgilerle
Merhaba , benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay once nu hafta cumartesi spremiyogram testi var.
Doktorumuz bize neofortil diye bir ilaç verdi bende yanında evicap 200 lük olanı veriyorum her aksam keçiboynuzu kaynatıp cayını içiriyorum sabahlarıda keçiboynuzu pekmezı yediriyorum umarım ilaçlar fayda etmiştir. Bu cumartesi testimiz var pazartesi sonuçlar belli olucak Allah büyük inşalah bizlerede evlat nasip eder

Merhaba , benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay once nu hafta cumartesi spremiyogram testi var.
Doktorumuz bize neofortil diye bir ilaç verdi bende yanında evicap 200 lük olanı veriyorum her aksam keçiboynuzu kaynatıp cayını içiriyorum sabahlarıda keçiboynuzu pekmezı yediriyorum umarım ilaçlar fayda etmiştir. Bu cumartesi testimiz var pazartesi sonuçlar belli olucak Allah büyük inşalah bizlerede evlat nasip eder
inşallah canım ama bazen hemen yükselmiyor vazgeçme devam et hemen yüksele de bilir yükselmaye de bilir

İnşalah yükselir canım yaaa cidden çok uğraştım yani uğraşıyorum da hala Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
amin canım inşallah sabırlı olmak çok önemli bu konuda ben bayadır bekliyorum hala da umutluyum :) sen ne zmandır istiyorsun bebiş :)

Bizde evlendikten 1 sene sonra basladik bazi seylere. Hacemat sülük vitaminler bitkiseller derkene sonuclarimiz cok iyi oldu ama morfoloji pek bi degisim gozlenmedi morfoloji cok degisken birsey bide birinde az birinde fazla cikma durumlari oldu. Kismet hersey zaman aliyir cok gercekten bende problem yokken hopp bi takim seyler cikti halledilir seyler sukur. Yani ne yaparsak yapalim nasip seni oyaliyor dicek birsey bulamiyorsun. Ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin artk müdahele etmiyorum hicbirseye cokta ustune gitmemek lazm cocuk isinin baskiyla olmuyor ipleri cozmeli.

amin canım inşallah sabırlı olmak çok önemli bu konuda ben bayadır bekliyorum hala da umutluyum :) sen ne zmandır istiyorsun bebiş :)
Canım ben bir buçuk yıldan beri evliyim yani bir seneden beri istiyorum iste ama her ay hayal kırıklığı :(

Bizde evlendikten 1 sene sonra basladik bazi seylere. Hacemat sülük vitaminler bitkiseller derkene sonuclarimiz cok iyi oldu ama morfoloji pek bi degisim gozlenmedi morfoloji cok degisken birsey bide birinde az birinde fazla cikma durumlari oldu. Kismet hersey zaman aliyir cok gercekten bende problem yokken hopp bi takim seyler cikti halledilir seyler sukur. Yani ne yaparsak yapalim nasip seni oyaliyor dicek birsey bulamiyorsun. Ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin artk müdahele etmiyorum hicbirseye cokta ustune gitmemek lazm cocuk isinin baskiyla olmuyor ipleri cozmeli.
Aslında çok doğru söylüyorsun kısmetten öte yok biz elimizden geleni yapalım takdiri Rabbime bırakıyorum bende akıl böyle söylüyorda kalpte istiyor işte napalım üzülmemek elde deyil ki

Back
X